schilderen, zelf doen

Schilderen – 100 meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

Als ervaren huisschilder wil ik je graag inspireren om zelf aan de slag te gaan met schilderwerk. Het kan een grote uitdaging lijken, maar met de juiste voorbereiding en de juiste tools, kun jij je huis een prachtige nieuwe look geven.

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen als je zelf schilderwerk gaat doen, is de voorbereiding. Dit betekent dat je het oppervlak waar je gaat schilderen goed schoonmaakt en ontvet. Dit is om ervoor te zorgen dat de verf goed hecht en dat er geen oude verflagen of stof onder zit.

Een ander belangrijk aspect om te overwegen is het weer. Het is belangrijk om buiten te schilderen wanneer het droog is en er geen regen wordt verwacht, omdat verf niet goed hecht op een natte oppervlakte. Ook bij te warm weer is het lastig een mooi resultaat te boeken.

Als je besluit zelf buiten- of binnen schilderwerk te gaan doen, is het ook belangrijk om de juiste verf en materialen te gebruiken. Buitenverf is speciaal gemaakt om tegen de elementen te kunnen en gaat daarom langer mee dan binnenverf. Ook is het belangrijk om een goede kwast of roller te gebruiken die speciaal ontworpen is voor buitenwerk.

Onthoud dat het schilderen van een huis een grote taak is en het is normaal dat het zal duren enige tijd. Maar met de juiste voorbereiding, geduld en de juiste materialen, zal jouw huis er geweldig uitzien en jij zal trots zijn op het werk dat je hebt gedaan. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we jouw droom om je huis te verfraaien waar maken.

Schilderen, de vele vragen die we krijgen.

 1. Hoeveel tijd duurt het om een kamer te schilderen?
 2. Hoeveel kost het om een kamer te laten schilderen?
 3. Welke soorten verf zijn geschikt voor mijn project?
 4. Kan ik zelf schilderen of moet ik een professional inhuren?
 5. Welke voorbereidingen moet ik treffen voordat ik begin met schilderen?
 6. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn verf goed hecht?
 7. Hoe kan ik verfspatten en -strepen verwijderen?
 8. Moet ik de deuren en ramen afplakken tijdens het schilderen?
 9. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn verf een mooie glans heeft?
 10. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn verf langer meegaat?
 • Nog meer vragen;
 • Hoogglans of zijdeglans.
 • Eest kozijnen en dan muren?
 • Hoe verf ik streeploos?
 • Water- of terpetineverf?
 • Verven over stucwerk?
 • Welke verf in de badkamer?
 • Hoe bewaar ik verf?
 • Hoeveel lagen moet ik schilderen over hout, metaal of buiten?
 • Moet ik schuren voordat ik een tweede laag aanbreng?
 • In welke volgorde schilder ik?
 • Welke verf heb ik nodig
 • Schuren en ontvetten.
 • Gaten en barsten, wat te doen.
 • Oude verf verwijderen.
 • Behang schilderen, kan dit?
 • Signaleren zuigende ondergrond.
 • Verf bewaren, Hoe doe ik dat?
 • Verf weggooien?
 • Vlekken door lekkage.
 • Vlekken door nicotine.
 • Vocht problemen.
 • Schimmel weg werken en voorkomen
 • Houtrot verwijderen.
 • Lakken en onderhoud.
 • etc.etc……

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zelf buiten schilderen

Als ervaren huisschilder wil ik je graag inspireren om zelf aan de slag te gaan met buitenschilderwerk. Het kan een grote uitdaging lijken, maar met de juiste voorbereiding en de juiste tools, kun jij je huis een prachtige nieuwe look geven.

Een van de belangrijkste dingen om te overwegen als je zelf buitenschilderwerk gaat doen, is de voorbereiding. Dit betekent dat je het oppervlak waar je gaat schilderen goed schoonmaakt en ontvet. Dit is om ervoor te zorgen dat de verf goed hecht en dat er geen oude verflagen of stof onder zit.

Een ander belangrijk aspect om te overwegen is het weer. Het is belangrijk om te schilderen wanneer het droog is en er geen regen wordt verwacht, omdat verf niet goed hecht op een natte oppervlakte.

Als je besluit zelf buitenschilderwerk te gaan doen, is het ook belangrijk om de juiste verf en materialen te gebruiken. Buitenverf is speciaal gemaakt om tegen de elementen te kunnen en gaat daarom langer mee dan binnenverf. Ook is het belangrijk om een goede kwast of roller te gebruiken die speciaal ontworpen is voor buitenwerk.

Onthoud dat het schilderen van een huis een grote taak is en het is normaal dat het zal duren enige tijd. Maar met de juiste voorbereiding, geduld en de juiste materialen, zal jouw huis er geweldig uitzien en jij zal trots zijn op het werk dat je hebt gedaan. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we jouw droom om je huis te verfraaien waar maken.

 

Zelf schilderen of toch uitbesteden?

Er zijn voordelen en nadelen aan zowel zelf schilderen als het uitbesteden van schilderwerkzaamheden. Laten we eerst de voordelen van zelf schilderen bespreken:

 • Kosten: Het kan goedkoper zijn om zelf te schilderen, omdat u geen arbeidskosten hoeft te betalen.
 • Flexibiliteit: U kunt werken wanneer het u schikt en u hoeft zich niet aan een planning te houden die door een professional wordt opgesteld.
 • Persoonlijke voldoening: Er is een grote persoonlijke voldoening te behalen uit het zelf voltooien van een project.

Nu de nadelen:

 • Tijd: Het kan veel tijd kosten om een project zelf te schilderen, vooral als u geen ervaring heeft.
 • Vaardigheid: Schilderen vereist specifieke vaardigheden en kennis die u misschien niet bezit.
 • Kwaliteit: Als u geen ervaring heeft met schilderen, kan de kwaliteit van het eindresultaat minder zijn dan wanneer een professional het werk doet.

Aan de andere kant, laten we de voordelen van het uitbesteden van schilderwerkzaamheden bespreken:

 • Tijd: Een professional kan het werk sneller voltooien dan u zou kunnen.
 • Vaardigheid: Een professional heeft de vaardigheden en kennis om het werk goed te doen.
 • Kwaliteit: Een professional zal een hogere kwaliteit leveren dan u zou kunnen.
 • Garantie: Vaak geven professionals garantie op hun werk, waardoor u verzekerd bent van een goed eindresultaat.

In het einde komt het erop neer dat zelf schilderen een goedkopere optie kan zijn, maar het uitbesteden garandeert vaak een hogere kwaliteit en minder tijd. Het is aan te raden om zorgvuldig de tijd, de vaardigheden en de budget te overwegen voordat u een beslissing neemt.

 
Zelf schilderen

Schilderen - binnen. Wat heb je nodig?

Als u van plan bent om binnen te gaan schilderen, is het belangrijk om de juiste schildersbenodigdheden te hebben. Hier is een overzicht van de meest essentiële items die u nodig zult hebben:

 1. Verf: U zult de juiste soort verf nodig hebben voor het oppervlak dat u gaat schilderen. Overleg met een verfspecialist om te bepalen welke verf het beste is voor uw project.

 2. Primer: Een primer is onmisbaar als u beschadigde of ongeverfde oppervlakken gaat schilderen. Het helpt om de verf beter te laten hechten en kan ook helpen bij het maskeren van oneffenheden.

 3. Roller en kwasten: U zult een roller en kwasten nodig hebben om de verf aan te brengen. Zorg ervoor dat u een kwalitatief goede roller en kwasten koopt, om strepen te voorkomen.

 4. Verfbak: U zult een verfbak nodig hebben om de verf in aan te brengen.

 5. Schuurpapier: Schuurpapier is nodig om de oppervlakken voor te bereiden voor het schilderen. Gebruik fijn schuurpapier voor een glad resultaat.

 6. Afplaktape: Afplaktape is handig om randen en hoeken af te plakken waar u niet wilt dat verf komt.

 7. Verfspatel: Een verfspatel kan helpen bij het uitsmeren van de verf, en het verwijderen van verfspatten.

 8. Verfkrabber: Een verfkrabber is handig voor het verwijderen van oude verflagen en is ook nuttig voor het repareren van beschadigde oppervlakken.

 9. Beschermingsmiddelen: Zorg ervoor dat u handschoenen, een masker en oogbescherming gebruikt tijdens het schilderen om u te beschermen tegen verfstoffen.

Houd er rekening mee dat de benodigdheden kunnen variëren afhankelijk van het type project dat u gaat uitvoeren. Het is aan te raden om overleg te plegen met een verfspecialist of een professional voor specifieke aanbevelingen.

Stappen bij zelf schilderen

Als u van plan bent om uw huis zelf als een professional te schilderen, zijn er een aantal stappen die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat het schilderwerk goed wordt uitgevoerd. Hieronder geven we een overzicht van de belangrijkste stappen die u kunt nemen:

 1. Voorbereiding: Voordat u begint met schilderen, is het belangrijk om de oppervlakken grondig te reinigen en te ontvetten. Dit helpt om een goede hechting van de verf te verkrijgen.

 2. Reparaties: Voordat u begint met schilderen, is het belangrijk om eventuele beschadigingen of gaten in de muur te repareren. Dit helpt om een egaal eindresultaat te verkrijgen.

 3. Afplaktape: Als u niet wilt dat de verf op andere oppervlakken terechtkomt, is het raadzaam om de ramen en deuren af te plakken.

 4. Schuren: Voordat u begint met het aanbrengen van de verf, is het belangrijk om de oppervlakken goed te schuren. Dit helpt om de verf beter te laten hechten en een gladdere afwerking te verkrijgen.

 5. Verfkeuze: Er zijn verschillende soorten verf beschikbaar, zoals acrylverf, olieverf, en latex verf. Het is belangrijk om de juiste verf te kiezen voor de specifieke situatie en de weersomstandigheden.

 6. Verf aanbrengen: De verf moet in meerdere dunne lagen worden aangebracht, in plaats van in één dikke laag. Dit helpt om een egaal eindresultaat te verkrijgen en te verminderen het risico van druipen.

 7. Onderhoud: na het schilderen is het belangrijk om de verf goed te onderhouden. Dit helpt om de levensduur van de verf te verlengen en om een goed eindresultaat te behouden.

Dit zijn de belangrijkste stappen die u kunt nemen als u van plan bent om uw huis zelf professioneel te  schilderen. Het is wel belangrijk om te weten dat het aanbrengen van verf een gecompliceerd proces is en dat het verstandig is om een professionele schilder te raadplegen of in te huren om het werk uit te voeren.

Schilderen - buiten. Wat heb je nodig?

Als u van plan bent om buiten te schilderen, is het belangrijk om de juiste schildersbenodigdheden te hebben. Hier is een overzicht van de meest essentiële items die u nodig zult hebben:

 1. Verf: U zult de juiste soort verf nodig hebben voor het oppervlak dat u gaat schilderen. Overleg met een verfspecialist om te bepalen welke verf het beste is voor uw project. Een weersbestendige verf is aan te raden voor buitenschilderwerk.

 2. Primer: Een primer is onmisbaar als u beschadigde of ongeverfde oppervlakken gaat schilderen. Het helpt om de verf beter te laten hechten en kan ook helpen bij het maskeren van oneffenheden.

 3. Roller en kwasten: U zult een roller en kwasten nodig hebben om de verf aan te brengen. Zorg ervoor dat u een kwalitatief goede roller en kwasten koopt, om strepen te voorkomen.

 4. Verfbak: U zult een verfbak nodig hebben om de verf in aan te brengen.

 5. Schuurpapier: Schuurpapier is nodig om de oppervlakken voor te bereiden voor het schilderen. Gebruik fijn schuurpapier voor een glad resultaat.

 6. Afplaktape: Afplaktape is handig om randen en hoeken af te plakken waar u niet wilt dat verf komt.

 7. Verfspatel: Een verfspatel kan helpen bij het uitsmeren van de verf, en het verwijderen van verfspatten.

 8. Verfkrabber: Een verfkrabber is handig voor het verwijderen van oude verflagen en is ook nuttig voor het repareren van beschadigde oppervlakken.

 9. Beschermingsmiddelen: Zorg ervoor dat u handschoenen, een masker en oogbescherming gebruikt tijdens het schilderen om u te beschermen tegen verfstoffen.

 10. Ladder: Als u hogere plaatsen gaat schilderen, zult u een ladder nodig hebben om veilig te kunnen werken.

 11. Verfbescherming: Houd rekening met weersinvloeden zoals regen, zon, wind, en houd de verf beschermd met bijvoorbeeld plastic afdekfolie.

Ondergrond voorbereiden

Voordat u begint met schilderen, is het belangrijk om de ondergrond goed voor te bereiden. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen om ervoor te zorgen dat uw schilderwerk een succes wordt:

 1. Reiniging: Zorg dat de ondergrond grondig wordt gereinigd. Gebruik een oplossing van water en zeep om stof, vuil en olie te verwijderen. Laat de ondergrond drogen voordat u verder gaat.

 2. Reparatie: Let op eventuele beschadigingen op de ondergrond, zoals scheuren, gaten of bladderende verf. Repareer deze met houtvuller, spackspuit of glasvezelversterkt plamuur.

 3. Schuren: Schuur de ondergrond grondig met fijn schuurpapier. Dit helpt om een glad oppervlak te creëren voor de verf om op te hechten.

 4. Reiniging: Reinig de ondergrond nogmaals na het schuren, om stof te verwijderen.

 5. Primer: Breng een primer aan op de ondergrond. Dit zorgt ervoor dat de verf goed hecht en helpt ook om oneffenheden te verbergen. Laat de primer drogen volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

 6. Afplakken: Afplak de randen en hoeken waar u niet wilt dat verf komt met afplaktape.

 7. Nu ben je klaar om te beginnen met schilderen.

Houd er rekening mee dat de tijd die nodig is voor het drogen van de verf afhangt van de omgevingscondities en de aanbevelingen van de fabrikant. Het is ook aan te raden om een weersbestendige verf te gebruiken voor buitenschilderwerk, om roest en verwering tegen te gaan.

Welke verf heb je nodig bij binnenschilderwerk?

Er zijn veel verschillende soorten binnenverf op de markt, dus het kan moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Hier zijn een paar factoren om in overweging te nemen bij het kiezen van binnenverf:

 1. Oppervlakte: Er zijn verschillende soorten verf die geschikt zijn voor verschillende oppervlakken. Bijvoorbeeld, latexverf is geschikt voor gipsplaten en muren, terwijl olie-gebaseerde verf geschikt is voor houten oppervlakken.

 2. Verkeer: Als een kamer veel verkeer krijgt, zoals een woonkamer of een gang, dan is een matte verf aan te raden. Deze verf is minder glad en kan beter verontreiniging verbergen.

 3. Licht: Als een kamer veel licht ontvangt, dan kunt u overwegen om een gladder verf te kiezen, zoals een semi-glans of hoogglans verf. Deze verf reflecteert meer licht, waardoor de kamer helderder lijkt.

 4. Kleur: Kies een kleur die bij uw interieur past. Houd er rekening mee dat de kleur van een verf kan variëren afhankelijk van de hoeveelheid licht in de kamer.

 5. Budget: Bepaal uw budget voor het schilderen en kies een verf die binnen uw budget past.

 6. Milieuvriendelijkheid: Er zijn steeds meer milieuvriendelijke opties beschikbaar, zoals watergedragen verf, die minder geur afgeven en minder schadelijk zijn voor het milieu.

Het is aan te raden om advies te vragen aan een verfspecialist of een professional voor specifieke aanbevelingen voor uw project. Door de bovenstaande factoren in overweging te nemen, kunt u een weloverwogen keuze maken voor binnenverf die bij uw project past.

halfglans verf

Welke verf heb je nodig bij buitenschilderwerk?

Er zijn verschillende soorten verf die geschikt zijn voor buitenschilderwerk. De meest populaire zijn:

 • Acrylverf: Dit is een watergedragen verf die snel droogt en goed bestand is tegen weersinvloeden. Het is ook milieuvriendelijk en eenvoudig aan te brengen.
 • Latexverf: Dit is een emulsieverf die gemaakt is van acryl- of vinylpolymeer. Het is bestand tegen regen en UV-straling en is eenvoudig aan te brengen.
 • Alkydverf: Dit is een oliegedragen verf die bestand is tegen weersinvloeden en een hoge glans geeft. Het duurt wel langer om te drogen en is moeilijker aan te brengen dan acryl- of latexverf.
 • Epoxyverf: Dit is een twee-componentenverf die zeer sterk en slijtvast is. Het is geschikt voor oppervlakken die veel belast worden zoals brugdekken, parkeergarages en fabrieksvloeren.

Het is belangrijk om de juiste verf te kiezen afhankelijk van de ondergrond en de omstandigheden waaronder de verf zal worden gebruikt. Het is ook aan te raden om altijd de aanbevelingen van de fabrikant te volgen en professioneel advies in te winnen als u twijfelt.

Liever uitbesteden?

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Straks schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

FAQ: buiten schilderen

Als ervaren huisschilder weet ik dat schilderen buiten een grote investering kan zijn. Maar het is ook een geweldige manier om de uitstraling van je huis te verbeteren en om waarde toe te voegen aan je eigendom.

Als je overweegt om zelf aan de slag te gaan met het schilderen van de buitenkant van je huis, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Hieronder staan enkele van de meest relevante vragen die ik vaak hoor van mijn klanten, met daarbij korte antwoorden.

FAQ

 1. Welke materialen heb ik nodig om mijn huis te schilderen?
 • Je hebt een ladder, schildersmes, roller, verf, verfkwasten en een afdekzeil nodig.
 1. Hoeveel verf heb ik nodig?
 • Het is afhankelijk van de grootte van het oppervlak dat je gaat schilderen, maar een goede regel is ongeveer 10 liter verf voor een gemiddelde woning.
 1. Hoe lang duurt het om mijn huis te schilderen?
 • Dit is afhankelijk van de grootte van je huis en hoeveel tijd je er elke dag aan kunt besteden, maar gemiddeld duurt het ongeveer een week.
 1. Is het schilderen van buiten moeilijk?
 • Het is zeker niet makkelijk, maar met de juiste voorbereiding en de juiste materialen kan het zeker gedaan worden.
 1. Wat is de beste verf om te gebruiken voor buiten?
 • Er zijn veel verschillende soorten verf die geschikt zijn voor buiten, maar ik raad altijd aan om een verf te kiezen met een hoge weerstand.

Als je nog vragen hebt over hoe je de buitenkant van je huis kunt schilderen, of als je professioneel advies wilt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. ik help jou graag verder.”

FAQ: schilderen binnen

Als schilder weet ik natuurlijk dat schilderen binnen een geweldige manier is om de uitstraling van je huis te verbeteren en om je interieur een nieuwe look te geven. Het is een relatief eenvoudige en goedkope manier om een groot verschil te maken in de sfeer en uitstraling van je huis.

Als je overweegt om zelf aan de slag te gaan met het schilderen van je huis, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Hieronder staan enkele van de meest relevante vragen die ik vaak hoor van mijn klanten, met daarbij korte antwoorden.

FAQ

 1. Welke materialen heb ik nodig om mijn huis te schilderen?
 • Je hebt een ladder, schildersmes, roller, verf, verfkwasten en afdekzeil nodig.
 1. Hoeveel verf heb ik nodig?
 • Het is afhankelijk van de grootte van het oppervlak dat je gaat schilderen, maar een goede regel is ongeveer 5 liter verf voor een gemiddelde kamer.
 1. Hoe lang duurt het om mijn huis te schilderen?
 • Dit is afhankelijk van de grootte van je huis en hoeveel tijd je er elke dag aan kunt besteden, maar gemiddeld duurt het ongeveer een weekend.
 1. Is het schilderen van binnen moeilijk?
 • Het is zeker niet makkelijk, maar met de juiste voorbereiding en de juiste materialen kan het zeker gedaan worden.
 1. Wat is de beste verf om te gebruiken voor binnen?
 • Er zijn veel verschillende soorten verf die geschikt zijn voor binnen, maar ik raad altijd aan om een verf te kiezen met een hoge weerstand en een goede dekking.

Als je nog vragen hebt over hoe je de binnenkant van je huis kunt schilderen, of als je professioneel advies wilt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. ik help jou graag verder.

Meer informatie over schilderwerk

Schilderen van metaal

Metaal schilderen is een proces waarbij een beschermende laag op metaal wordt aangebracht om roest, corrosie en andere schade te voorkomen. Er zijn een aantal stappen die u moet volgen om het schilderwerk op metaal correct uit te voeren:

 1. Voorbereiden van het oppervlak: Het metaal moet grondig worden schoongemaakt om roest, stof, olie en andere verontreinigingen te verwijderen. Dit kan worden gedaan met een roestverwijderaar, afschuurpapier of een staalborstel.

 2. Oppervlakken ontvetten: Na het reinigen, moeten de oppervlakken worden ontvet met een ontvetter of een oplossing van water en een beetje afwasmiddel.

 3. Reparatie van roest: Als er roest op het metaal aanwezig is, moet deze worden verwijderd en gerepareerd met een roestoplosser of -verf.

 4. Primer aanbrengen: Gebruik een primer specifiek voor metaal, deze zorgt voor een goede hechting tussen het metaal en de verf en beschermt het metaal tegen roest.

 5. Schilderen: Gebruik een verf specifiek voor metaal, zoals acrylverf, alkydverf of epoxyverf. Breng meerdere dunne lagen aan, in plaats van één dikke laag, om een gelijkmatig resultaat te krijgen. Laat elke laag drogen voordat u de volgende laag aanbrengt.

 6. Afwerken: Na het drogen van de laatste laag, kunt u het oppervlak afwerken met een clear coat of een glansmiddel voor extra bescherming en een mooie glans.

Het is belangrijk om de juiste verf te kiezen voor het specifieke metaal en de omstandigheden waaronder het zal worden gebruikt. Het is ook aan te raden om professioneel advies in te winnen en altijd de aanbevelingen van de fabrikant te volgen.

Schilderen van kunstof

Schilderen van kunststof is een proces waarbij een beschermende laag op kunststof wordt aangebracht om de kleur en het uiterlijk van het oppervlak te veranderen of te verfraaien. Hier zijn een aantal stappen om dit proces correct uit te voeren:

 1. Voorbereiden van het oppervlak: Het kunststof moet grondig worden schoongemaakt om stof, olie en andere verontreinigingen te verwijderen. Dit kan worden gedaan met een oplossing van water en een beetje afwasmiddel of een speciaal schoonmaakmiddel voor kunststof.

 2. Oppervlakken ontvetten: Na het reinigen, moeten de oppervlakken worden ontvet met een ontvetter of een oplossing van water en een beetje afwasmiddel.

 3. Schuren: Gebruik een fijn schuurpapier om het oppervlak van het kunststof te verwijderen, dit helpt om de primer beter te laten hechten.

 4. Primer aanbrengen: Gebruik een primer specifiek voor kunststof, dit helpt om de verf beter te laten hechten en vermindert de kans op bubbels of krassen.

 5. Schilderen: Gebruik een verf specifiek voor kunststof, zoals acrylverf of polyurethaan. Breng meerdere dunne lagen aan, in plaats van één dikke laag, om een gelijkmatig resultaat te krijgen. Laat elke laag drogen voordat u de volgende laag aanbrengt.

 6. Afwerken: Na het drogen van de laatste laag, kunt u het oppervlak afwerken met een clear coat of een glansmiddel voor extra bescherming en een mooie glans.

Het is belangrijk om de juiste verf te kiezen voor het specifieke kunststof en de omstandigheden waaronder het zal worden gebruikt. Het is ook aan te raden om professioneel advies in te winnen en altijd de aanbevelingen van de fabrikant te volgen.

 

Deel deze pagina

Auteur - Gert Geijtenbeek

Auteur - Gert Geijtenbeek

Biografie Gert Geijtenbeek:
Gert Geijtenbeek is een professionele schilder met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Hij begon zijn carrière als leerling-schilder en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een ervaren vakman en eigenaar van Schildersbedrijf Geijtenbeek. Gert en zijn medewerkers, hebben in de loop der jaren talloze schilderprojecten aangepakt, van het schilderen van kleine appartementen tot het schilderen, spuiten en stucen van grote bedrijfspanden en monumenten. Hij heeft een brede kennis van verschillende soorten schildersgereedschap, verf en behandelingen en weet precies hoe hij deze moet aanbrengen om het beste resultaat te behalen. Gert is gepassioneerd over zijn werk en streeft altijd naar perfectie. Hij en zijn medewerkers hebben een goede reputatie opgebouwd in de schildersbranche en wordt geroemd om zijn professionele aanpak en zorgvuldige afwerking. Bovendien is Gert altijd bereid om zijn klanten te helpen en hun vragen te beantwoorden, wat hem een geliefd en vertrouwd figuur maakt bij zijn opdrachtgevers. Zijn afspraak is afspraak!