Schilder Oss

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Oss

Als je op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf in Oss, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het verzorgen van complete renovaties van woningen en bedrijfspanden. Een van onze recente projecten was de renovatie van een woning waarbij we veel stucwerk en spuitwerk hebben verricht.

De woning had flink wat achterstallig onderhoud en was toe aan een grondige renovatie. We zijn gestart met het voorbereiden van de muren door deze eerst te reinigen en waar nodig te repareren. Vervolgens hebben we het stucwerk aangepakt. Het stucwerk was in slechte staat en moest volledig worden vervangen. We hebben hierbij gekozen voor een gladde afwerking, wat de woning een moderne uitstraling gaf.

Daarnaast hebben we veel spuitwerk uitgevoerd. Spuitwerk is ideaal om grote oppervlakken snel en egaal te voorzien van verf. Dit hebben we onder andere toegepast op de plafonds en wanden van de woning. Het resultaat was verbluffend: de woning zag er weer als nieuw uit!

Als schildersbedrijf vinden we het belangrijk om mee te denken met onze klanten. Daarom adviseren we altijd welke verf- en kleurcombinaties het beste passen bij de stijl van de woning en de wensen van de klant. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we hierin een onafhankelijk advies geven.

Kortom, als je op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf in Oss voor jouw renovatieproject, dan staan wij voor je klaar. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

En, we bieden….

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Strak schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Oss 

 

Beste klant,

Als directeur van Schildersbedrijf Geijtenbeek ben ik trots om onze diensten in Oss en omgeving aan te bieden. Ons team van professionals staat klaar om jou te helpen met al jouw schilderwerk, of het nu gaat om het schilderen van muren, plafonds, kozijnen of deuren. Maar we zijn niet alleen gespecialiseerd in schilderen, we bieden ook allround diensten aan, zoals stucwerk, spuiten en behangen.

Een van de voordelen van het werken met een allround schildersbedrijf zoals Geijtenbeek, is dat we jouw project van begin tot eind kunnen beheren. Dit betekent dat je maar één aanspreekpunt hebt en dat wij alles regelen, van het voorbereiden van de oppervlakken tot het schoonmaken na de klus. Ons team is opgeleid en ervaren in alle aspecten van schilderwerk, waardoor we jou kunnen voorzien van deskundig advies en hoogwaardige diensten.

Daarnaast gebruiken wij alleen de beste materialen en gereedschappen, wat zorgt voor duurzame en langdurige resultaten. Wij begrijpen dat het investeren in schilderwerk een belangrijke beslissing is en daarom staan wij garant voor de kwaliteit van ons werk. Bovendien bieden wij een garantie op al onze diensten, zodat je met een gerust hart kunt genieten van jouw prachtige nieuwe interieur.

Wij zijn er trots op om klanten in Oss en omgeving te helpen bij hun schildersprojecten en hopen dat wij jouw vertrouwde partner in schilderwerk kunnen zijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of voor een offerte op maat.

Met vriendelijke groet,

Gert Geijtenbeek

 
schildersbedrijf zeist

In de bekende wijken van Oss, zoals Horzak, Witte Hoef, Ruwaard en Ussen zult u regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op de Singel 1940-1945, Het Woud, Euterpelaan en de Leygraaf. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Oss.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Oss 

Als Schildersbedrijf Geijtenbeek begrijpen we dat het belangrijk is dat jouw interieur er netjes en verzorgd uitziet. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan om jou te helpen met het binnen schilderwerk in de gemeente Oss.

Onze deskundige schilders zijn gespecialiseerd in het schilderen van verschillende oppervlakken binnenshuis, zoals wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Wij maken hierbij gebruik van hoogwaardige verfproducten en moderne technieken om een optimaal resultaat te garanderen.

Daarnaast kunnen wij je ook helpen met reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan jouw schilderwerk. Denk hierbij aan het herstellen van beschadigde plekken, het verwijderen van oude verflagen of het bijwerken van verkleuringen.

Wij begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen aan voor jouw specifieke wensen en behoeften. Onze schilders staan altijd klaar om met jou mee te denken en te adviseren over kleurkeuzes, verfsoorten en afwerkingen.

Als je op zoek bent naar professioneel binnen schilderwerk in de gemeente Oss, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. Wij staan voor je klaar om jouw interieur weer als nieuw te maken!

Buitenschilder Oss 

Buitenschilder Oss.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk (regio Oss ). Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

Winterschilder Oss 

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Oss is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Oss .
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

Stukadoor Oss 

Ben je opzoek naar stukadoor Oss? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Oss. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:
  • stukadoor plafond Oss
  • stukadoor muren Oss
  • stukadoor badkamer Oss
Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Oss offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

Kleuradvies Oss 

Als ervaren schildersbedrijf uit Oss weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om een goed kleuradvies te geven. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste kleuren voor je interieur een uitdaging kan zijn en daarom willen wij je graag helpen met ons professionele styling en kleuradvies. Ons team van experts kan je helpen bij het kiezen van de juiste kleurencombinaties die passen bij jouw smaak en persoonlijkheid, maar ook bij de stijl van je woning en de functie van de verschillende ruimtes. Of het nu gaat om een nieuwe verfbeurt voor je woonkamer of een complete make-over van je hele huis, wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Glas zetten Oss 

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoekt je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren, om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Oss, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glas plaatsen Oss of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Oss .

Schildersbedrijf Geijtenbeek Oss
Galliërsweg 40
5349 AT Oss

5/5 (22 Reviews)