Klant beoordelingen

4.8/5

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.8/5

Schildersbedrijf Geijtenbeek heeft onze woning compleet voorzien van een nieuwe kiemlaag en alle houten delen opnieuw goed in de grond- en lak gezet. De uitvoering is ronduit perfect, van het schilderwerk tot het dagelijkse overleg. Probleempuntjes werden netjes aangekaart en na overleg opgelost. Rondom de woning werd keurig gewerkt, steigers werden netjes en met beleid geplaatst en waar nodig werd afgedekt. Onze woning ziet er nu tiptop uit, is weer prachtig wit en staat strak in een mooie, stevig opgezette laag lak. We kunnen weer jaren vooruit. Dit is de tweede keer dat wij (samen met onze buren) Schildersbedrijf Geijtenbeek in hebben geschakeld en dat gaat de volgende keer zeker weer gebeuren. Absolute aanrader!

Sander Baas

Vandaag is mijn woning opgeleverd in prachtige staat. Echt vakwerk is er geleverd door Jeroen! Communiceert duidelijk en komt afspraken na. De volgende keer kom ik weer bij jullie terug!

Jeroen van Gils

Nadat er op de begane grond overal nieuw glas was geplaatst, moest er zowel binnen als buitenschilderwerk worden verricht. Het schilderwerk is super uitgevoerd. Communicatie met schilder Jeroen was uitstekend. Kortom zeer tevreden over het geleverde schilderwerk van Schildersbedrijf Geijtenbeek

Willem van Welie

Schildersbedrijf Geijtenbeek kan ik van harte aanbevelen.
Het buitenschilderwerk is uitstekend uitgevoerd met liefde voor het schildervakantie.
Afspraak maken over het werk en het contact met het bedrijf verliep op een prettige en zakelijke manier.
Kortom goede vaklieden, kwaliteit prima werk afgeleverd.

Patrick Struiksma

Zeer tevreden over het geleverde schilderwerk. De schilders van Schildersbedrijf Geijtenbeek hebben passie voor hun vak en ook veel vakkennis. Ik kan hen zeker aanbevelen. Deze keer betrof het schilderwerk binnenhuis. Volgend voorjaar is de buitenkant aan de beurt. Ook die klus hebben wij weer aan hun toevertrouwd.

Antoinette de Visser

Prettige vakmensen van Schildersbedrijf Geijtenbeek!
De buitenkozijnen en houten garage hebben wij laten schilderen door Kremers. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, het maken en nakomen van de afspraken over de werkzaamheden en de prettige vakmensen die het hebben gedaan.

Marc Derksen

Wij zijn zeer onder de indruk. Leuke mensen, vakmanschap en goed advies van Patrick.
Bij mij zijn de raam kozijnen geverfd (buiten) en dit ging buitengewoon soepel. Ik kreeg goed advies en alles is netjes gedaan en ook het houtrot is goed aangepakt. Ik beveel schildersbedrijf Geijtenbeek zeker aan! Bij mij komt er geen andere schilder meer.

Marijke van Liempt

We hebben Patrick binnenschilderwerk laten doen in onze gerenoveerde koeienstal. Aangezien we een hoog dak hebben was het een flinke uitdaging, maar Patrick heeft het super netjes gedaan. Hele prettige samenwerking, en een resultaat van topkwaliteit. We zijn er elke dag nog blij mee en gaan Patrick in de toekomst zeker vaker vragen voor schilderklussen.

Ben Verschuur

Het team van Gert Geijtenbeek heeft het buitenschilderwerk van onze jaren 30 woning (veel hout door overstekken e.d.) zeer vakkundig onder handen genomen. Het resultaat mag er zijn: oneffenheden zijn vakkundig weggewerkt en alles staat weer strak in de lak en kan er een aantal jaar tegenaan. Zeer prettige wijze van communicatie, snel en transparant. Vragen we zeker weer voor een volgende klus.

Coen Hagens

Het werk werd snel en vakkundig uitgevoerd. Alle afspraken werden nagekomen. Korte lijnen, snel schakelen.

Joost Kortlever

Ons hele huis is aan de buitenkant geverfd na grondig te zijn afgeschuurd en gerepareerd. Wij zijn erg tevreden met een fantastisch eindresultaat, de snelle en nette manier van werken en de prettige medewerkers. Kan ze aan iedereen aanraden!

Hans Geels

Goed bedrijf, werken hard door, zijn op tijd. Ruimen goed op. en het ziet er strak geschilderd en netjes uit. Doen wat ze beloven.

Mariane Graat

Gert en z’n team hebben bij ons in verschillende ruimtes scanbehang aangebracht en plafonds, deuren, muren en plinten geschilderd. Dit naar volle tevredenheid.

Arien Snoek

Erg betrokken schilder, toegankelijk en prettig om over de vloer te hebben. Dat gecombineerd met goed werk.

Hans Heuvelman

Goede en vriendelijke schilder die mooi werk afleverd.

Huibrecht Lagerwerf

Prima samenwerking, net personeel met oog voor detail. Alles werd van te voren besproken en ook als er hindernis waren werden deze netjes opgelost. Binnen een week het gehele huis (buitenzijde) gedaan, top werk.

Marcel Hooft

We vinden het eindresultaat erg mooi. De kleurencombinatie past goed bij elkaar en het advies was dus goed. Het schilderwerk is erg netjes uitgevoerd en ook secuur. Verder prettig contact gehad met de medewerkers van Schildersbedrijf Geijtenbeek.

Gerard van Vliet

Alles was top, van de offerte die ik had binnen een dag had gekregen, tot aan de uitvoering Professionele mannen die hun werk top uitvoeren en zeer schoon zijn. Ik raad deze mensen zeker aan

Hans Kramer

Het binnenschilderwerk is op een keurige en strakke wijze uitgevoerd. Van te voren de te schilderen kamers bekeken en de kleuren samen bepaald. Goed advies. De schilders hebben netjes gewerkt. Complimenten.

Dolf Kos

Het binnenschilderwerk is op een keurige en strakke wijze uitgevoerd. Van te voren de te schilderen kamers bekeken en de kleuren samen bepaald. Goed advies. De schilders hebben netjes gewerkt. Complimenten.

Jan Versteeg

Gert komt afspraken na, staat open voor overleg en geeft goed advies. Werkt netjes en nauwkeurig. Resultaat 2 prachtige gespoten trappen. Kortom een vakman die wij iedereen aanraden.

Marleen Hovers

Joop heeft vaker bij ons geschilderd. Op basis van voorgaande ervaring ligt de lat dan ook hoog. Joop heeft wederom onze verwachtingen weten te overtreffen. Vakwerk. Daarnaast leuke gesprekken gevoerd en ook nog prima advies gekregen over een verfklus waar ik zelf mee bezig ben. Kortom we zijn weer dik tevreden. De lat ligt de volgende keer weer hoger 😉

Cees Slaats

Geheel conform gemaakte afspraak, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, zeer correcte houding en supernetjes opgeleverd

Jos de Nijs

Patrick heeft zeer goed werk afgeleverd en is altijd zeer vriendelijk geweest. Klanttevredenheid staat bij hem hoog in het vaandel en dat merk je aan alles!

Jelte Veltmaat

Hele nette schilder. Geeft goed advies, werkt netjes en denkt mee. Makkelijk mee te praten.

Renske Velthuis

Joop, je krijgt van ons een tien. Je bent een harde werker, prettig in de omgang en heel secuur. Je bent een specialist en VAKMAN. Je hebt van ons huis een paleisje gemaakt. We zijn zeer tevreden. Wil je eens iets anders dan andere? Informeer dan eens naar de mogelijkheden die er zijn. Zo hebben wij in de woonkamer een aparte wand laten maken (decoratie schilderwerk). Geweldig en apart.

Nico en Amy

Je kunt je nieuwe huis gerust aan hen toevertrouwen!
Professioneel schilderwerk, aangename mensen, goed kleuradvies, uitstekend kwaliteit.

Svetlana Jochijms

Het schilderwerk is super mooi geworden. Dit is een schilderbedrijf die hart voor z’n vak heeft. Vakwerk, duidelijke en goede communicatie en een prachtig resultaat. Erg tevreden en een aanrader !

Rob Edelenbos

Wij zijn zeer tevreden. Kozijnen laten herstellen en schilderen door Joop welke netjes maar ook flink doorwerkt. Daarnaast hebben we goed advies gekregen betreffende de kleurkeuze en mogelijkheden voor HR++ glas. We zijn hierin meegegaan en de berekende kosten waren eerlijk en de bemiddeling met de glaszetter ging snel en soepel.

Wij zouden voor een volgende klus zeker weer contact opnemen.

Patrick de Kruijf

Gert heeft in een week ons volledige pand van buiten geschilderd. Communicatie in zowel het offertetraject, het inplannen en tijdens het uitvoeren is goed. Gert maakt duidelijke afspraken die ook worden nagekomen. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Zelfs de buren geven een compliment over het schilderwerk!

Er wordt netjes gewerkt met goede materialen en rekening houdend met de omgeving.

Gert vraagt een nette prijs en biedt waar voor wat wordt geleverd. Wij bevelen Schildersbedrijf Geijtenbeek dus van harte aan en zullen Gert in de toekomst absoluut weer inschakelen.

Ben Cornelisse

Ons huis laten schilderen, hebben goed kleuradvies gehad, stuk vakmanschap afgeleverd altijd op tijd, werkt keurig netjes al met al een Vakman, een aanrader

Moralieneke Ritto

Top!
-afspraken goed nakomen.
-Vriendelijk.
-Iedere dag de werkplek opruimen.
-Nauwkeurig en goed werken.
-Kort na het afronden van het project nog terug komen of we tevreden zijn over alles en alles goed is.

Gerrit van der Garde

Tuinmeubelshop

Wij zijn al jaren zeer tevreden over het professionele schilderwerk van Schildersbedrijf Geijtenbeek. Ze werken heel grondig en zorgvuldig, denken goed mee, is betrouwbaar en komen hun afspraken na. Echt een aanrader; alles zit weer rijk in de verf en dat is te zien!

Michiel Verstappen

Ons complete kantoor van binnen geschilderd en voorzien van scanbehang. Ziet er prachtig uit.

Nienke Hulshof

Er is netjes werk geleverd

Jos Keuning

Gert is betrouwbaar en komt zijn afspraken perfect na. Veel verstand van zaken en geeft goed advies. Werkt erg netjes. Wij zijn zeer tevreden.

Gerrit de Graaf

Het resultaat is echt van top kwaliteit! Er is schoon gewerkt, geweldig advies, vriendelijk en altijd op de afgesproken tijd aanwezig!
Het aanbevelen meer dan waard!

Maaike van de Berg

Het resultaat is echt van top kwaliteit! Er is schoon gewerkt, geweldig advies, vriendelijk en altijd op de afgesproken tijd aanwezig!
Het aanbevelen meer dan waard!

Xander Veldhuizen

Gert is betrouwbaar en komt zijn afspraken perfect na. Veel verstand van zaken en geeft goed advies. Werkt erg netjes. Wij zijn zeer tevreden.

Luuk Buitenhof

Schildersbedrijf Geijtenbeek Wageningen kan ik zeker aanbevelen, ik zou volgende keer het schilderwerk weer door hun laten uitvoeren.

Piet van Walsem

Staalkabelstunter

Het hele huis geschilderd, meer dan lof voor de vakmannen van Schildersbedrijf Geijtenbeek Wageningen vakwerk!

Kim van Galen

Nagelstudio Kim

Ook je ervaring met ons delen? Laat een review achter

4.7/5 (24 Reviews)