Klant beoordelingen

4.8/5

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.8/5

We hebben Patrick binnenschilderwerk laten doen in onze gerenoveerde koeienstal. Aangezien we een hoog dak hebben was het een flinke uitdaging, maar Patrick heeft het super netjes gedaan. Hele prettige samenwerking, en een resultaat van topkwaliteit. We zijn er elke dag nog blij mee en gaan Patrick in de toekomst zeker vaker vragen voor schilderklussen.

Ben Verschuur

Het team van Gert Geijtenbeek heeft het buitenschilderwerk van onze jaren 30 woning (veel hout door overstekken e.d.) zeer vakkundig onder handen genomen. Het resultaat mag er zijn: oneffenheden zijn vakkundig weggewerkt en alles staat weer strak in de lak en kan er een aantal jaar tegenaan. Zeer prettige wijze van communicatie, snel en transparant. Vragen we zeker weer voor een volgende klus.

Coen Hagens

Het werk werd snel en vakkundig uitgevoerd. Alle afspraken werden nagekomen. Korte lijnen, snel schakelen.

Joost Kortlever

Ons hele huis is aan de buitenkant geverfd na grondig te zijn afgeschuurd en gerepareerd. Wij zijn erg tevreden met een fantastisch eindresultaat, de snelle en nette manier van werken en de prettige medewerkers. Kan ze aan iedereen aanraden!

Hans Geels

Goed bedrijf, werken hard door, zijn op tijd. Ruimen goed op. en het ziet er strak geschilderd en netjes uit. Doen wat ze beloven.

Mariane Graat

Gert en z’n team hebben bij ons in verschillende ruimtes scanbehang aangebracht en plafonds, deuren, muren en plinten geschilderd. Dit naar volle tevredenheid.

Arien Snoek

Erg betrokken schilder, toegankelijk en prettig om over de vloer te hebben. Dat gecombineerd met goed werk.

Hans Heuvelman

Goede en vriendelijke schilder die mooi werk afleverd.

Huibrecht Lagerwerf

Prima samenwerking, net personeel met oog voor detail. Alles werd van te voren besproken en ook als er hindernis waren werden deze netjes opgelost. Binnen een week het gehele huis (buitenzijde) gedaan, top werk.

Marcel Hooft

We vinden het eindresultaat erg mooi. De kleurencombinatie past goed bij elkaar en het advies was dus goed. Het schilderwerk is erg netjes uitgevoerd en ook secuur. Verder prettig contact gehad met de medewerkers van Schildersbedrijf Geijtenbeek.

Rita Schaapman

Alles was top, van de offerte die ik had binnen een dag had gekregen, tot aan de uitvoering Professionele mannen die hun werk top uitvoeren en zeer schoon zijn. Ik raad deze mensen zeker aan

Hans Kramer

Het binnenschilderwerk is op een keurige en strakke wijze uitgevoerd. Van te voren de te schilderen kamers bekeken en de kleuren samen bepaald. Goed advies. De schilders hebben netjes gewerkt. Complimenten.

Dolf Kos

Het binnenschilderwerk is op een keurige en strakke wijze uitgevoerd. Van te voren de te schilderen kamers bekeken en de kleuren samen bepaald. Goed advies. De schilders hebben netjes gewerkt. Complimenten.

Jan Versteeg

Gert komt afspraken na, staat open voor overleg en geeft goed advies. Werkt netjes en nauwkeurig. Resultaat 2 prachtige gespoten trappen. Kortom een vakman die wij iedereen aanraden.

Marleen Hovers

Joop heeft vaker bij ons geschilderd. Op basis van voorgaande ervaring ligt de lat dan ook hoog. Joop heeft wederom onze verwachtingen weten te overtreffen. Vakwerk. Daarnaast leuke gesprekken gevoerd en ook nog prima advies gekregen over een verfklus waar ik zelf mee bezig ben. Kortom we zijn weer dik tevreden. De lat ligt de volgende keer weer hoger 😉

Cees Slaats

Geheel conform gemaakte afspraak, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, zeer correcte houding en supernetjes opgeleverd

Jos de Nijs

Patrick heeft zeer goed werk afgeleverd en is altijd zeer vriendelijk geweest. Klanttevredenheid staat bij hem hoog in het vaandel en dat merk je aan alles!

Jelte Veltmaat

Hele nette schilder. Geeft goed advies, werkt netjes en denkt mee. Makkelijk mee te praten.

Renske Velthuis

Joop, je krijgt van ons een tien. Je bent een harde werker, prettig in de omgang en heel secuur. Je bent een specialist en VAKMAN. Je hebt van ons huis een paleisje gemaakt. We zijn zeer tevreden. Wil je eens iets anders dan andere? Informeer dan eens naar de mogelijkheden die er zijn. Zo hebben wij in de woonkamer een aparte wand laten maken (decoratie schilderwerk). Geweldig en apart.

Nico en Amy

Je kunt je nieuwe huis gerust aan hen toevertrouwen!
Professioneel schilderwerk, aangename mensen, goed kleuradvies, uitstekend kwaliteit.

Svetlana Jochijms

Het schilderwerk is super mooi geworden. Dit is een schilderbedrijf die hart voor z’n vak heeft. Vakwerk, duidelijke en goede communicatie en een prachtig resultaat. Erg tevreden en een aanrader !

Rob Edelenbos

Wij zijn zeer tevreden. Kozijnen laten herstellen en schilderen door Joop welke netjes maar ook flink doorwerkt. Daarnaast hebben we goed advies gekregen betreffende de kleurkeuze en mogelijkheden voor HR++ glas. We zijn hierin meegegaan en de berekende kosten waren eerlijk en de bemiddeling met de glaszetter ging snel en soepel.

Wij zouden voor een volgende klus zeker weer contact opnemen.

Patrick de Kruijf

Gert heeft in een week ons volledige pand van buiten geschilderd. Communicatie in zowel het offertetraject, het inplannen en tijdens het uitvoeren is goed. Gert maakt duidelijke afspraken die ook worden nagekomen. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Zelfs de buren geven een compliment over het schilderwerk!

Er wordt netjes gewerkt met goede materialen en rekening houdend met de omgeving.

Gert vraagt een nette prijs en biedt waar voor wat wordt geleverd. Wij bevelen Schildersbedrijf Geijtenbeek dus van harte aan en zullen Gert in de toekomst absoluut weer inschakelen.

Ben Cornelisse

Ons huis laten schilderen, hebben goed kleuradvies gehad, stuk vakmanschap afgeleverd altijd op tijd, werkt keurig netjes al met al een Vakman, een aanrader

Moralieneke Ritto

Top!
-afspraken goed nakomen.
-Vriendelijk.
-Iedere dag de werkplek opruimen.
-Nauwkeurig en goed werken.
-Kort na het afronden van het project nog terug komen of we tevreden zijn over alles en alles goed is.

Gerrit van der Garde

Tuinmeubelshop

Wij zijn al jaren zeer tevreden over het professionele schilderwerk van Schildersbedrijf Geijtenbeek. Ze werken heel grondig en zorgvuldig, denken goed mee, is betrouwbaar en komen hun afspraken na. Echt een aanrader; alles zit weer rijk in de verf en dat is te zien!

Michiel Verstappen

Ons complete kantoor van binnen geschilderd en voorzien van scanbehang. Ziet er prachtig uit.

Nienke Hulshof

Er is netjes werk geleverd

Jos Keuning

Gert is betrouwbaar en komt zijn afspraken perfect na. Veel verstand van zaken en geeft goed advies. Werkt erg netjes. Wij zijn zeer tevreden.

Gerrit de Graaf

Het resultaat is echt van top kwaliteit! Er is schoon gewerkt, geweldig advies, vriendelijk en altijd op de afgesproken tijd aanwezig!
Het aanbevelen meer dan waard!

Maaike van de Berg

Het resultaat is echt van top kwaliteit! Er is schoon gewerkt, geweldig advies, vriendelijk en altijd op de afgesproken tijd aanwezig!
Het aanbevelen meer dan waard!

Xander Veldhuizen

Gert is betrouwbaar en komt zijn afspraken perfect na. Veel verstand van zaken en geeft goed advies. Werkt erg netjes. Wij zijn zeer tevreden.

Luuk Buitenhof

Schildersbedrijf Geijtenbeek Wageningen kan ik zeker aanbevelen, ik zou volgende keer het schilderwerk weer door hun laten uitvoeren.

Piet van Walsem

Staalkabelstunter

Het hele huis geschilderd, meer dan lof voor de vakmannen van Schildersbedrijf Geijtenbeek Wageningen vakwerk!

Kim van Galen

Nagelstudio Kim

Ook je ervaring met ons delen? Laat een review achter

bezoek ons

Bezoek ons

Lawickse Allee 85 A
6702 DA Wageningen

openingstijden

Bereikbaar

Ma-Vr: 07:30-18:00
Za: 07:30 - 18:00

Neem contact met ons op

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Bel ons op

Voor jarenlang woonplezier.

Vragen? Wij staan voor je klaar

4.7/5 (24 Reviews)