Behangen

Behangen

Zoals  je wellicht weet kan je met behang op de muur in heel korte tijd een kamer of kantoor een totaal andere look geven. Behangen is echt wel een wel een vak apart en is een precies werkje!
Meestal beginnen we met de muren schoon en glad te maken voordat we behang plakken. Dus moeten we bij de klant behang afstomen wat vaak toch wel een omslachtig werk is.
Behang eraf halen of behang verwijderen kan je bij papieren behang relatief gemakkelijk zelf doen vaak met behulp van een stoomapparaat of met een chemisch inweek produkt.
Maar speciale behangsoorten of behang van hoge kwaliteit verwijderen is toch werk voor de behangexpert.

schildersbedrijf- Den BoschVeenendaal

Behang verven

Het komt momenteel bij ons ook regelmatig voor dat klanten ons vragen of we behang verven of om hun behang te schilderen.
Om dit te doen moeten we goed kijken naar het soort materiaal wat we overschilderen. Vaak beginnen met schoonmaken en repareren om zodoende een goede ondergrond te krijgen.
Door middel van het opbrengen van bepaalde primers voor hechting, creëren een ondergrond waarbij we  strak schilderwerk kunnen leveren.
Daarna is van alles mogelijk om snel een geweldig resultaat neer te zetten. Behang schilderen is dus een mooie optie.

Behang-verven

Behang verwijderen

Behang verwijderen of behang afstomen, wij doe het alle dagen.
Maar u moet weten dat om behang eraf te halen en behang te laten verwijderen de, vakman vaak speciale afbijt en tools gebruikt. Bij veel kwalitatief hoogwaardige behangsoorten zit er namelijk aan de buitenkant een plasticlaag over het behang.
Deze plasticlaag houdt het vocht tegen als je wilt gaan stomen en behang verwijderen op deze manier gaat dus niet lukken.
Wij hebben een speciale tool waarbij het behang perforeren en zodoende stoom op en onder het behangpapier te kunnen krijgen.

behang- verwijderen
4.9/5 (18 Reviews)