Schilder Rotterdam

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Rotterdam

Een schilder in Rotterdam, daar heb je er velen van. Maar je zoekt natuurlijk top schilders in Rotterdam. Schilders die jouw wensen perfect weten te vertalen. Dat komt goed uit. Vakmensen, zo noemen wij onze schilders. Wat ze doen, doen ze met verve. Op zoek naar een goede schilder Rotterdam? Je kan op ons rekenen! 

Onze Rotterdamse schilders weten wel van wanten – en onze schilders die daar niet wonen natuurlijk ook. Ze zijn er voor schilderwerken in de breedste zin van het woord. Van schilderwerk binnen tot schilderwerk buiten. Van eenmalig de trappen schilderen tot jaarlijks onderhoud. Ervaren onderhoudsschilder gezocht in Rotterdam? Check! Goedkope schilder Rotterdam? Ja hoor, want bij ons krijg je waarde voor je geld. Wij werken netjes, eerlijk en gebruiken goed materiaal. 

Schilders in Rotterdam heb je te kust en te keur, maar zoek je op ‘schilder Rotterdam goedkoop’ of ‘schilder Rotterdam prijzen’ dan verandert de zaak. Tenminste, een Rotterdamse schilder die ook nog eens mooi resultaat aflevert. Je wilt een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Een resultaat waar je blij van wordt, maar ook van het prijskaartje. Dat snappen wij als geen ander. Wil je weten wat een schilder in Rotterdam kost? Neem dan vooral even contact met ons op via de button. 

Schilderen is een tijdrovende klus. De meeste tijd zit in het behandelen van de oppervlaktes. Die moeten schoon, glad en in goede staat zijn voordat we aan de slag kunnen. Schilder gezocht in Rotterdam? In combinatie met het juiste materiaal en verf beloven wij een resultaat dat lang meegaat. Of het nu gaat om monumentaal schilderwerk of onderhoudswerk: een schilder in Rotterdam die zijn vak goed verstaat, daar mag je bij ons op rekenen.

En, we bieden….

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Strak schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Rotterdam

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf in Rotterdam? Naast schilders zijn er volop schildersbedrijven in Rotterdam. Wat maakt het ene schildersbedrijf in Rotterdam nu betrouwbaarder dan het ander schildersbedrijf in Rotterdam – of elders in het land? Of welke schildersbedrijven in de regio Rotterdam zijn snel beschikbaar voor je klus? En hoe zit dat met schildersbedrijf in Rotterdam en prijzen? 

Op al je vragen hebben wij antwoorden. We hebben niet alleen jarenlange ervaring, maar denken ook graag met je mee. We zetten graag een stap extra. Onze insteek is altijd jouw vertrouwen winnen. Dat doen we door ons werk goed en netjes te doen. We maken vooraf een afspraak over de kosten. Daarbij kijken we niet op de klok, we haasten ons niet. Wij leveren zodanig schilderwerk zoals we dat thuis ook zouden doen. Wil je dat zelf ervaren? Heb je een schilderbedrijf in Rotterdam nodig? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

In de bekende wijken van Rotterdam, zoals Kralingen, IJsselmonde, Rubroek en het Nieuwe Westen zul je regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond  op de Rochussenstraat, Bulgersteyn, Koperstraat en de Horsenerf. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Rotterdam.

schildersbedrijf zeist
Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Binnenschilderwerk Rotterdam

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Buitenschilderwerk Rotterdam

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Rotterdam

Wil je een binnenschilder in Rotterdam inhuren die zijn vak goed verstaat? Wij staan garant voor een mooi resultaat met garantie en onderhoudscontracten op het schilderwerk. Onze binnenschilders in Rotterdam zijn van alle markten thuis: 

  • Trap schilderen in Rotterdam 
  • Muur impregneren in Rotterdam 
  • Plafond witten in Rotterdam 
  • Muur sauzen in Rotterdam 
  • Trap schilderen in Rotterdam 

Zelfs lekkageschade in Rotterdam kunnen wij voor je oplossen. Dat geldt niet alleen voor schilderwerk in Rotterdam, maar ook in andere steden in Nederland. Door jarenlange ervaring kunnen wij zowel buitenschilderwerk als binnenschilderwerk van hoge kwaliteit garanderen. 

Ben je op zoek naar een binnenschilder in Rotterdam? In verschillende gevallen is BTW voor binnenschilderwerk aftrekbaar. Wil je hierover meer weten? Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. Heb je andere vragen over prijzen, bijvoorbeeld voor een trap schilderen in Rotterdam? Of over reparatie door lekkage in Rotterdam? Tip: dit is vaak verzekeringswerk. Wij kunnen een duidelijke offerte leveren, zodat het je geen geld en tijd kost. 

De tarieven voor binnenschilderwerk zijn sterk afhankelijk van de werkzaamheden die we moeten verrichten en de te behandelen oppervlaktes. Stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier of vraag direct een offerte aan. 

Stuckwerk

Buitenschilder Rotterdam

Wil je geen binnenschilder, maar een buitenschilder in Rotterdam inhuren? Voor buitenschilderwerk in Rotterdam kun je ons ook inschakelen. Onze onderhoudsschilder in Rotterdam is beschikbaar voor: 

  • Huis schilderen in Rotterdam 
  • Buitenmuur verven in Rotterdam 
  • Dakkapel schilderen in Rotterdam 
  • Reparatie stormschade in Rotterdam 
  • Inbraakschade herstellen in Rotterdam 

Je kunt dus wel zeggen dat onze schilders van alle markten thuis zijn. 

Het is goed om te weten dat je het schilderen van een buitenmuur of dakkapel niet alleen mooi is voor het oog, maar vooral ook noodzakelijk. Buitenschilderwerk beschermt je woning en bedrijfspand tegen allerlei weersomstandigheden, en laten we daar in Nederland nu net mee te maken hebben. Zon, regen, wind, hagel: heb je schilderwerk buiten Rotterdam? Onze schilders rijden door het hele land om de allermooiste resultaten op te leveren en ervoor te zorgen dat je woning of bedrijfspand goed onderhouden is. Van huisschilders in Rotterdam tot schilderwerk buiten. We nemen graag zorgen uit handen.

Winterschilder Rotterdam

Winterschilder Rotterdam en omstreken, daarvoor kun je bij ons terecht. Voor al je schilderwerk in Rotterdam of elders in het land zijn wij in te huren. Voor zowel zakelijke als particuliere schilderklussen. Zowel in de winter als in de zomer. Op regenachtige dagen schilderen wij het liefst de binnenkant van je woning of bedrijf. Het buitenschilderwerk doen we op overige dagen, de dagen dat het weer het toelaat. Dat heeft alles te maken met de luchtvochtigheid en de temperatuur. Door het gebruik van de nieuwste materialen zijn wij als winterschilder langer buiten actief. 

Er bestaat ook een zogeheten winterschilderperiode. Deze periode loopt van oktober tot en met maart. Om schilderwerk in de winter te stimuleren, kun je via de overheid subsidie aanvragen voor jouw winterschilderwerk. Deze subsidie komt nog eens bovenop de korting van de winterschilder. Hierdoor bespaar je dubbel! Ben je op zoek naar een winterschilder in Rotterdam? Voor al je schilderwerken in Rotterdam staan wij graag voor je klaar. Wil je meer informatie over de beschikbaarheid, tarieven, subsidie of onze werkwijze? Je hoeft maar te bellen! Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Stukadoor Rotterdam

Je zoekt een stukadoor in Rotterdam. Onze stukadoors zijn professioneel opgeleid en werken netjes. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar we kunnen je verklappen dat niet alle stukadoors in Rotterdam zoveel passie voor hun vak hebben als wij. Heb je een stukadoorsbedrijf in Rotterdam nodig voor spackspuiten, sausklaar of behangklaar stucwerk, sierpleister of schuurwerk? Wij kunnen je daarbij helpen. 

Dan wil jij natuurlijk weten wat dat kost, een stucadoor in Rotterdam inhuren. Misschien zocht je wel op ‘stukadoor Rotterdam prijzen’ en kwam je uit op deze pagina. De prijs van het stucwerk is afhankelijk van de staat van de ondergrond. We kunnen je daarom vooraf geen eenduidig antwoord geven. Daarbij maken we ook onderscheid in stucwerk buiten en stucwerk van het plafond. Of het stucwerk per vierkante meter. Heb je een stucadoorsbedrijf in Rotterdam nodig? Voor een prijsopgave mag je ons altijd benaderen. Graag zelfs! 

Kleuradvies Rotterdam

Ben je op zoek naar deskundigen voor kleuradvies in Rotterdam? Wij zijn niet alleen kundig in schilderwerk (in de breedste zin van het woord), maar ook zeer bekwaam in kleuradvies. Of het nu gaat om monumenten kleuren in Rotterdam of je woning van een lik verf voorzien: dat doen we met verve. We begrijpen als geen ander waarom je soms wel wat hulp kunt gebruiken met kleuradvies: de voorgevel van je huis is een soort visitekaartje. Het is daarom fijn als iemand met je meekijkt naar de juiste tinten. Met de hulp van een deskundige krijgt je woning of bedrijfspand de juiste uitstraling. 

Wij geven niet alleen kleuradvies in Rotterdam (en andere steden in Nederland) voor de buitenkant, maar kunnen je ook kleuradvies geven op het gebied van interieur. Denk aan kleuradvies voor je woonkamer of keuken. Het allermooiste is natuurlijk als de buitenkant van je woning of bedrijfspand overloopt naar binnen. Zo krijg je een geheel. Onze specialisten kunnen je hierbij helpen. 

Verfspecialist Rotterdam nodig? Je kunt natuurlijk zelf naar een verfgroothandel in Rotterdam of verfspeciaalzaak in Rotterdam, maar wij kunnen ook jouw zorgen uit handen nemen. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk (lees: perfect!) kan? Je kunt op ons rekenen! 

Spuitwerk Rotterdam

Heb je spuitwerk in Rotterdam waarvoor je het liefst een professional inhuurt? Wij staan voor je klaar, hoor. Dit kunnen wij voor je regelen: latex spuiten in Rotterdam, plafond spuiten in Rotterdam en wanden spuiten in Rotterdam. Staat jouw klus er niet tussen? Neem even contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Woon je in een ander deel van het land? Geen probleem, onze vakmensen rijden ook naar jou toe! 

Met stuc- en spuitwerk kun je plafonds en wanden, zowel binnen als buiten, met verschillende materialen en effecten laten afwerken. Wij kunnen ook spuitwerk verven, dat is geen enkel probleem. Sterker nog: dat doen we graag. Wij zorgen er graag voor dat je woning of bedrijfspand helemaal naar wens is. We geven graag advies en delen tips voor spuitwerk in Rotterdam, maar delen ook graag de toepassingsmogelijkheden van de verschillende soorten sierpleister en stucwerk met je. 

Gevelrenovatie Rotterdam

Gevelrenovatie in Rotterdam: is de gevel van je woning of bedrijfspand aan vervanging toe? Wanneer een gevel niet meer in goede staat verkeert, is het noodzakelijk om dit op tijd op te laten knappen. Hiermee voorkom je vocht- en schimmelproblemen in huis of op kantoor. 

Wij zijn zowel kundig in gevelrenovatie in Rotterdam (en andere delen van het land) als gevelreiniging Rotterdam. Wij zijn niet alleen in te huren voor gevel reiniging in Rotterdam, maar kunnen ook gevels impregneren in Rotterdam. Geven impregneren houdt in dat er een onzichtbare beschermlaag op het metselwerk wordt aangebracht. Dit is een handige manier van gevelreiniging. 

We maken onderscheid in vier soorten gevelrenovatie of gevel stucwerk: stenen vervangen, voegwerk vervangen, gevel stucen en gevel schilderen. Door een gevel direct te schilderen, krijgt je woning een metamorfose. Hiermee sla je twee vliegen in één klap: je frist de boel op en je zorgt ervoor dat je gevel goed onderhouden is (en blijft)! Wil je meer weten over gevelrenovatie Rotterdam of gevel impregneren Rotterdam? Of ben je benieuwd naar de beschikbaarheid van onze deskundigen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Houtrotreparatie Rotterdam

Houtreparatie Rotterdam, daarvoor moet je bij ons zijn. Wij zijn een ster in kozijnreparatie. Wat onze aanpak bijzonder maakt? Wij hebben een passie voor het vak, en dat merk je. We leveren vakwerk en nemen zorgen uit handen. Dus, op zoek naar iemand voor kozijn reparatie in Rotterdam en omstreken? We helpen je graag!

Houtrot is niet altijd goed zichtbaar, zeker wanneer er verf overheen zit. Dat maakt het voor jou misschien lastig te vinden, maar onze reparateurs hebben daar oog voor. Wil je voorkomen dat het hout onder een laag verf langzaam maar zeker wordt aangetast? Laat je dan informeren door onze deskundige. Plan een afspraak voor een houtrotreparatie in Rotterdam. 

Kun je niet wachten totdat een deskundige langskomt? Of wil je zelf alvast de proef op de som nemen? Je kunt houtrot ontdekken door op het hout te drukken. Geeft het hout mee? Is het flexibel? Dan is de kans groot dat het hout is aangetast. Dan doe je er goed aan om het te laten repareren. Een houtrotreparatie in Rotterdam nodig? Wacht hier niet te lang mee om erger te voorkomen! 

Behanger Rotterdam

Ben je op zoek naar een behanger in Rotterdam? Behangen, je moet het in de vingers hebben. De een vindt het een ontspannen klusje, de ander krijgt er de kriebels van. Onze vakmensen weten wel van aanpakken. Je kunt door ons ook glasvlies laten behangen in Rotterdam. Of je nu zocht op ‘behanger Rotterdam’, ‘behangen Rotterdam’ of ‘behanger gezocht Rotterdam’: wij leveren een perfect resultaat! Dat moet je ervaren, natuurlijk, maar wij behangen bij anderen zoals we thuis ook zouden doen. Strak en professioneel. Gegarandeerd. 

Een behanger in Rotterdam nodig? Onze vakmensen kunnen een ruimte in je woning of bedrijfspand in korte tijd een compleet nieuwe uitstraling geven. Dat is de kracht van behang. Tenminste, als het vakkundig gedaan wordt. Behangen is een vak apart. Het is een heel nauwkeurig werkje. Onze behangers in Rotterdam gaan grondig te werken. Ze starten met het schoon en glad maken van de muur. Een schoon ‘canvas’ is belangrijk voor een verpletterend eindresultaat. 

Dat betekent dat we niet alleen kunnen behangen, maar ook behang kunnen verwijderen. Hiervoor hebben onze vakmensen speciale tools en materialen. Wil je meer weten over onze werkwijze of de beschikbaarheid van behangers in Rotterdam? Informeer even naar de mogelijkheden.

Glas zetten Rotterdam

Heb je een glaszetter in Rotterdam nodig? Je kunt op ons rekenen. Of het nu gaat om dubbel glas vervangen in Rotterdam, glas zetten in Rotterdam, glas op maat in Rotterdam of glas in lood reparatie in Rotterdam. Wij zijn de ideale partij voor je klus. Wij zijn veelzijdiger dan een glaszettersbedrijf in Rotterdam, want naast glasservice in Rotterdam bieden wij onder meer kozijnreparatie, slotreparatie, houtrotreparatie en gevelrenovatie. We zijn van alle markten thuis! 

Heb je glasschade en zoek je een glaszetter in Rotterdam? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je kunt glaszetters in Rotterdam zoeken, omdat er een bal door de ruit is gegaan of omdat er is ingebroken. Vervelend! Gelukkig kunnen wij je zorgen wegnemen.

Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren, om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Rotterdam, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.

Glas vervangen in Rotterdam kan op verschillende manieren. Denk aan: enkel glas, dubbel glas, isolatieglas, HR++ glas, HR+++ glas, plexiglas en gekleurd glas. Wil je glas vervangen in Rotterdam? Laat ons even weten of je nog specifieke kenmerken zoekt, zoals isolatieglas of zonwerend glas. 

Wil je een glashandel in Rotterdam inhuren, maar ben je benieuwd naar subsidie voor dubbel glas in Rotterdam? Onze glaszetters kunnen je vrijblijvend meer vertellen over de mogelijkheden met en zonder subsidie. 

Dakgoot schoonmaken Rotterdam

Dakgoot schoonmaken in Rotterdam of dakgoot reinigen in Rotterdam. Daarvoor heb je een deskundige nodig. Wij kunnen niet alleen je dakgoten schoonmaken in Rotterdam, maar ook je dakgoot schilderen in Rotterdam. Ben je niet naar een vakman op zoek die je dakgoot kan reinigen in Rotterdam, maar is reparatie nodig? Wij kunnen alleen kleine herstelwerkzaamheden en reparaties doen. 

Voor dakgoten repareren in Rotterdam, dakgoot vervangen in Rotterdam en dakgoten herstellen in Rotterdam staan wij graag voor je klaar. Sterker nog: je dakgoot schoonmaken in Rotterdam doen wij vaak in combinatie met schilderwerk. Daardoor liggen de kosten van het schoonmaken een stuk lager dan bij andere dakgootreinigers of dakgootspecialisten. We zien het schoonmaken van je dakgoot meer als service wanneer we schilderwerk uitvoeren; we staan toch al op de ladder. Wil je meer weten over schoonmaken dakgoten in Rotterdam? Of dakgoten reparatie in Rotterdam? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Schildersbedrijf Geijtenbeek Rotterdam
Overschieseweg 34
3044 EE Rotterdam

Schilder vacatures Rotterdam

Schilder vacatures Rotterdam: wij zijn altijd op zoek naar gedreven schilders. Wil jij schilderen in Rotterdam? Onze medewerkers zijn onze visitekaartjes: we hechten veel waarden aan hun klantvriendelijkheid en vakmanschap. Ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan? Kijk dan bij onze vacature voor schilder in Rotterdam. Staat jouw droomvacature er niet bij? Je mag ons altijd bellen of mailen. 

Wij schreeuwen het van de daken: schilder gezocht in Rotterdam / zzp schilder gezocht in Rotterdam: vervul jij de vacature voor schilder in Rotterdam? Wij bieden je een zelfstandige, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Collegialiteit vinden we belangrijk, net als lange dienstverbanden. Bovendien is er ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben je op zoek naar een vacature voor schilder in Rotterdam, waarbij je ook nog eens goed verdient? Wij bieden je een marktconform salaris én een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Wie weet, tot snel?!

4.6/5 (77 Reviews)