Schilder Vlaardingen

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Vlaardingen

Welkom bij ons schildersbedrijf in Vlaardingen! Bij ons kun je terecht voor al jouw schilder- en renovatiewerkzaamheden. Of het nu gaat om het schilderen van jouw woning, bedrijfspand of het renoveren van een oude gevel, wij staan voor je klaar.

Onze expertise ligt op het gebied van schilderwerk, spuitwerk, stucwerk en behangen. Wij bieden een totaalpakket aan waarbij we jouw project van begin tot eind verzorgen. Één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, wel zo handig!

Onlangs hebben we een mooi project afgerond in Vlaardingen waarbij we zowel binnen- als buitenwerk hebben verricht. We hebben de woning volledig geschilderd en daarnaast ook stucwerk en behangwerk gedaan. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige aanpak hebben we ervoor gezorgd dat de woning er weer als nieuw uitziet.

Maar waarom zou je nu juist voor ons schildersbedrijf moeten kiezen? Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in de branche en gaan pas weg als jij tevreden bent met het eindresultaat. Daarnaast bieden wij ook onafhankelijk advies op maat. Wij denken graag met je mee en geven advies op basis van onze expertise, zodat jij de beste keuzes kunt maken voor jouw project.

Kortom, wil je jouw woning of bedrijfspand laten schilderen of renoveren? Kies dan voor ons schildersbedrijf in Vlaardingen en laat ons jouw project van begin tot eind verzorgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan voor je klaar!

En we geven….

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Strak schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Vlaardingen

Welkom bij Schildersbedrijf Geijtenbeek, jouw lokale specialist in schilderwerk, stucwerk, spuiten en behangen in Vlaardingen en omgeving. Als eigenaar van ons bedrijf wil ik graag met jou delen waarom het zo’n slimme keuze is om jouw schilderwerk aan ons uit te besteden.

Als lokaal bedrijf hebben wij een sterke betrokkenheid bij de regio en onze klanten. Wij bieden een persoonlijke benadering en service die je bij grote, landelijke bedrijven niet snel zult vinden. Bovendien zijn wij flexibel en kunnen wij snel ter plaatse zijn bij eventuele problemen of vragen.

Onze vakmensen zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van schilderwerk, stucwerk, spuiten en behangen. Bij ons kun je dan ook rekenen op vakwerk van de hoogste kwaliteit.

Bovendien zijn wij als lokaal bedrijf altijd in de buurt. Dit betekent dat wij snel en efficiënt kunnen werken en dat je ons gemakkelijk kunt bereiken bij eventuele vragen of opmerkingen.

Maar er is meer. Door te kiezen voor ons als lokaal schildersbedrijf draag je bij aan de lokale economie. Wij zijn namelijk sterk betrokken bij onze regio en investeren in lokale projecten en initiatieven. Zo zorgen we er samen voor dat Vlaardingen en omgeving een mooie en leefbare plek blijft om te wonen en werken.

Kortom, er zijn tal van voordelen om te kiezen voor Schildersbedrijf Geijtenbeek als jouw lokale specialist in schilderwerk, stucwerk, spuiten en behangen. Of het nu gaat om persoonlijke service, vakmanschap, flexibiliteit of betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, bij ons ben je aan het juiste adres. Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

 
schildersbedrijf zeist

In de bekende wijken van Vlaardingen, zoals Holy, Vlaardingen Ambacht en Het Scheur zult u regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op de Geert Grootelaan, van de Werffstraat, Bleekstraat en de Deltaweg. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Vlaardingen.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buitenschilderwerk Vlaardingen

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnenschilderwerk Vlaardingen

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Vlaardingen

Binnenschilder Vlaardingen, je hebt hem zojuist gevonden!
De binnenschilder werkzaamheden vinden bij ons vooral plaats in de winter,
omdat wij als schilders in de maanden november, december, januari en februari
een minder volle agenda hebben voor buitenwerk.
Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden en technieken die binnen toegepast kunnen worden, denk hierbij aan:
• latexwerk en sausen
• dekkend schilderwerk
• lak- en beitswerk
• behangen van muren en wanden
• het plakken van glasvlies en fotobehang
Het schilderwerk aan de binnenkant van je huis is raadzaam in te plannen in de winter.
Neem nu contact met ons op!

Buitenschilder Vlaardingen

Schildersbedrijf Geijtenbeek in de regio Vlaardingen
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk (regio Vlaardingen). Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

Winterschilder Vlaardingen

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Vlaardingen is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Vlaardingen.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

Stukadoor Vlaardingen

Ben je opzoek naar stukadoor Vlaardingen? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Vlaardingen. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:

  • stukadoor plafond Vlaardingen
  • stukadoor muren Vlaardingen
  • stukadoor badkamer Vlaardingen

Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Vlaardingen offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

Kleuradvies Vlaardingen

Als schildersbedrijf weet ik als geen ander hoe belangrijk de juiste kleur en styling kan zijn voor de uitstraling van een pand in Vlaardingen. Daarom bied ik graag mijn expertise aan op het gebied van styling en kleuradvies. Of het nu gaat om een woonhuis, kantoorpand of winkel, ik help je graag bij het maken van de juiste keuzes. Door mijn jarenlange ervaring en kennis van de laatste trends en technieken, kan ik je onafhankelijk advies geven op het gebied van kleurencombinaties, materialen en afwerkingen. Samen komen we tot een ontwerp dat past bij jouw wensen en de uitstraling die je wilt bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met mij op.

Glas zetten Vlaardingen

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoekt je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren,
om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Vlaardingen, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glasplaatsen Vlaardingen of glasschade Vlaardingen, nu heb je een adres in de omgeving van Vlaardingen.

Schildersbedrijf Geijtenbeek Vlaardingen
James Wattweg 2D
3133 KK Vlaardingen

4.7/5 (68 Reviews)