Schilder Hilversum

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Hilversum

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en ervaren schildersbedrijf in Hilversum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons team van professionele schilders staat klaar om jouw schilderproject tot een succes te maken. Maar waarom zou je nou juist voor ons schildersbedrijf moeten kiezen? Hier zijn een aantal redenen:

  • Wij hebben jarenlange ervaring in het schilderen van woningen en bedrijfspanden in Hilversum en omgeving. Onze schilders hebben de nodige expertise om elk schilderproject tot een goed einde te brengen.
  • Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en verf van gerenommeerde merken, zodat jouw woning of bedrijfspand er niet alleen mooi uitziet, maar ook goed beschermd is tegen de elementen.
  • Bij ons staat de klanttevredenheid op de eerste plaats. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent met het resultaat van het schilderwerk.

Een voorbeeld van een schildersproject waar wij aan hebben gewerkt, is het schilderen van een ouder bedrijfspand in Hilversum. Het pand had veel verschillende oppervlakken die geschilderd moesten worden, waaronder de gevel, kozijnen en deuren. Onze schilders hebben het hele project van begin tot eind begeleid en ervoor gezorgd dat alles er weer strak en netjes uitzag.

Maar ons schildersbedrijf doet meer dan alleen schilderen. Wij bieden ook andere diensten aan, zoals het behangen van muren, het repareren van houtrot en het plaatsen van glas. Zo kunnen wij jouw woning of bedrijfspand van A tot Z onder handen nemen.

Kortom, ons schildersbedrijf in Hilversum is de juiste keuze voor al jouw schildersprojecten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan klaar om jouw schilderservaring in Hilversum tot een succes te maken! En…..

 

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Strak schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Hilversum

 

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Hilversum en omgeving? Bij schildersbedrijf Geijtenbeek zijn we er trots op om allround te zijn en je te voorzien van de beste service en kwaliteit voor al je schilderwerk, stucwerk, spuitwerk en behangklussen.

Waarom zou je voor ons kiezen? Ten eerste hebben we jarenlange ervaring en expertise in het vak. We hebben talloze projecten met succes afgerond en hebben vele tevreden klanten. Daarnaast zijn we een allround schildersbedrijf, wat betekent dat we niet alleen schilderen, maar ook andere klussen zoals stucwerk, spuitwerk en behangen uitvoeren. Dit betekent dat we je een complete oplossing bieden voor al je onderhoudsbehoeften.

Bovendien gebruiken we alleen hoogwaardige verfproducten en materialen om ervoor te zorgen dat het werk dat we leveren van de hoogste kwaliteit is en lang meegaat. Onze vakmensen zijn getraind om nauwkeurig en efficiënt te werken, wat betekent dat we snel en zonder gedoe kunnen werken en je huis in no-time weer als nieuw eruit zal zien.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Hilversum en omgeving dat allround is en de beste service en kwaliteit biedt, dan hoef je niet verder te zoeken dan schildersbedrijf Geijtenbeek. Neem contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen bij het transformeren van je huis.

schildersbedrijf zeist

In de bekende wijken van Hilversum, zoals Trompenberg, Nimrodpark, Staatsliedenkwartier of de Kerkelanden zult u regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op de Kloosterlaan, Insulinelaan, Minckelersstraat en de Zeverijnweg. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Hilversum.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Hilversum

Als je op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf voor binnen schilderwerk in de gemeente Hilversum, dan kunnen wij je helpen. Bij schildersbedrijf Geijtenbeek hebben we jarenlange ervaring in het schilderen van diverse interieurs en het restaureren van monumentale panden.

We kunnen je helpen met diverse activiteiten op het gebied van binnen schilderwerk, zoals het schilderen van wanden, plafonds, kozijnen en deuren. Daarnaast kunnen we ook herstelwerkzaamheden uitvoeren aan muren en plafonds, voordat we starten met het schilderwerk.

Bij ons staat kwaliteit voorop en werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen. We geven je graag kleuradvies om ervoor te zorgen dat de kleuren in je interieur goed op elkaar zijn afgestemd. Ook houden we rekening met de lichtinval in je woning en de stijl van je woning.

Onze schilders zijn vakkundig en hebben oog voor detail. We zorgen ervoor dat het schilderwerk nauwkeurig en met aandacht voor het monumentale karakter van je pand wordt uitgevoerd. We zijn flexibel in onze planning en kunnen rekening houden met je agenda.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige partner voor binnen schilderwerk in Hilversum, dan ben je bij schildersbedrijf Geijtenbeek aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Buitenschilder Hilversum

Schildersbedrijf Geijtenbeek in de regio Hilversum.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk (regio Hilversum). Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

Winterschilder Hilversum

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Hilversum is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Hilversum.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

Stukadoor Hilversum

Ben je opzoek naar stukadoor Hilversum? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Hilversum. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:
  • stukadoor plafond Hilversum
  • stukadoor muren Hilversum
  • stukadoor badkamer Hilversum
Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Hilversum offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

Kleuradvies Hilversum

 

Als schildersbedrijf in de gemeente Hilversum begrijp ik dat het kiezen van de juiste styling en kleuren voor jouw woning of bedrijfspand een uitdaging kan zijn. Gelukkig ben ik er om je te helpen! Ik bied onafhankelijk advies en begeleiding bij het maken van de beste keuzes op het gebied van styling en kleur.

Mijn kleuradvies is gebaseerd op jouw persoonlijke smaak en de kenmerken van de ruimte. Ik geef advies over welke kleuren goed bij elkaar passen en hoe je deze kunt combineren om de gewenste sfeer te creëren. Dankzij mijn uitgebreide kennis van kleuren en hun effecten, kan ik altijd de juiste keuze maken voor de ruimte.

Daarnaast bied ik stylingadvies op maat. Ik kijk naar de stijl van de ruimte en geef advies over welke elementen toegevoegd of veranderd kunnen worden om deze meer tot zijn recht te laten komen. Van meubels en verlichting tot accessoires en decoraties, ik help je graag om de ruimte te transformeren tot een stijlvolle en functionele plek.

Mijn doel is om jouw visie te vertalen naar een prachtige en unieke ruimte. Of je nu een geheel nieuwe uitstraling wilt creëren of slechts enkele aanpassingen wilt maken, ik sta voor je klaar met professioneel en onafhankelijk advies. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie en advies over styling en kleuradvies in Hilversum.

 
 
 
 

Glas zetten Hilversum

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoekt je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren, om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Hilversum, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glas plaatsen Hilversum of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Hilversum.

Schildersbedrijf Geijtenbeek Hilversum
Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum

4.7/5 (24 Reviews)