Avondschilder & Nachtschilder

Schildersbedrijf Geijtenbeek

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Nachtschilder

Nachtschilder of avondschilder nodig? Je hebt hem zojuist gevonden!
Ben je om wat voor reden dan ook opzoek naar een professioneel schildersbedrijf dat voor je in de avond of in de nacht kan schilderen? Dan ben je bij Schildersbedrijf Geijtenbeek aan het juiste adres. Wij werken door heel Nederland maar zijn vooral actief in de grotere steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem en Nijmegen

Naast de gewone schilderdiensten die we overdag uitvoeren, kunnen wij onze werkzaamheden ook ’s nachts uitvoeren. Denk aan wanden, deuren, trappen, plafonds of gevels, geen schilderwerk is ’s nachts te gek voor ons. In overleg met jou, bepalen we het tijdstip waarop we werken. Heb je een project voor ons? Dan komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

En, we bieden….

In de nacht ongehinderd schilderwerk laten uitvoeren

Schildersbedrijf Geijtenbeek voert natuurlijk overdag de meeste werkzaamheden qua schilderwerk uit, maar er zijn klanten die iets meer van ons verwachten. Ook deze klanten willen wij helpen en ontzorgen. Vandaar dat wij ook onze schilderdiensten in de avond, ’s nachts of in het weekend uitvoeren. Er zijn heel veel bedrijven waarbij overdag de werkprocessen niet verstoord mogen worden door schilderwerkzaamheden. Personeel moet geen last hebben van de schilderwerkzaamheden die worden uitgevoerd en met deze nacht- of weekendservice voorkomen we dat. Wij bieden daarvoor de perfecte oplossing, schilderen in de avond, nacht of in het weekend. Wij denken graag met je mee en zorgen er graag voor dat belangrijke ruimten, zoals jouw vergaderruimte of werkplaats, op tijd weer in gebruik genomen kan worden. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

stucwerk

Meer schilderwerk gedaan in minder tijd

Een ander bijkomend voordeel is dat de avondschilder, nachtschilder of weekendschilder vaak efficiënter werkt dan de schilder overdag. Dit komt omdat er in de nacht geen afleidingen zijn, vaak kunnen wij makkelijker en dichterbij parkeren en zijn vaak ook sneller op locatie, waardoor het werk sneller kan worden opgeleverd.

De verf is de volgende ochtend vaak al helemaal opgedroogd, waardoor er geen overlast is qua geur of dat er per ongeluk iemand de natte verf aanraakt.

Jij slaapt, wij schilderen en doen dat nog met plezier ook!

Schilder - Ede

De voordelen van een nachtschilder op een rij

Jouw schilderwerk s’ avonds, ’s nachts of in het weekend laten uitvoeren heeft de volgende voordelen:

· Overdag zonder overlast klanten ontvangen
· Medewerkers worden niet gestoord tijdens het werk
· Er hoeft geen rekening gehouden te worden met natte deuren en wanden
· ’s Avonds, ’s Nachts of in het weekend werken wij efficiënter
· Natuurlijk, zonder compromis op de kwaliteit
· De verf is al droog tegen de tijd dat je de voordeur weer opent

serre-02

Avondschilder & nachtschilder

Is jouw kantoor, winkel, showroom of receptie al langere tijd toe aan een opknapbeurt, maar zie je op tegen de rotzooi, de geur en de onrust? Schakel dan de avond-, nacht- en weekendschilder in. Zo kun je snel weer genieten van een opgeknapt pand.

Onze diensten zijn geschikt voor de volgende bedrijven en instellingen:

 • Bedrijfspanden
 • Kantoren
 • Winkels
 • Restaurants
 • Showrooms
 • Horeca (o.a. lunchrooms, restaurants)
 • Praktijkruimten
 • Scholen
 • Kinderdagverblijven
 • Kapsalons
 • Zwembaden
 • Bioscopen
 • Zorginstellingen
 • Ziekenhuizen
 • Sportverenigingen
 • Fabrieken

Informatie over de mogelijkheden nachtschilderwerk

Als je meer wilt weten over het schilderwerk dat wij voor je kunnen leveren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Ons team van nachtschilders zijn allemaal vakmensen en hebben de ervaring en kennis van zaken die nodig zijn in het schildersvak. Zij zullen je graag adviseren over de diverse mogelijkheden die we kunnen bieden.

Altijd bij jou in de buurt

Standaard geen voorrijkosten

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Heldere afspraken

Wij zijn er op de geplande datum en tijd

Strak schilderwerk

Wij werken alleen met échte specialisten

Wij gaan voor kwaliteit

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

4.6/5 (27 Reviews)