Schilder Gorinchem

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Gorinchem

Welkom bij ons schildersbedrijf in Gorinchem! Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf om jouw woning of bedrijfspand een nieuwe uitstraling te geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van professionele schilders staat klaar om jou te helpen met al jouw schilderprojecten.

Bij ons draait alles om kwaliteit en vakmanschap. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en verf van gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat jouw schilderwerk er niet alleen mooi uitziet, maar ook lang meegaat. Ons team van professionals is zeer ervaren in het schilderen van verschillende soorten oppervlakken, van muren en plafonds tot kozijnen en deuren.

Maar hoe weet je of wij het juiste schildersbedrijf voor jou zijn? Kijk bijvoorbeeld naar de ervaring van ons bedrijf. Wij hebben al vele jaren ervaring in het schilderen van woningen en bedrijfspanden in Gorinchem en omgeving. We hebben talloze klanten geholpen met het verbeteren van hun huis of bedrijf.

Ook is de prijs-kwaliteitverhouding van belang. Bij ons ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We bieden transparante offertes en houden je op de hoogte van alle kosten tijdens het schildersproces.

Een voorbeeld van een project waar wij aan hebben gewerkt, is het schilderen van een bedrijfspand in het industrieterrein van Gorinchem. Het pand was toe aan een frisse uitstraling en ons team van schilders heeft het hele pand professioneel geschilderd, van de gevel tot de binnenkant van het pand. Het resultaat was verbluffend en het bedrijfspand zag er weer als nieuw uit.

Kortom, ons schildersbedrijf in Gorinchem is de juiste keuze voor jouw schildersproject. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn er om jouw schilderservaring in Gorinchem tot een succes te maken!

En….

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Strak schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Gorinchem

Als directeur van schildersbedrijf Geijtenbeek kan ik vol trots zeggen dat wij graag klanten uit uw regio willen helpen met hun schilderwerk. Waarom? Omdat wij als allround schildersbedrijf een breed scala aan diensten aanbieden en daardoor in staat zijn om aan al uw schilderbehoeften te voldoen.

Als u ervoor kiest om met ons samen te werken, profiteert u van de voordelen van een bedrijf dat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Onze ervaren en deskundige schilders zorgen voor een perfect eindresultaat en gebruiken alleen de beste materialen en technieken.

Bovendien bieden wij als allround schildersbedrijf ook andere diensten aan, zoals het repareren van houtrot en het aanbrengen van muurverf en behang. Zo hoeft u niet op zoek te gaan naar verschillende bedrijven voor verschillende klussen en kunnen wij u een totaaloplossing bieden.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel schildersbedrijf in Gorinchem en omgeving, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Met vriendelijke groet,

Gert Geijtenbeek

schildersbedrijf zeist

In de bekende wijken van Gorinchem, zoals Stalkaarsen, Haarwijk, Dalem en de Gildenwijk zult u regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op  de Weverstraat, Buitenbaan, Roedelweg en de Banneweg. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Gorinchem.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buitenschilderwerk Gorinchem

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnenschilderwerk Gorinchem

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Gorinchem

Als je op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf voor binnen schilderwerk in de gemeente Gorinchem, dan kunnen wij je helpen. Bij schildersbedrijf Geijtenbeek hebben we jarenlange ervaring in het schilderen van diverse interieurs en het restaureren van monumentale panden.

We kunnen je helpen met diverse activiteiten op het gebied van binnen schilderwerk, zoals het schilderen van wanden, plafonds, kozijnen en deuren. Daarnaast kunnen we ook herstelwerkzaamheden uitvoeren aan muren en plafonds, voordat we starten met het schilderwerk.

Bij ons staat kwaliteit voorop en werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen. We geven je graag kleuradvies om ervoor te zorgen dat de kleuren in je interieur goed op elkaar zijn afgestemd. Ook houden we rekening met de lichtinval in je woning en de stijl van je woning.

Onze schilders zijn vakkundig en hebben oog voor detail. We zorgen ervoor dat het schilderwerk nauwkeurig en met aandacht voor het monumentale karakter van je pand wordt uitgevoerd. We zijn flexibel in onze planning en kunnen rekening houden met je agenda.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige partner voor binnen schilderwerk in Gorinchem, dan ben je bij schildersbedrijf Geijtenbeek aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Buitenschilder Gorinchem

Schildersbedrijf Geijtenbeek in de regio Gorinchem.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk (regio Gorinchem). Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

Winterschilder Gorinchem

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Gorinchem is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Gorinchem.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

Stukadoor Gorinchem

Ben je opzoek naar stukadoor Gorinchem? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Gorinchem. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:

  • stukadoor plafond Gorinchem
  • stukadoor muren Gorinchem
  • stukadoor badkamer Gorinchem

Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Gorinchem offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

Kleuradvies Gorinchem

 

Als schildersbedrijf in de gemeente Gorinchem begrijp ik hoe belangrijk het is om de juiste kleuren en styling te kiezen voor jouw woning of bedrijfspand. Maar waar begin je? Ik bied onafhankelijk advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste styling en kleuren.

Met mijn kleuradvies kijk ik naar jouw persoonlijke smaak en de kenmerken van de ruimte. Ik geef advies over welke kleuren het beste bij elkaar passen en hoe je deze kunt combineren om de gewenste sfeer te creëren. Mijn expertise op het gebied van kleuren zorgt ervoor dat ik altijd de beste keuze maak voor de ruimte.

Daarnaast bied ik stylingadvies op maat. Ik kijk naar de stijl van de ruimte en geef advies over welke elementen toegevoegd of veranderd kunnen worden om deze meer tot zijn recht te laten komen. Van verlichting tot meubels en accessoires, ik help je graag om de ruimte tot leven te brengen.

Mijn doel is om jouw visie te vertalen naar een prachtige, functionele en stijlvolle ruimte. Of je nu een compleet nieuwe uitstraling wilt creëren of slechts een paar aanpassingen wilt maken, ik sta voor je klaar met professioneel en onafhankelijk advies. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en advies over styling en kleuradvies in Gorinchem.

Glas zetten Gorinchem

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoekt je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren, om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Gorinchem, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glasplaatsen Gorinchem of glasschade Gorinchem, nu heb je een adres in de omgeving van Gorinchem.

Schildersbedrijf Geijtenbeek Gorinchem
Stephensonweg 6-8
4207 HB Gorinchem

4.6/5 (71 Reviews)