Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Strak schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Onze diensten

Diensten waarbij afspraak, afspraak is met als doel je zorg uit handen te nemen voor:

Alle schilderwerkzaamheden in de breedste zin van het woord.

Houtrot aan je woning herstellen tegen lage kosten en met 10 jaar garantie.

Avond-, nacht- en weekend schilderwerk.

Kleur en stijladvies. Onze stylistes en schilders kunnen je als geen ander helpen om jouw woning of kantoor een compleet nieuwe look te geven.

Behangen, stucwerk en spuiten van bijvoorbeeld kastdeuren. Alles om je huis mooier te maken en sfeer aan te brengen zoals jij dat wilt.

diensten
Schildersbedrijf Geijtenbeek
schilderwerk-project-2

Onze werkzaamheden

Offerte

Een offerte is, net als een contract, een formeel aanbod van ons aan jou als opdrachtgever.
Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen. Ook vermelden we een aantal voorwaarden, zoals het uurtarief en de planning.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Door het samenwerken met verschillende organisaties en personen, kunnen wij gemakkelijk de controle over het project kwijt raken. Als een bepaalde afspraak of deadline niet nagekomen wordt, lopen zaken uit en kan de voltooiing van een project problemen opleveren. Daarom maken wij altijd van te voren een projectplan.

Styling

Of het nu gaat om het inrichten en stylen van een nieuwbouwwoning of dat we samen overleggen over de mogelijkheden rondom een renovatie, verhuizing of metamorfose. Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben! Uiteraard kunnen we indien gewenst hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken. Verf doet wonderen.

Buitenwerk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren, dat weet iedereen. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnenwerk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleiner reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Onderhoud

Door de jaren ervaring die we hebben opgedaan is wat ons betreft de beste optie voor het besparen van geld, jaarlijks onderhoud plegen. Een schilderwerk onderhoudscontract is een soort abonnement waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid schilderwerk en opgenomen werkzaamheden. Zolang het contract geldig is, zorgen wij als uw onderhoudsschilder voor de inspectie, het onderhoud en het bijwerken van het schilderwerk.

4.5/5 (31 Reviews)