Schilder Tiel

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Tiel

Goed en vakkundig buiten- en binnen schilderwerk en toch betaalbaar.
Een goede betrouwbare schilder in de regio Tiel met jarenlange ervaring is niet eenvoudig te vinden. Schildersbedrijf Geijtenbeek staat al jaren garant voor het leveren van goed buitenschilderwerk en binnen schilderwerk van hoge kwaliteit.
Tevens zijn wij de schilder in jouw regio! Door continu te innoveren en te werken met duurzame materialen, kunnen wij er voor zorgen dat je op
termijn voordeliger uit bent. Zo maken wij gebruik van hoogwaardige verfsoorten en hanteren wij efficiënte technieken, waarmee wij er voortdurend in slagen om de beste kwaliteit te behalen. Goed, nauwkeurig en effectief werken met als je dat wilt, een onderhoudscontract waardoor je nooit meer voor negatieve verrassingen komt te staan en je schilderkosten verdeeld worden over een aantal jaren.
Voordat wij voor je aan de slag gaan, komen wij bij jou in de regio Tiel op locatie om de situatie te inspecteren. Op basis van de bevindingen van de schilder, kunnen wij je het beste en meest voordelige schilderwerk voor je adviseren.
Doordat wij veel aandacht besteden aan het offertetraject, is de opdracht voor beide partijen al snel helder. Als we samen goede en duidelijke afspraken maken, zijn wij in staat zijn om effectiever voor je te werken, zorgen weg te nemen en je weer blij te maken met uw prachtig geschilderde woning!

En….

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Strak schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Tiel

Welkom bij schildersbedrijf Geijtenbeek, dé specialist in schilderwerk in Tiel en omgeving. Als allround schildersbedrijf zijn wij graag jouw partner in het onderhouden en verbeteren van je woning of bedrijfspand. Waarom zou je kiezen voor ons bedrijf?

Allereerst bieden wij meer dan alleen schilderwerk. Wij zijn ook gespecialiseerd in stucwerk, spuiten en behangen. Dit betekent dat we jou een totaaloplossing kunnen bieden voor alle onderhoud- en verbeteringswerkzaamheden aan je pand.

Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring en kennis in huis, waardoor wij kunnen garanderen dat we altijd de beste kwaliteit leveren. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken, zodat het resultaat er niet alleen mooi uitziet, maar ook duurzaam is en lang meegaat.

Als klant van Geijtenbeek profiteer je van een persoonlijke benadering en uitstekende service. Wij luisteren naar jouw wensen en bieden advies op maat, zodat we samen tot het beste resultaat komen. Bovendien hanteren wij eerlijke en transparante tarieven, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Dus ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor schilderwerk en meer in Tiel en omgeving? Neem dan contact op met schildersbedrijf Geijtenbeek en ontdek zelf waarom wij graag jouw partner zijn voor alle onderhoud- en verbeteringswerkzaamheden aan je pand.

 
schildersbedrijf zeist

In de bekende wijken van Tiel, zoals Ridderweide, Kellen, Drumpt en de Bloemenbuurt zult u regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op de Papensteeg, Wadenoijenlaan, Rhenoylaan en de Boerhaavelaan. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Tiel.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Tiel

 

Beste klant,

Als Schildersbedrijf Geijtenbeek begrijpen we dat jouw interieur een belangrijke rol speelt in jouw dagelijks leven. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan om jou te helpen met het binnen schilderwerk in de gemeente Tiel en omgeving.

Onze ervaren schilders zijn gespecialiseerd in het schilderen van diverse oppervlakken binnenshuis, zoals wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige verfproducten en moderne technieken om een duurzaam en prachtig resultaat te garanderen.

Daarnaast bieden wij ook reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan voor jouw schilderwerk. Denk hierbij aan het herstellen van beschadigde plekken, het verwijderen van oude verflagen of het bijwerken van verkleuringen.

Wij begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen aan voor jouw specifieke wensen en behoeften. Onze schilders staan altijd klaar om met jou mee te denken en te adviseren over kleurkeuzes, verfsoorten en afwerkingen.

Als je op zoek bent naar professioneel binnen schilderwerk in de gemeente Tiel en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. Wij helpen jou graag om jouw interieur weer als nieuw te maken!

 

Buitenschilder Tiel

Schildersbedrijf Geijtenbeek in de regio Tiel.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk (regio Tiel). Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

Winterschilder Tiel

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Tiel is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Tiel.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

Stukadoor Tiel

Ben je opzoek naar stukadoor Tiel? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Tiel. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:
  • stukadoor plafond Tiel
  • stukadoor muren Tiel
  • stukadoor badkamer Tiel
Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Tiel offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

Kleuradvies Tiel

Als professioneel schildersbedrijf met ruime ervaring in styling en kleuradvies kunnen wij jou helpen om jouw interieur en exterieur naar een hoger niveau te tillen. Onze kleurspecialisten kennen de laatste trends en weten hoe ze kleuren kunnen combineren om jouw woning in Tiel een prachtige uitstraling te geven. Wij adviseren niet alleen over de kleuren, maar ook over de afwerking en materialen die het beste bij jouw woning passen. Met ons onafhankelijke advies kun jij zelf de juiste keuzes maken. Onze vakmensen zorgen vervolgens voor een perfecte uitvoering. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.

Glas zetten Tiel

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoekt je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren,
om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Tiel, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glas plaatsen uit Tiel of glasschade,  vanaf nu heb je een adres in de omgeving van Tiel.

Schildersbedrijf Geijtenbeek Tiel
Laan van Westroijen 6
4003 AZ Tiel

4.9/5 (13 Reviews)