Schilder Den Haag

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Den Haag

Het is geen geheim: een schilder in Den Haag, daar zijn er tientallen – zo niet honderden – van. Maar jij bent natuurlijk op zoek naar een specialist, of meerdere. Schilders in Den Haag die jouw wensen perfect weten te vertalen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres: onze schilders zijn vakmensen. Wat ze doen, doen ze met verve. Ben je op zoek naar een goede schilder Den Haag? Neem dan direct contact met ons op!

Van schilderwerk binnen tot schilderwerk buiten: onze Haagse schilders weten van aanpakken, dat is zeker. Ze zijn er voor schilderwerken in de breedste zin van het woord: van eenmalig de trappen schilderen tot jaarlijks onderhoud. Ervaren onderhoudsschilder gezocht in Den Haag? Of goedkope schilder Den Haag? Zoek niet verder. Wij verzekeren je van vakmanschap.

Schilders in Den Haag zijn er volop, maar kijk je in Google naar ‘schilder Den Haag goedkoop’ of ‘schilder Den Haag prijzen’ dan moet je het kaf van het koren scheiden. Je wil natuurlijk een Haagse schilder die niet alleen betrouwbaar is, maar ook nog eens mooi werk aflevert. Wij werken eerlijk, netjes én met goed materiaal. Wij snappen dat je een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding wilt. Daar kunnen we je van verzekeren. Net als een resultaat waar je blij van wordt. Wil je weten wat een schilder in Den Haag kost, bel of mail dan vooral even. We kunnen je een prijsindicatie geven aan de hand van het aantal vierkante (m2) meters dat schilderwerk vereist.

Heb je monumentaal schilderwerk of onderhoudswerk voor ons klaar liggen? Een schilder in Den Haag die zijn vak goed verstaat, daar kun je zeker op rekenen. Wij behandelen de oppervlaktes professioneel en zorgen ervoor dat ze schoon, glad en in goede staat zijn voordat we aan de slag kunnen. Dus, schilder gezocht in Den Haag? Wij zorgen voor het juiste materiaal en verf én beloven resultaat waarvan je jarenlang kunt genieten.

En….

 

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Strak schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Den Haag

 

Als directeur van Schildersbedrijf Geijtenbeek vertel ik graag waarom wij graag klanten uit Den Haag en omgeving helpen met hun schilderwerk. Onze vakmensen hebben namelijk jarenlange ervaring op het gebied van schilderen en willen deze graag inzetten om jouw huis of bedrijfspand er op zijn best uit te laten zien.

Wij begrijpen dat het schilderen van een huis of bedrijfspand veel tijd en energie kost. Daarom nemen wij jou graag al het werk uit handen. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige en snelle uitvoering van het schilderwerk. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen, zodat het schilderwerk lang mooi blijft en jouw huis of bedrijfspand goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Bij Schildersbedrijf Geijtenbeek vinden wij persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Daarom denken wij altijd met jou mee en geven wij onafhankelijk advies. Zo kun jij altijd een weloverwogen keuze maken over het schilderen van jouw huis of bedrijfspand.

Ook hechten wij veel waarde aan een duurzame en milieuvriendelijke aanpak. Wij zorgen ervoor dat onze werkwijze zo min mogelijk belastend is voor het milieu. Zo kun jij niet alleen genieten van een mooi geschilderd huis of bedrijfspand, maar ook bijdragen aan een beter milieu.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel schildersbedrijf in Den Haag en omgeving, dan ben je bij Schildersbedrijf Geijtenbeek aan het juiste adres. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen jou graag verder!

Met vriendelijke groet,

Gert Geijtenbeek

 

In de bekende wijken van Den Haag, zoals de Vogelwijk, Binckhorst, Loosduinen, Haagse Hout en Segbroek zal je regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op  de Loevesteinselaan, Binckhorstlaan, Soesdijksekade en de Javastraat. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Den Haag.

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buitenschilderwerk Den Haag

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnenschilderwerk Den Haag

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Den Haag

Heb je een binnenschilder in Den Haag nodig? Wij beloven onze klanten niet alleen een mooi resultaat, maar ook garantie en onderhoudscontracten op het schilderwerk. Je kunt onze binnenschilder in Den Haag onder meer inschakelen voor:

 • trap schilderen Den Haag
 • muur impregneren Den Haag
 • plafond witten Den Haag
 • muur sauzen Den Haag
 • muur verven Den Haag
 • trap verven Den Haag

Heb je reparatie lekkage schade in Den Haag? Ook dat kunnen onze vakmensen voor je oplossen. Dat geldt niet alleen voor schilderwerk in Den Haag, maar ook in andere steden in Nederland. Wij reizen door heel Nederland om strak schilderwerk op te leveren! Het maakt niet uit of het om buitenschilderwerk of binnenschilderwerk gaat – of klussen die daaraan gerelateerd zijn: door jarenlange ervaring kunnen wij hoge kwaliteit garanderen.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een binnenschilder in Den Haag? Het is goed om te weten dat in verschillende gevallen BTW voor binnenschilderwerk aftrekbaar is. Wil je hierover meer weten, neem dan contact met ons op. 

Heb je andere vragen met betrekking tot prijzen? Wil je bijvoorbeeld weten wat het kost om een trap te schilderen in Den Haag? Of wat je betaalt voor een reparatie door lekkage in Den Haag? Wij vertellen het je graag. Dit heeft te maken met je verzekering. Wij maken vooraf een duidelijke offerte, die je kunt inleveren bij je verzekering. 

Wat kost binnenschilderwerk, wil je weten? Dat is sterk afhankelijk van de werkzaamheden die we moeten verrichten en de te behandelen oppervlaktes. Daarover vertellen we je graag meer in een vrijblijvend telefonisch gesprek. Wil je direct een offerte opvragen? Dat is ook mogelijk.

Buitenschilder Den Haag

Ben je niet op zoek naar een binnenschilder, maar een buitenschilder in Den Haag? Wij zijn gespecialiseerd in buitenschilderwerk in Den Haag en omstreken. Je kunt onze onderhoudsschilder in Den Haag onder meer benaderen voor: 

 • huis schilderen Den Haag
 • buitenmuur verven Den Haag
 • dakkapel schilderen Den Haag
 • reparatie stormschade Den Haag
 • inbraakschade herstellen Den Haag 

Wist je dat het schilderen van een buitenmuur of dakkapel niet alleen mooi is, maar vooral ook noodzakelijk? Buitenschilderwerk beschermt je woning en bedrijfspand tegen allerlei weersomstandigheden, zoals zon, regen, wind en hagel. De verf biedt bescherming! Wil je je huis beschermen tegen weersinvloeden en heb je schilderwerk buiten Den Haag? Onze schilders rijden van hot naar her om vakwerk op te leveren. Van huisschilders in Den Haag tot schilderwerk buiten: je hoeft ons maar te bellen! 

Winterschilder Den Haag

Ben je op zoek naar een winterschilder Den Haag en omstreken? Gevonden! Voor al je schilderwerk in Den Haag kun je op ons rekenen. Dat geldt voor zakelijke als particuliere schilderklussen. Niet alleen op mooie zomerdagen, maar ook middenin de winter. Let wel: wanneer het regent, schilderen wij het liefst de binnenkant van je woning of bedrijf. 

Dat wil niet zeggen dat wij enkel mooi weer schilders zijn, want door het gebruik van de nieuwste materialen zijn wij als winterschilder veel langer buiten actief. Wil je weten wanneer we jouw schilderwerk kunnen aanpakken? Dat is afhankelijk van de luchtvochtigheid en de temperatuur. Neem daarom contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je weleens gehoord van ‘winterschilderperiode’? Dat is de periode tussen oktober en maart. Deze term vat samen dat je, om schilderwerk in de winter te stimuleren, via de overheid subsidie kunt aanvragen voor jouw winterschilderwerk. Deze subsidie komt nog eens bovenop de korting van de winterschilder! Dus, op zoek naar een winterschilder in Den Haag? Voor al je schilderwerken in Den Haag staan wij zomer én winter voor je klaar.

Stukadoor Den Haag

Wil je een stukadoor in Den Haag inhuren? Onze stukadoors zijn niet alleen professioneel, maar hebben ook nog een passie voor hun vak. Dat resulteert in super strak schilderwerk. Dat belooft natuurlijk ieder stukadoorsbedrijf in Den Haag, een mooi eindresultaat, dat snappen we. Wij garanderen maatwerk, maken heldere afspraken en communiceren vlot. Je weet bij ons waar je aan toe bent. Dus: heb je een stukadoorsbedrijf in Den Haag nodig voor 1) spackspuiten, 2) sausklaar of behangklaar stucwerk of 3) sierpleister of schuurwerk? Neem contact met ons op, ook als jouw klus hier niet tussenstaat. We helpen je graag.

Wil je een stukadoor in Den Haag inschakelen, maar eerst even weten wat dat kost? Een stucadoor in Den Haag inhuren of stukadoor Den Haag prijzen is afhankelijk van de staat van de ondergrond. We kunnen je daarom vooraf geen eenduidig antwoord geven. Daarbij maken we ook onderscheid in:

 • stucwerk buiten 
 • stucwerk van het plafond
 • stucwerk per vierkante meter

Heb je een stucadoorsbedrijf in Den Haag nodig en ben je benieuwd naar de prijzen? Voor een prijsopgave mag je altijd contact met ons opnemen. Graag zelfs!

Spuitwerk Den Haag

Wij begrijpen als geen ander: spuitwerk in Den Haag – of elders in het land – laat je door een deskundige doen. En laten wij onze schilders nu nét vakkundig noemen. Je kunt ons inhuren voor:

 • latex spuiten Den Haag
 • plafond spuiten Den Haag 
 • wanden spuiten Den Haag

Heb je een klus waarvoor je de hulp van een professional goed kunt gebruiken? Laat dan even van je horen. We bespreken graag de mogelijkheden. Woon je niet in Den Haag? Geen punt! Onze vakmensen rijden ook naar jou toe!

Heb je stucwerk in Den Haag en laat je dat graag over aan een vakman? Binnen of buiten: met stuc- en spuitwerk kun je plafonds en wanden met verschillende materialen en effecten laten afwerken. Dat kunnen wij ook voor je doen. Wil je hierover meer weten? We geven graag advies over  spuitwerk in Den Haag. Wil je meer inhoudelijk meer weten over stuc- of spuitwerk? We vertellen je ook graag de toepassingsmogelijkheden van de verschillende soorten sierpleister en stucwerk.

Gevelrenovatie Den Haag

Is de gevel van je woning of bedrijfspand aan vervanging toe en zocht je op ‘gevelrenovatie in Den Haag’? Het is noodzakelijk om, wanneer een gevel niet meer in goede staat verkeert, dit op tijd op te laten knappen. Hiermee verklein je de kans op vocht- en schimmelproblemen in huis of op kantoor. 

Wij zijn niet alleen beschikbaar voor gevelrenovatie in Den Haag (en andere delen van het land), maar ook voor gevelreiniging Den Haag. Bovendien zijn wij in te huren voor:

 • Gevelreiniging Den Haag
 • Gevels impregneren Den Haag

Gevel impregneren houdt in dat er een onzichtbare beschermlaag op het metselwerk wordt aangebracht. Dit is een handige manier van gevelreiniging. Hierin maken wij onderscheid tussen:

 • stenen vervangen
 • voegwerk vervangen
 • gevel stucen 
 • gevel schilderen

Het voordeel van je gevel schilderen, is dat je woning of kantoor direct een andere uitstraling krijgt. Dit heeft twee voordelen: 1) je zorgt ervoor ervoor dat je gevel goed onderhouden is (en blijft) en 2) het ziet er weer strak uit! Wil je meer informatie over gevelrenovatie Den Haag of gevel impregneren Den Haag? We vertellen het je graag: bel of e-mail even.

Kleuradvies Den Haag

Wil je jouw huis of kantoor een metamorfose geven en wil je daarvoor kleuradvies in Den Haag inwinnen? Wij kunnen je niet alleen helpen met schilderwerk, maar ook met kleuradvies. Van monumenten kleuren in Den Haag tot woningen schilderen: dat doen we met passie. 

Vind je het lastig om de juiste kleuren te kiezen? Of wil je een kleurencombinatie maken die de identiteit van jouw bedrijf perfect weergeeft? Daar helpen we je graag bij. Met onze hulp krijgt jouw woning of bedrijfspand de juiste uitstraling.

We geven dus niet alleen kleuradvies in Den Haag (en andere steden in Nederland) voor de buitenkant van je kantoorpand of woning, maar kunnen je ook kleuradvies geven op het gebied van interieur. Wil je jouw woonkamer of keuken van een lik verf voorzien, maar vind je dat spannend om het zelf te doen? Of wil je dat het deskundig en snel gebeurt? Dat snappen wij als geen ander. Ook kunnen wij je adviseren in een mooi verloop van buiten naar binnen, zodat je bedrijfspand een geheel wordt. Binnen én buiten. Of je woning, natuurlijk.

Heb je een verfspecialist Den Haag nodig voor kleuradvies? Je kunt natuurlijk zelf een verfgroothandel in Den Haag of verfspeciaalzaak in Den Haag binnenwandelen, maar wij kunnen je ook helpen. Je hoeft ons alleen maar even te bellen of mailen.

Houtrotreparatie Den Haag

Heb je houtrot en woon je in Den Haag? Voor houtreparatie Den Haag ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in kozijnreparatie. Die deskundigheid heeft niet alleen te maken met diploma’s, maar vooral ook met passie. Die bevlogenheid merk je aan alles. Van heldere communicatie tot een strak eindresultaat. Wil jij ook bevlogen vakmensen over je vloer? Heb je iemand nodig voor kozijn reparatie in Den Haag? We helpen je graag!

Het nadeel van houtrot is dat het niet altijd goed zichtbaar is. Vooral niet wanneer er verf overheen zit. Daardoor kom je er vaak laat achter dat je houtrot hebt. Gelukkig hebben onze deskundigen daar oog voor. Ze weten het houtrot snel te vinden – en op te lossen. Wil je voorkomen dat het hout onder een laag verf rot? Plan dan een afspraak in voor een houtrot reparatie in Den Haag. 

Weet je zo goed als zeker dat je houtrot hebt? Of wil je dat zelf checken voordat je een deskundige inschakelt? Je kunt dat controleren door op het hout te drukken. Geeft het hout mee? Buigt het enigszins terug? Dan is de kans groot dat het hout is aangetast. Wacht dan niet te lang en laat een inspecteur langskomen voor houtrot reparatie in Den Haag. Zo voorkom je dat het erger wordt.

Behanger Den Haag

Behangen is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig weten onze vakmensen daar wél raad mee. Heb je een behanger in Den Haag nodig? Laat ons je helpen! Wij kunnen je niet alleen helpen met standaard behang, maar je kunt door ons ook glasvlies laten behangen in Den Haag. 

Behang afstomen is best een tijdrovende klus. Wil je dat aan een behanger in Den Haag overlaten? Wij hebben daar alle middelen voor. Bovendien kunnen onze vakmensen een woning of bedrijfspand met behang in korte tijd een compleet nieuwe uitstraling geven.

Wil je niet zelf stuntelen met behang en behanglijm? Wij weten als geen ander: behangen is een vak apart. Dat moet je nauwkeurig doen! Dat hebben onze behangers in Den Haag gelukkig in de vingers. Ze starten met het schoon en glad maken van de muur, want een schone ‘basis’ is belangrijk voor een schitterend eindresultaat. 

Dat betekent dat we niet alleen kunnen behangen, maar ook behang kunnen verwijderen. Hiervoor hebben onze vakmensen speciale middelen, zoals een stoomapparaat dat deze vaak tijdrovende klus een stuk makkelijker maakt.

Op zoek naar een behanger Den Haag of behanger gezocht Den Haag? Wij garanderen je van strak behangwerk. We behangen bij jou, in Den Haag, net alsof we dat thuis zouden doen. Strak, snel en deskundig.

Glas zetten Den Haag

Ben je op zoek naar een glaszetter in Den Haag? Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden. Van dubbel glas vervangen in Den Haag tot glaszetten in Den Haag. Van glas op maat in Den Haag tot glas in lood reparatie in Den Haag. Wij zijn van alle markten thuis. 

Bovendien zijn wij vaak goedkoper dan een glaszettersbedrijf in Den Haag, omdat wij naast glasservice in Den Haag ook dakgootreiniging, kleuradvies, houtrotreparatie en gevelrenovatie aanbieden. Je hoeft ons maar een keer in te schakelen voor al je klussen in plaats van verschillende bedrijven benaderen.

Je zoekt een glaszetter in Den Haag, omdat er is ingebroken of een bal door de ruit is gegaan. Vervelend! Gelukkig kunnen onze glaszetters in Den Haag de schade verhelpen. Glas vervangen in Den Haag kan op verschillende manieren:

 • enkel glas
 • dubbel glas
 • HR++ glas
 • HR+++ glas
 • plexiglas
 • gekleurd glas

Zoals je ziet, zijn er volop mogelijkheden. Wil je glas vervangen in Den Haag of ben je benieuwd naar de voordelen van bijvoorbeeld plexiglas of dubbel glas? We adviseren je graag. Ook over specifieke kenmerken zoals isolatieglas of zonwerend glas. Dat geldt ook als je interesse hebt in glashandel in Den Haag inhuren en meer wil weten over bijvoorbeeld subsidie voor dubbel glas in Den Haag? Onze glaszetters kunnen je vrijblijvend meer vertellen over de mogelijkheden.

Dakgoot schoonmaken Den Haag

Wil je je dakgoot schoonmaken in Den Haag of dakgoot reinigen in Den Haag? Dat kun je zelf doen, maar je kunt er ook een vakman voor inschakelen. Dat scheelt je bijzonder veel tijd en moeite. Onze deskundige schoonmakers weten precies wat ze moeten doen en hebben daar ook nog eens de juiste middelen voor. 

Zij kunnen niet alleen je dakgoten schoonmaken in Den Haag, maar ook je dakgoot schilderen in Den Haag. Zo kun je dat klusje ook direct van je takenlijstje afvinken. Want zeg eerlijk, zelf je dakgoot schilderen, dat is toch best een lastige taak. Hoeft je dakgoot niet gereinigd te worden, maar is reparatie nodig? Van dakgoot reinigen in Den Haag tot het doen van kleine herstelwerkzaamheden en reparaties: je kunt op ons rekenen!

Wij staan voor je klaar voor:

 • dakgoten repareren in Den Haag
 • dakgoot vervangen in Den Haag
 • dakgoten herstellen in Den Haag 
 • dakgoot schoonmaken in Den Haag

Dat laatste, je dakgoot schoonmaken in je woning of kantoorpand in Den Haag, doen wij vaak in combinatie met schilderwerk. Daardoor zijn de schoonmaakkosten vaak lager dan bij andere dakgootreinigers of -specialisten. Hoe dat kan? Het is een stukje service om bij direct je dakgoot schoon te maken wanneer we schilderwerk uitvoeren. We staan toch al op de ladder, niet waar?! Wil je meer informatie over het schoonmaken van dakgoten in Den Haag? Of dakgoten reparatie in Den Haag? We wachten op je belletje. 

Schildersbedrijf Geijtenbeek Den Haag
Laan van ‘s-Gravenmade 40-42
2495 AJ Den Haag

Schildervacatures Den Haag

Ben je op zoek naar schilder vacatures Den Haag? Gevonden! Wij kunnen wel een paar extra kundige handen gebruiken. Wil je schilderen in Den Haag en andere steden in Nederland. Als schilder rijd je van hot naar hen om de strakste resultaten op te leveren. Wat verlangen wij van jou? Al onze medewerkers – van schilders tot behanger – zijn onze visitekaartjes. We hechten daarom niet alleen veel waarde aan vakmanschap, maar ook klantvriendelijkheid. Bij ons moet een klant zich echt koning voelen, hoe cliché dat ook is. Wij hechten waarde aan een goede relatie met onze klanten. 

Ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan als schilder in Den Haag? Kijk dan bij onze vacatures. Staat jouw droomvacature er niet bij? Je mag ons altijd bellen of mailen. We staan te springen om goede, gepassioneerde vakmensen!

Schilder gezocht in Den Haag / zzp schilder gezocht in Den Haag. Ben jij de topper die wij zoeken? Ben jij een schilder in Den Haag en heb je passie voor je vak? Wij bieden jou:

 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid
 • Een hechte ‘familie’: je werkt samen met fijne collega’s
 • Zekerheid: wij waarderen lange dienstverbanden
 • Een marktconform salaris 
 • Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Spreekt deze vacature je aan? Of wil je reageren zonder een openstaande vacature? Dat kunnen wij alleen maar waarderen. Zien we je snel?

4.7/5 (67 Reviews)