Schilder Woerden

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Woerden

Welkom bij ons schildersbedrijf in Woerden! Als je op zoek bent naar een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf voor jouw schilder- en renovatieproject, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We zijn trots op ons recente project in Woerden waarbij we stucwerk en veel behangwerk hebben gedaan. We weten hoe belangrijk het is om een goede eerste indruk te maken en dat begint bij de uitstraling van jouw woning of bedrijfspand. Met ons vakmanschap zorgen we ervoor dat jouw woning er weer als nieuw uitziet.

Naast schilderwerk verzorgen we ook spuitwerk, stucwerk en behangen. Wij zijn een aanspreekpunt voor jouw project en denken graag met je mee over de beste aanpak en materialen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je ook onafhankelijk advies geven over kleuren en materialen die passen bij jouw smaak en interieur.

Bij ons schildersbedrijf sta jij als klant centraal. Wij werken nauwkeurig en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt. Daarbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen zodat het resultaat langdurig mooi blijft.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor jouw schilder- en renovatieproject in Woerden, dan zijn wij de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen. We staan altijd voor je klaar en bieden…..

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Strak schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Woerden

 

Welkom bij Schildersbedrijf Geijtenbeek, jouw lokale specialist in schilderwerk, stucwerk, spuiten en behangen in Woerden en omgeving. Als eigenaar van ons bedrijf wil ik graag met jou delen waarom het zo’n verstandige keuze is om jouw schilderwerk aan ons uit te besteden.

Als lokaal bedrijf zijn wij betrokken bij onze klanten en de regio. Wij bieden een persoonlijke benadering en service die je bij grote, landelijke bedrijven niet snel zult vinden. Bovendien zijn wij flexibel en kunnen wij snel schakelen bij eventuele problemen of vragen.

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en zijn experts op het gebied van schilderwerk, stucwerk, spuiten en behangen. Wij werken met hoogwaardige materialen en garanderen de hoogste kwaliteit voor jouw project. Bij ons kun je dan ook rekenen op vakwerk dat jarenlang meegaat.

Bovendien zijn wij als lokaal bedrijf altijd in de buurt. Dit betekent dat wij snel ter plaatse kunnen zijn bij eventuele problemen of vragen en dat wij snel en efficiënt kunnen werken.

Maar er is meer. Door te kiezen voor ons als lokaal schildersbedrijf draag je bij aan de lokale economie. Wij zijn namelijk sterk betrokken bij onze regio en investeren in lokale projecten en initiatieven. Zo zorgen we er samen voor dat Woerden en omgeving een mooie en leefbare plek blijft om te wonen en werken.

Kortom, er zijn tal van voordelen om te kiezen voor Schildersbedrijf Geijtenbeek als jouw lokale specialist in schilderwerk, stucwerk, spuiten en behangen. Of het nu gaat om persoonlijke service, vakmanschap, flexibiliteit of betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, bij ons ben je aan het juiste adres. Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

schildersbedrijf zeist

In de bekende wijken van Woerden, zoals Schilderkwartier, Molenvliet, Barwoutswaarder en Snel en Polanen zult u regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op  de Boterbloemweide, Middellandlaan, Iepenlaan en de Daggelderseweg. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Woerden.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Woerden

Als Schildersbedrijf Geijtenbeek begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw interieur er mooi en goed onderhouden uit te laten zien. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan om jou te helpen bij het binnen schilderwerk in de gemeente Woerden en omgeving.

Onze ervaren schilders zijn gespecialiseerd in het schilderen van diverse oppervlakken binnenshuis, zoals wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige verfproducten en moderne technieken om een optimaal resultaat te garanderen.

Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan jouw schilderwerk. Denk hierbij aan het herstellen van beschadigde plekken, het verwijderen van oude verflagen of het bijwerken van verkleuringen.

Wij begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen aan voor jouw specifieke wensen en behoeften. Onze schilders staan altijd klaar om met jou mee te denken en te adviseren over kleurkeuzes, verfsoorten en afwerkingen.

Als je op zoek bent naar professioneel binnen schilderwerk in de gemeente Woerden en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. Wij helpen jou graag om jouw interieur weer als nieuw te maken!

 

Buitenschilder Woerden

Schildersbedrijf Geijtenbeek in de regio Woerden.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, ziet je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk (regio Woerden). Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

Winterschilder Woerden

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Woerden is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Woerden.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

Stukadoor Woerden

Ben je opzoek naar stukadoor Woerden? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Woerden. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:
  • stukadoor plafond Woerden
  • stukadoor muren Woerden
  • stukadoor badkamer Woerden
Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Woerden offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

Kleuradvies Woerden

Als schildersbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk de juiste kleuren en styling zijn voor een woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om een nieuw kleurtje op de muur of het herinrichten van een hele ruimte, wij helpen jou graag met ons professionele styling en kleuradvies in de gemeente Woerden.

Ons advies begint met een persoonlijk gesprek waarin we jouw wensen en ideeën bespreken. Daarnaast houden we ook rekening met de sfeer die jij wilt creëren en de functie van de ruimte. Of het nu gaat om een warme en gezellige woonkamer of een rustgevende slaapkamer, wij zorgen dat de kleuren en styling perfect bij jou en jouw woning passen.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en materialen, waardoor je verzekerd bent van een professioneel eindresultaat dat jarenlang meegaat. Bovendien kunnen wij het hele proces voor je regelen, van het uitkiezen van de juiste kleuren tot het daadwerkelijke schilderwerk.

Als schildersbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede styling en kleuradvies zijn voor een sfeervol en comfortabel thuis of een inspirerende werkplek. Wij helpen jou dan ook graag met ons professionele advies in de gemeente Woerden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Glas zetten Woerden

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoekt je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren,
om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Woerden, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glas plaatsen Woerden of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Woerden.

Schildersbedrijf Geijtenbeek Woerden
Jaap Bijzerweg 19
3446 CR Woerden

5/5 (18 Reviews)