Schilder Gouda

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Gouda

Welkom bij ons schildersbedrijf in Gouda! Wij zijn een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf met een passie voor vakmanschap en kwaliteit. Ons team van professionele schilders staat klaar om jou te helpen met al jouw schildersprojecten.

Bij ons draait alles om de tevredenheid van onze klanten. We willen ervoor zorgen dat jouw woning of bedrijfspand er niet alleen mooi uitziet, maar ook beschermd is tegen de elementen en lang meegaat. Daarom werken we alleen met hoogwaardige materialen en verf van gerenommeerde merken.

Wij hebben al vele jaren ervaring in het schilderen van woningen en bedrijfspanden in Gouda en omgeving. We hebben talloze klanten geholpen met het verbeteren van hun huis of bedrijf.

Een voorbeeld van een project waar wij aan hebben gewerkt, is het schilderen van een oud herenhuis in het historische centrum van Gouda. Het pand was toe aan een opknapbeurt en onze schilders hebben het hele pand professioneel geschilderd, van de gevel tot de binnenkant van het pand. We hebben ervoor gezorgd dat de originele details en kleuren van het pand bewaard zijn gebleven, terwijl we het pand weer een frisse en moderne uitstraling hebben gegeven.

Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten schilderwerk, zoals het schilderen van muren, plafonds, kozijnen en deuren. We bieden ook andere diensten aan, zoals het behangen van muren en het repareren van houtrot.

Kortom, ons schildersbedrijf in Gouda is de juiste keuze voor jouw schildersproject. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn er om jouw schilderservaring in Gouda tot een succes te maken!

En….

Garantie 5 jaar

 

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Strak schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Gouda

 

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf in Gouda en omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als directeur van Schildersbedrijf Geijtenbeek ben ik trots om te zeggen dat we allround zijn en klanten kunnen helpen bij al hun schilderwerkzaamheden.

Als klant uit Gouda en omgeving zijn er vele voordelen aan het kiezen van een allround schildersbedrijf. Zo hoef je niet meerdere bedrijven in te schakelen voor verschillende schildersklussen. Of het nu gaat om het schilderen van je huis, kantoor of bedrijfspand, wij hebben de expertise en ervaring om jouw project tot in de puntjes te verzorgen.

Maar niet alleen onze expertise is een voordeel. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is en daarom bieden wij ook flexibele werktijden en kunnen wij snel en efficiënt werken om de klus op tijd af te ronden. Daarnaast gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en technieken om een duurzaam en kwalitatief eindresultaat te garanderen.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en allround schilder in Gouda en omgeving, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij al je schilderwerkzaamheden en streven ernaar om jouw project tot een succes te maken.

schildersbedrijf zeist

In de bekende wijken van Gouda, zoals Oosterwei, Het Rode, Achterwillens en Bloemendaal zult u regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op de Graaf Florisweg, Burgemeester Jamessingel, vande Palstraat en de Walvisstraat. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Gouda.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buitenschilderwerk Gouda

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnenschilderwerk Gouda

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Gouda

Als je op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf voor binnen schilderwerk in de gemeente Gouda, dan kunnen wij je helpen. Bij schildersbedrijf Geijtenbeek hebben we jarenlange ervaring in het schilderen van diverse interieurs en het restaureren van monumentale panden.

We kunnen je helpen met diverse activiteiten op het gebied van binnen schilderwerk, zoals het schilderen van wanden, plafonds, kozijnen en deuren. Daarnaast kunnen we ook herstelwerkzaamheden uitvoeren aan muren en plafonds, voordat we starten met het schilderwerk.

Bij ons staat kwaliteit voorop en werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen. We geven je graag kleuradvies om ervoor te zorgen dat de kleuren in je interieur goed op elkaar zijn afgestemd. Ook houden we rekening met de lichtinval in je woning en de stijl van je woning.

Onze schilders zijn vakkundig en hebben oog voor detail. We zorgen ervoor dat het schilderwerk nauwkeurig en met aandacht voor het monumentale karakter van je pand wordt uitgevoerd. We zijn flexibel in onze planning en kunnen rekening houden met je agenda.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige partner voor binnen schilderwerk in Gouda, dan ben je bij schildersbedrijf Geijtenbeek aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Buitenschilder Gouda

Schildersbedrijf Geijtenbeek in de regio Gouda.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk (regio Gouda). Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

Winterschilder Gouda

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Gouda is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Gouda.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

Stukadoor Gouda

Ben je opzoek naar stukadoor Gouda? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Gouda. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:

  • stukadoor plafond Gouda
  • stukadoor muren Gouda
  • stukadoor badkamer Gouda

Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Gouda offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

Kleuradvies Gouda

 

Als schildersbedrijf in de gemeente Gouda begrijp ik als geen ander hoe belangrijk de juiste kleuren en styling zijn voor jouw woning of bedrijfspand. Maar waar begin je? Ik bied onafhankelijk advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste styling en kleuren.

Mijn kleuradvies begint met het kijken naar jouw persoonlijke smaak en de kenmerken van de ruimte. Ik geef advies over welke kleuren het beste bij elkaar passen en hoe je deze kunt combineren om de gewenste sfeer te creëren. Mijn expertise op het gebied van kleuren zorgt ervoor dat ik altijd de beste keuze maak voor de ruimte.

Daarnaast bied ik stylingadvies op maat. Ik kijk naar de stijl van de ruimte en geef advies over welke elementen toegevoegd of veranderd kunnen worden om deze meer tot zijn recht te laten komen. Van verlichting tot meubels en accessoires, ik help je graag om de ruimte tot leven te brengen.

Mijn doel is om jouw visie te vertalen naar een prachtige, functionele en stijlvolle ruimte. Of je nu een compleet nieuwe uitstraling wilt creëren of slechts een paar aanpassingen wilt maken, ik sta voor je klaar met professioneel en onafhankelijk advies. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en advies over styling en kleuradvies in Gouda.

Glas zetten Gouda

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoekt je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren,
om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Gouda, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glasplaatsen Gouda of glasschade Gouda, nu heb je een adres in de omgeving van Gouda.

Schildersbedrijf Geijtenbeek Gouda
Zuidelijk Halfrond 4
2801 DD Gouda

4.6/5 (74 Reviews)