Schilder Nieuwegein

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Nieuwegein

Op zoek naar een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf in Nieuwegein? Zoek niet verder! Bij ons ben je aan het juiste adres voor al jouw schilderwerk en renovatieprojecten. Wij zijn een team van ervaren en gedreven schilders die zich inzetten om jouw huis of bedrijfspand er weer als nieuw uit te laten zien.

Onze recente renovatieproject in Nieuwegein was een ware uitdaging, maar we zijn er trots op hoe het uiteindelijk is geworden. Het pand was al jaren niet meer onderhouden en het schilderwerk was flink verweerd. Het pand had een nieuwe look nodig, zowel van binnen als van buiten. Het project omvatte onder andere het schilderen van de buitenkant van het pand, de kozijnen, deuren en de binnenkant van het pand. We hebben de bestaande kleuren aangehouden, maar wel de verftechnieken aangepast aan de moderne tijd.

Waarom zou je zaken doen met ons schildersbedrijf in Nieuwegein? Wij zijn een ervaren en betrouwbaar bedrijf dat altijd de hoogste kwaliteit levert. We gebruiken alleen de beste verfmaterialen en onze schilders zijn allemaal goed opgeleid en ervaren. We begrijpen dat schilderwerk soms ingrijpend kan zijn, daarom zorgen we ervoor dat de overlast tot een minimum wordt beperkt. We werken snel en efficiënt, maar doen geen concessies aan kwaliteit.

Bovendien geven we onafhankelijk advies. Wij denken graag met je mee en adviseren je over de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Dus ben je op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Nieuwegein voor jouw renovatieproject? Neem dan contact met ons op! We staan klaar om jouw project tot een succes te maken.

En bieden….

Garantie 5 jaar

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Strak schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Nieuwegein

Als directeur van schildersbedrijf Geijtenbeek ben ik trots om onze diensten aan te bieden aan klanten in Nieuwegein en omgeving. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om uw woning of bedrijfspand er mooi en verzorgd uit te laten zien. Met ons allround team van ervaren schilders, stukadoors, spuiters en behangers kunnen wij uw project van A tot Z realiseren.

Wat zijn de voordelen van het werken met een allround schildersbedrijf? U hoeft niet meerdere bedrijven in te schakelen voor verschillende klussen, wat kosten en tijd bespaart. Bovendien bent u verzekerd van een naadloze samenwerking tussen verschillende vakmensen, wat resulteert in een mooi en duurzaam eindresultaat.

Onze focus ligt niet alleen op het schilderen, maar ook op het verlenen van de best mogelijke service aan onze klanten. Wij bieden deskundig advies over kleurkeuzes en materialen, en werken flexibel om aan uw planning en wensen te voldoen. Bovendien werken wij met hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid en die van uw gezin of werknemers.

Wilt u uw woning of bedrijfspand in Nieuwegein en omgeving nieuw leven inblazen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ervaren team bij schildersbedrijf Geijtenbeek.

Met vriendelijke groet,

Gert Geijtenbeek

schildersbedrijf zeist

In de bekende wijken van Nieuwegein, zoals Batan, De Wiers, Fokkesteeg en Jutphaas zult u regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op  de Wiersebrug, Sluyterslaan, Galecopperlaan en de Middenweide. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Nieuwegein.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Nieuwegein

Als Schildersbedrijf Geijtenbeek begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw interieur er goed uit te laten zien en daarom bieden wij verschillende diensten aan om jou te helpen met jouw binnen schilderwerk in de gemeente Nieuwegein.

Onze professionele schilders zijn gespecialiseerd in het schilderen van allerlei oppervlakken binnenshuis, zoals wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Wij maken hierbij gebruik van hoogwaardige verfproducten en moderne technieken om een optimaal resultaat te garanderen.

Naast het schilderen van deze oppervlakken, kunnen wij je ook helpen met reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan jouw schilderwerk. Denk hierbij aan het herstellen van beschadigde plekken, het verwijderen van oude verflagen of het bijwerken van verkleuringen.

Wij begrijpen dat iedere klant uniek is en daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen aan voor jouw specifieke wensen en behoeften. Onze schilders staan altijd klaar om met jou mee te denken en te adviseren over kleurkeuzes, verfsoorten en afwerkingen.

Als je op zoek bent naar professioneel binnen schilderwerk in de gemeente Nieuwegein, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. Wij staan voor je klaar om jouw interieur weer te laten stralen!

Buitenschilder Nieuwegein

Schildersbedrijf Geijtenbeek in de regio Nieuwegein.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk (regio Nieuwegein). Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

Winterschilder Nieuwegein

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Nieuwegein is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Nieuwegein.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

Stukadoor Nieuwegein

Ben je opzoek naar stukadoor Nieuwegein? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Nieuwegein. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:
  • stukadoor plafond Nieuwegein
  • stukadoor muren Nieuwegein
  • stukadoor badkamer Nieuwegein
Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Nieuwegein offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

Kleuradvies Nieuwegein

 

Als schildersbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk de juiste kleuren zijn voor een sfeervol en harmonieus interieur. Wij bieden dan ook graag ons styling en kleuradvies aan in de gemeente Nieuwegein. Samen gaan we op zoek naar de perfecte kleurencombinaties die passen bij jouw persoonlijke smaak en interieur. Wij adviseren je niet alleen over kleuren, maar ook over materialen en stijlen. Door onze jarenlange ervaring en expertise weten wij precies welke kleuren en combinaties het beste werken. Met ons onafhankelijk advies ben je verzekerd van een interieur waarin je je thuis voelt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Glas zetten Nieuwegein

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoekt je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren, om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Nieuwegein, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glasplaatsen uit Nieuwegein of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Nieuwegein.

Schildersbedrijf Geijtenbeek Nieuwegein
Nevelgaarde 8
3436 ZZ Nieuwegein

4.8/5 (21 Reviews)