Schilder Wageningen

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Wageningen

 

Welkom bij ons schildersbedrijf in Wageningen! Wij zijn een ervaren en betrouwbaar team van schilders en renovatie-experts die jouw woning of bedrijfspand kunnen transformeren tot iets nieuws en moois. Onze passie voor het vak en ons oog voor detail maken ons de perfecte partner voor elk schilder- en renovatieproject.

Een van onze recente projecten in Wageningen betrof een renovatie van een oudere woning. We hebben daarbij veel stuc- en behangwerk verricht en de gehele woning geschilderd. Van de muren en plafonds tot de kozijnen en deuren, alles hebben we onder handen genomen. Het resultaat was een volledig gerenoveerde woning die er weer als nieuw uitzag en waar de bewoners nog jarenlang van kunnen genieten.

Onze focus ligt niet alleen op schilderwerk, maar ook op de totale renovatie van woningen en bedrijfspanden. Zo verzorgen wij niet alleen schilderwerk, maar ook spuitwerk, stucwerk en behangen. Wij zijn jouw aanspreekpunt voor het gehele project, van advies tot oplevering. We vinden het belangrijk om jou als klant te betrekken bij het proces en samen te werken aan het gewenste eindresultaat.

Als schildersbedrijf in Wageningen bieden we niet alleen kwaliteit en vakmanschap, maar ook persoonlijke aandacht en service. We staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en advies te geven over kleuren, materialen en technieken. Ons doel is om jouw wensen en behoeften te vervullen en te zorgen voor een resultaat waar je trots op kunt zijn.

Kies voor ons schildersbedrijf in Wageningen en laat ons jouw woning of bedrijfspand transformeren tot iets nieuws en moois. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar zelf onze expertise, service en…..

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Strak schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Wageningen

 

Welkom bij Schildersbedrijf Geijtenbeek, jouw lokale specialist in schilderwerk, stucwerk, spuiten en behangen in Wageningen en omgeving. Als eigenaar van ons bedrijf wil ik graag met jou delen waarom het zo’n verstandige keuze is om jouw schilderwerk aan ons uit te besteden.

Als lokaal bedrijf zijn wij sterk betrokken bij de regio en onze klanten. Wij bieden een persoonlijke benadering en service die je bij grote, landelijke bedrijven niet snel zult vinden. Bovendien zijn wij als lokaal bedrijf flexibel en kunnen wij snel schakelen bij eventuele problemen of vragen.

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en zijn experts op het gebied van schilderwerk, stucwerk, spuiten en behangen. Wij werken met hoogwaardige materialen en garanderen de hoogste kwaliteit voor jouw project. Bij ons kun je dan ook rekenen op vakwerk dat jarenlang meegaat.

Bovendien zijn wij als lokaal bedrijf altijd in de buurt. Dit betekent dat wij snel ter plaatse kunnen zijn bij eventuele problemen of vragen en dat wij snel en efficiënt kunnen werken.

Maar er is meer. Door te kiezen voor ons als lokaal schildersbedrijf draag je bij aan de lokale economie. Wij zijn namelijk sterk betrokken bij onze regio en investeren in lokale projecten en initiatieven. Zo zorgen we er samen voor dat Wageningen en omgeving een mooie en leefbare plek blijft om te wonen en werken.

Kortom, er zijn tal van voordelen om te kiezen voor Schildersbedrijf Geijtenbeek als jouw lokale specialist in schilderwerk, stucwerk, spuiten en behangen. Of het nu gaat om persoonlijke service, vakmanschap, flexibiliteit of betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, bij ons ben je aan het juiste adres. Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord. Een schildersbedrijf in Wageningen, je hebt het bedrijf  zojuist gevonden.

 

In de bekende wijken van Wageningen, zoals De Nude, Wageningen-Hoog, Nijenoord en Kortenoord zul je regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op  de Rooseveldweg, Diedenweg, Tarthorst en Geertjesweg. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Wageningen.

schildersbedrijf zeist
Schildersbedrijf

Renovatie project Ooststeeg Wageningen

Wij hebben bij een bestaande klant de zolder compleet gerenoveerd. Als laatste de trap nog afschilderen.

 • Sloopwerk
 • Nieuwe kozijnen
 • Nieuwe balken
 • Nieuwe schotten
 • Stucwerk
 • Schilderwerk

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Binnenschilderwerk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Buitenschilderwerk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Wageningen

Als Schildersbedrijf Geijtenbeek begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw interieur er mooi en goed onderhouden uit te laten zien. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan om jou te helpen bij het binnen schilderwerk in de gemeente Wageningen en omgeving.

Onze ervaren schilders zijn gespecialiseerd in het schilderen van diverse oppervlakken binnenshuis, zoals wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige verfproducten en moderne technieken om een optimaal resultaat te garanderen.

Daarnaast bieden wij ook reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan voor jouw schilderwerk. Denk hierbij aan het herstellen van beschadigde plekken, het verwijderen van oude verflagen of het bijwerken van verkleuringen.

Wij begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen aan voor jouw specifieke wensen en behoeften. Onze schilders staan altijd klaar om met jou mee te denken en te adviseren over kleurkeuzes, verfsoorten en afwerkingen.

Als je op zoek bent naar professioneel binnen schilderwerk in de gemeente Wageningen en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. Wij helpen jou graag om jouw interieur weer als nieuw te maken!

Buitenschilder Wageningen

Schildersbedrijf Geijtenbeek in de regio Wageningen.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden. Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:

 • afbladderende verf
 • barstjes en scheurtjes in de verf
 • verf dat verpoederd
 • verf die is verkleurd
 • houtrot en aantasting

Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk (regio Wageningen). Van vrijblijvend advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren. Wij regelen het complete traject voor jou. Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

Winterschilder Wageningen

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter? Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar. Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Wageningen is dat wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief. Kijk ook naar onze trappenactie!

Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien. In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van onze diensten als winterschilder Wageningen. Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart en hanteren dan scherpere tarieven.

Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt? Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

Stukadoor Wageningen

Ben je opzoek naar stukadoor Wageningen? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Wageningen. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:

 • stukadoor plafond Wageningen
 • stukadoor muren Wageningen
 • stukadoor badkamer Wageningen

Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Wageningen offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

Kleuradvies Wageningen

Ben je op zoek naar advies en inspiratie voor de styling en kleur van jouw woning of bedrijfspand in Wageningen? Bij Schildersbedrijf Geijtenbeek helpen we je graag verder! Onze ervaren adviseurs denken met je mee en geven onafhankelijk advies over kleurcombinaties en stylingopties die passen bij jouw persoonlijke smaak en interieur. Of het nu gaat om het schilderen van een enkele muur of het volledig restylen van een kamer, ons team staat voor je klaar met professioneel advies en vakmanschap. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en leveren kwalitatief hoogstaand schilderwerk af waar je jarenlang plezier van hebt. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

 
watergedragen verf

Glas zetten Wageningen

Heb je een kapotte ruit? Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas? Zoek je glaszetters voor een renovatieproject?

Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres! De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:

 • Stormschade
 • Spelende kinderen
 • Ongelukjes in huis
 • Inbraakschade
 • Baldadigheid / vandalisme

Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren, om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Wageningen. Op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glasplaatsen uit Wageningen of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Wageningen.

Schildersbedrijf Geijtenbeek Wageningen
Lawickse Allee 85 A
6702 DA Wageningen

4.5/5 (59 Reviews)