Schilder Leiden

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Leiden

 

Beste bezoeker,

Als schildersbedrijf in Leiden weten we als geen ander hoe belangrijk het is om jouw woning of pand goed te onderhouden. Regelmatig schilderwerk draagt niet alleen bij aan de uitstraling, maar ook aan de duurzaamheid van het gebouw. Daarom willen wij je graag overtuigen om zaken met ons te doen.

Een recent project waar wij trots op zijn, is de renovatie van een monumentaal pand in het centrum van Leiden. Het pand had flinke achterstallig onderhoud en de verf was op sommige plekken helemaal weggebladderd. Het was een uitdagend project omdat we te maken hadden met de oude bouwconstructies en authentieke elementen die behouden moesten blijven.

We hebben daarom eerst een grondige inspectie uitgevoerd en een gedetailleerd plan van aanpak opgesteld. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het vervangen van rotte delen en het herstellen van beschadigingen aan het houtwerk. Daarna hebben we het pand in zijn geheel geschuurd en gegrond om het vervolgens te voorzien van meerdere lagen hoogwaardige verf in de originele kleuren. Het resultaat mag er wezen: het pand ziet er weer als nieuw uit en is klaar voor de toekomst.

Waarom zou je zaken moeten doen met ons schildersbedrijf in Leiden? Ten eerste hebben wij ruime ervaring en expertise op het gebied van schilderen en onderhoud. Daarnaast werken wij met hoogwaardige producten en materialen om de duurzaamheid van het schilderwerk te waarborgen. Ook vinden wij transparantie en communicatie belangrijk: we geven altijd duidelijke informatie over de kosten en de planning en houden je op de hoogte van de voortgang van het project. Tot slot streven wij naar maximale klanttevredenheid en doen wij er alles aan om aan jouw wensen en verwachtingen te voldoen.

Dus ben je op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Leiden voor jouw schilderwerk en onderhoud? Dan zijn wij graag jouw partner. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

En, wij bieden….

Garantie 5 jaar

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Strak schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Leiden

Welkom bij Schildersbedrijf Geijtenbeek! Als directeur van ons bedrijf wil ik graag vertellen waarom wij zo graag klanten uit Leiden en omgeving helpen met schilderwerk. Ons allround schildersbedrijf biedt niet alleen schilderwerk, maar ook stucwerk, spuiten en behangen aan, wat voor jou als klant veel voordelen biedt.

Allereerst zorgen wij ervoor dat jouw schilderwerk van topkwaliteit is. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis weten wij precies welke materialen en technieken het beste bij jouw project passen. Dit zorgt niet alleen voor een mooi eindresultaat, maar ook voor duurzaamheid en bescherming van je woning.

Daarnaast is het voor ons belangrijk om jouw wensen te vertalen naar een passend schilderplan. Door goed naar jou te luisteren en samen te werken, zorgen wij ervoor dat het schilderwerk helemaal naar jouw smaak is en perfect past bij jouw interieur.

Als allround schildersbedrijf kunnen wij je niet alleen helpen met schilderwerk, maar ook met stucwerk, spuiten en behangen. Dit betekent dat wij jou een totaalpakket aanbieden en je slechts één aanspreekpunt hebt voor al jouw schilderwerk.

Tot slot staan wij als schildersbedrijf bekend om onze goede service en klantgerichte aanpak. Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren en te adviseren, zodat je altijd de juiste keuzes kunt maken voor jouw project.

Kortom, Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor kwaliteit, vakmanschap, veelzijdigheid en goede service. Wij helpen jou graag bij al jouw schildersprojecten in Leiden en omgeving!

In de bekende wijken van Leiden, zoals het De Camp, Marewijk, Pancras-West en het d’Oude Morsch zul je regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond in Noordvest, Havenwijk-Noord, Havenwijk-Zuid en de Molenbuurt. Ook voor dit jaar hebben we weer veel schilderwerk te doen in Leiden.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Leiden

Als ervaren schildersbedrijf kunnen wij je helpen bij het binnen schilderwerk van je woning in Leiden. Ons team van deskundige schilders kan het hele proces van het schilderen van je binnenmuren, plafonds en houtwerk voor je verzorgen.

Bij het schilderen van je interieur in Leiden, beginnen we met het voorbereiden van de oppervlakken die geschilderd moeten worden. We zorgen ervoor dat alle oneffenheden worden verwijderd en dat de oppervlakken worden geschuurd en schoongemaakt voordat we beginnen met schilderen. We gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten die duurzaam zijn en lang meegaan, zodat je niet snel opnieuw hoeft te schilderen.

Ons team begrijpt dat het schilderen van je interieur een grote beslissing is, en daarom bieden wij deskundig advies over kleuren, afwerkingen en materialen. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuzes voor jouw woning in Leiden, zodat je het gewenste resultaat krijgt.

Wij zijn ook flexibel en werken graag samen met jouw planning, om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden aan je woning in Leiden zo min mogelijk impact hebben op je dagelijkse leven. Onze schilders zijn professioneel en zorgen ervoor dat je interieur er weer als nieuw uitziet, zonder rommel of overlast.

Kortom, wij staan klaar om je te helpen bij het binnen schilderwerk van je woning in Leiden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven.

Buitenschilder Leiden

Wij zijn dé Buitenschilder Leiden.
Al het buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of je woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk. Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning. 
Buitenschilder in Leiden, vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Winterschilder Leiden

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Leiden is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Leiden.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder Leiden aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

Stukadoor Leiden

Ben je opzoek naar stukadoor Leiden? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Leiden. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:

  • stukadoor plafond Leiden
  • stukadoor muren Leiden
  • stukadoor badkamer Leiden

Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Leiden offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

Kleuradvies Leiden

Ben je op zoek naar een expert in styling en kleuradvies voor jouw woning in Leiden? Zoek dan niet verder! Ik ben een specialist in het geven van persoonlijk advies over kleur, materialen en stijl om de sfeer in jouw huis te verbeteren en het de uitstraling te geven die jij wilt.

Ons schildersbedrijf Geijtenbeek heeft jarenlange ervaring in de regio Leiden en wij staan bekend om onze kwaliteit en professionaliteit. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste kleuren en materialen te kiezen die passen bij jouw interieur en persoonlijkheid. Ons doel is om samen met jou te kijken naar de beste opties voor jouw woning.

Als je ons inschakelt voor styling en kleuradvies in Leiden, beginnen we met een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen en voorkeuren bespreken. Daarna bekijken we jouw huis en geven we advies over kleuren, materialen en stijl die het beste bij jouw woning passen. We kunnen je zelfs laten zien hoe het eruit zou zien met behulp van 3D-tekeningen.

Ons advies is altijd onafhankelijk en persoonlijk, en we nemen de tijd om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het resultaat. Of je nu op zoek bent naar een volledig nieuwe stijl of gewoon een verandering in kleur, wij helpen je graag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 

Glas zetten Leiden

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoekt je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten Leiden, bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren, om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Leiden, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glasplaatsen Leiden of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Leiden.

Schildersbedrijf Geijtenbeek Leiden
Fruitweg 16-30
2321 GK Leiden

4.6/5 (46 Reviews)