Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Wanneer je gevel niet meer in goede staat verkeert, is het noodzakelijk om deze op te laten knappen.
Gevelrenovatie of het repareren van de gevel is van belang om verdere schade aan de gevel van je huis  te voorkomen. Een kapotte gevel kan zorgen voor vocht- en schimmelproblemen in huis.
Met het laten schilderen van de  gevel eventueel in combinatie met gevel stucwerk, krijgt je woning echt een metamorfose.
Voordat je gevel gerenoveerd wordt is het belangrijk dat is al het vuil op de gevel wordt verwijderd door middel van een grondige gevelreiniging.
Daarna wordt de gevelrenovatie of -reparatie uitgevoerd, waarna we de gevel kunnen impregneren zodat de  gevel waterafstotend wordt. We maken onderscheid tussen 4 soorten gevelrenovatie of gevel stucwerk:

• stenen vervangen
• voegwerk vervangen
• gevel stucen
• gevel schilderen

Gevel renovatie

Gevelreiniging

Met gevelreiniging zorg je ervoor dat de gevel van jouw huis er weer als nieuw uitziet. Gevels krijgen dan ook heel heel veel te verduren in de loop der jaren.
Regen, wint zorgen voor verwering en aanslag als mos, roetafzetting en algen zijn maar een paar voorbeelden van de vervuiling die zich vastzetten op jouw gevel.  Gelukkig hebben wij diverse reinigingsmethodes die ervoor zorgen dat de gevel na behandeling er weer als nieuw uitziet en er weer jaren tegenaan kan.
Het is ongelooflijk hoe een gevel opknapt wanneer je vuil en aanslag verwijdert en eventueel opnieuw voegt. De gevel ziet er weer fris uit en het oorspronkelijke karakter komt volledig tot zijn recht. Toch heeft gevelreiniging niet alleen een functie van “mooi” zijn.  Wanneer de gevel zodanig aangetast is dat deze zijn vochtwerende functie verliest, krijgt vocht vrij spel op de buiten- maar ook op de binnenmuren.
Door de gevel eerst te reinigen en daarna te beschermen door te impregneren,
herstel je zijn vochtwerende functie.
En weet, een grondige gevelreiniging meerwaarde voor jouw woning is.
Laat ons je gevel impregneren en laat je gevel reinigen! Wij doen het graag.

gevel-reinigen

Gevel impregneren

Gevel impregneren.
Wanneer je last hebt van doorslaand vocht in je huis of wanneer de gevel regelmatig
verontreinigd is met mossen of algen, dan is de gevel impregneren een goede en duurzame oplossing.
Hierdoor wordt je huis weer jaren beschermd tegen doorslaand vocht, weersinvloeden en vervuiling.
De gevel impregneren is door de waterafstotende laag een oplossing voor en een bescherming tegen doorslaand vocht met als gevolg dat ook vorstschade in de buitenmuur vermeden.
Je wilt je gevel laten impregneren en je wilt weten wat de impregneer kosten zijn?
Bel ons vandaag nog, wij helpen graag en weet dat onze offertes vrijblijvend zijn.

Spuitwerk
4/5 (24 Reviews)