Schilder Alphen aan den Rijn

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Alphen aan den Rijn

Welkom bij ons schildersbedrijf in Alphen aan de Rijn! Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf om jouw woning, kantoor of winkel er fantastisch uit te laten zien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van experts staat klaar om jou te helpen met al jouw schilderprojecten.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een huis of bedrijfspand te hebben dat er mooi en verzorgd uitziet. Daarom streven wij er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen met hoogwaardig schilderwerk dat lang meegaat. Ons team bestaat uit ervaren en vakkundige schilders die met oog voor detail te werk gaan.

Bij ons staat de klant centraal. Wij willen jouw schilderervaring in Alphen aan de Rijn zo aangenaam mogelijk maken. Van de eerste kennismaking tot de oplevering van het schilderwerk, wij zorgen ervoor dat je tevreden bent met het eindresultaat. Onze klantenservice is uitstekend en wij bieden dan ook graag onafhankelijk advies om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw project.

Het vinden van het juiste schildersbedrijf kan een uitdaging zijn. Daarom willen we je graag een aantal tips geven om de juiste keuze te maken. Kijk bijvoorbeeld naar de ervaring van het bedrijf. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring in het schilderen van woningen en bedrijfspanden in Alphen aan de Rijn en omgeving. We hebben een uitstekende reputatie opgebouwd en hebben al vele tevreden klanten geholpen.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van het werk en de gebruikte materialen. Bij ons werken we alleen met de beste materialen en verf van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat het schilderwerk er niet alleen prachtig uitziet, maar ook duurzaam en slijtvast is. En uiteraard bieden we een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Kortom, ons schildersbedrijf in Alphen aan de Rijn is de juiste keuze voor jouw schilderproject. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn er om jouw schilderservaring in Alphen aan de Rijn tot een succes te maken! En…
Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Strak schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Alphen aan den Rijn

Beste bezoeker uit Alphen aan den Rijn,

Als directeur van Schildersbedrijf Geijtenbeek wil ik je graag vertellen waarom het verstandig is om ons in te schakelen voor het schilderen van jouw huis. Allereerst hebben wij jarenlange ervaring in het schilderen van huizen in Alphen aan den Rijn en omgeving. Onze schilders zijn vakmensen die weten hoe ze jouw huis het beste kunnen schilderen en welke materialen daarvoor nodig zijn.

Maar naast ervaring en vakmanschap vinden wij het ook belangrijk om een goede relatie op te bouwen met onze klanten. Daarom luisteren wij altijd naar jouw wensen en adviseren wij je op een onafhankelijke manier over de mogelijkheden die er zijn. Zo kun je altijd een weloverwogen beslissing maken over het schilderen van jouw huis.

Ook werken wij altijd met hoogwaardige materialen, zodat het schilderwerk lang mooi blijft en jouw huis goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het schilderwerk altijd netjes wordt afgewerkt, zodat je nog jarenlang kunt genieten van een prachtig geschilderd huis.

Maar misschien wel het belangrijkste: wij staan voor kwaliteit en service. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent met het eindresultaat en daarom werken wij altijd hard om het schilderwerk tot in de puntjes te verzorgen. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan staan wij altijd voor je klaar om het op te lossen.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Alphen aan den Rijn en omgeving, dan ben je bij Schildersbedrijf Geijtenbeek aan het juiste adres. Wij bieden kwaliteit, service en onafhankelijk advies, zodat je altijd de beste keuze kunt maken voor jouw huis. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder!

Met vriendelijke groet,

Gert Geijtenbeek

Schildersbedrijf Alphen aan den Rijn

In de bekende wijken van Alphen aan den Rijn, zoals Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot en Hoorn zul je regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond in Hoge Zijde, Lage Zijde, Steekterpolder en Rijnhaven. Ook voor dit jaar hebben we weer veel schilderwerk te doen in Alphen aan den Rijn.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Alphen aan den Rijn

Als schildersbedrijf Geijtenbeek kunnen wij je helpen met diverse activiteiten op het gebied van binnen schilderwerk in de gemeente Alphen aan de Rijn. Wij hebben jarenlange ervaring in het schilderen van diverse interieurs en werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van de activiteiten die wij kunnen uitvoeren:

  1. Schilderen van wanden en plafonds: Wij kunnen uw wanden en plafonds voorzien van een nieuwe verflaag, zodat uw interieur er weer fris en verzorgd uitziet. Hierbij wordt er rekening gehouden met de ondergrond en wordt er gebruik gemaakt van de juiste verfsoorten.

  2. Schilderen van kozijnen en deuren: Wij kunnen uw kozijnen en deuren schilderen en lakken, zodat deze weer in optimale staat verkeren. Hierbij wordt er rekening gehouden met de stijl van uw woning en wordt er gebruik gemaakt van de juiste verfsoorten.

  3. Behangen: Naast schilderen kunnen wij ook uw wanden voorzien van behang. Hierbij kunt u denken aan diverse soorten behang, zoals glasvezelbehang, vliesbehang of fotobehang.

  4. Kleuradvies: Wij kunnen u adviseren over de juiste kleuren voor uw interieur. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke smaak en de lichtinval in uw woning.

  5. Herstelwerkzaamheden: Indien nodig voeren wij herstelwerkzaamheden uit aan uw muren en plafonds, voordat wij starten met het schilderwerk.

Wij streven altijd naar een optimaal resultaat en werken met oog voor detail. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en wij zorgen dan ook altijd voor een persoonlijke benadering en een goede service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Buitenschilder Alphen aan den Rijn

Wij zijn dé Buitenschilder Alphen aan den Rijn.
Al het buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of je woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk. Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning. 
Buitenschilder in Alphen aan den Rijn, vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Winterschilder Alphen aan den Rijn

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Alphen aan den Rijn is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Alphen aan den Rijn.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder Alphen aan den Rijn aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

Stukadoor Alphen aan den Rijn

Ben je opzoek naar stukadoor Alphen aan den Rijn? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Alphen aan den Rijn. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:

  • stukadoor plafond Alphen aan den Rijn
  • stukadoor muren Alphen aan den Rijn
  • stukadoor badkamer Alphen aan den Rijn

Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Alphen aan den Rijn offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

Kleuradvies Alphen aan den Rijn

Als schildersbedrijf in de gemeente Alphen aan de Rijn begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste styling en kleuren te kiezen voor jouw woning of bedrijfspand. Het kiezen van de juiste kleuren en stijl kan lastig zijn en daarom bieden wij onafhankelijk advies en begeleiding om je hierbij te helpen.

We beginnen met een uitgebreid kleuradvies waarbij we rekening houden met jouw persoonlijke smaak en de kenmerken van de ruimte. Onze experts geven advies over welke kleuren het beste bij elkaar passen en hoe je deze kunt combineren om de gewenste sfeer te creëren.

Daarnaast bieden we ook stylingadvies op maat. We kijken naar de stijl van de ruimte en geven advies over welke elementen toegevoegd of veranderd kunnen worden om deze meer tot zijn recht te laten komen. Van verlichting tot meubels en accessoires, we helpen je graag om de ruimte tot leven te brengen.

Ons doel is om jouw visie te vertalen naar een prachtige, functionele en stijlvolle ruimte. Of je nu een compleet nieuwe uitstraling wilt creëren of slechts een paar aanpassingen wilt maken, wij staan voor je klaar met professioneel en onafhankelijk advies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies over styling en kleuradvies in Alphen aan de Rijn.

 

Glas zetten Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een professioneel schildersbedrijf in Alphen aan de Rijn voor het vervangen van nieuw glas in je woning? Zoek dan niet verder! Schildersbedrijf Geijtenbeek is dé specialist op het gebied van glaszetten.

Of je nu enkel glas wilt vervangen door dubbel glas voor betere isolatie, of je wilt investeren in HR++ glas om energie te besparen, wij helpen je graag verder. Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel en wij werken enkel met hoogwaardige materialen.

Als onafhankelijk adviseur vinden wij het belangrijk om samen met jou te kijken naar de beste oplossing voor jouw woning en budget. Wij geven je eerlijk en deskundig advies, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Onze ervaren glaszetters hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van glaszetten en leveren vakwerk af.

Bij Schildersbedrijf Geijtenbeek streven we altijd naar een prachtig resultaat waar je nog jarenlang van kunt genieten. Wil jij ook jouw woning voorzien van nieuw glas en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan voor je klaar!

Schildersbedrijf Geijtenbeek Alphen aan den Rijn
Flemingweg 18
2408 AV Alphen aan den Rijn

4.7/5 (44 Reviews)