schilderen verven

Verffabrikanten

Inhoudsopgave

In dit hoofdstuk wil ik jou graag meenemen op een reis door de wereld van verffabrikanten. Er zijn talloze merken en producten op de markt, en het kan soms lastig zijn om door de bomen het bos nog te zien. Daarom wil ik je vandaag wat tips geven om de juiste verf voor jouw project te vinden.

 1. Kies voor kwaliteit: Kwaliteit is misschien wel het allerbelangrijkste aspect bij het uitzoeken van verf. Zorg ervoor dat je verf kiest van een bekende en betrouwbare fabrikant, die garant staat voor goede dekking en duurzaamheid.

 2. Overweeg de ondergrond: Bedenk goed waar je de verf voor gaat gebruiken. Is het binnen of buiten, en op welk materiaal? Hierop moet je verf afstemmen, want sommige verffabrikanten hebben bijvoorbeeld speciale verf voor hout, metaal of beton.

 3. Lees de verpakking: Op de verpakking staat meestal duidelijk aangegeven wat de verf kan en niet kan. Bekijk de specificaties en kijk of de verf aansluit bij jouw wensen en eisen.

 4. Vraag om advies: Heb je twijfels over de juiste verf, vraag dan gerust om advies aan een professional, zoals ik, of aan een verfspecialist in de bouwmarkt. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

 5. Vergelijk prijzen: Er zijn grote prijsverschillen tussen verschillende verffabrikanten en producten. Vergelijk daarom de prijzen en kijk ook naar de kwaliteit. Soms is het niet nodig om het duurste product te kiezen, maar wel het product dat het beste bij jouw project past.

 6. Kijk naar milieu: Steeds meer mensen willen bewuste keuzes maken en kiezen voor milieuvriendelijke verf. Kijk daarom ook naar de milieukeurmerken op de verpakking en kies voor verf die zo min mogelijk schadelijk is voor het milieu.

 7. Probeer uit: Sommige verffabrikanten bieden monsterverf aan, zodat je een kleur en kwaliteit kunt uitproberen. Maak daar gerust gebruik van, zodat je zeker weet of de verf aansluit bij jouw wensen.

 8. Vertrouw op referenties: Vraag rond bij familie, vrienden of kijk online.

Als ervaren huisschilder weet ik dat de juiste verffabrikant van professionele verven van groot belang is voor een prachtig eindresultaat. Er zijn tal van verffabrikanten op de markt, maar niet alle fabrikanten bieden dezelfde kwaliteit en prestaties. In deze tekst wil ik je graag informeren over enkele van de beste verffabrikanten op de markt, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw volgende schilderproject.

Eén van de toonaangevende verffabrikanten op de markt is Sherwin-Williams. Deze fabrikant staat bekend om hun hoogwaardige professionele verven en coatings, die zorgen voor een duurzame en mooie afwerking. Sherwin-Williams biedt een breed assortiment aan verven voor binnen- en buitenwerk, waaronder acrylverf, alkydverf en latexverf.

Ook Benjamin Moore is een verffabrikant die zeker de moeite waard is om in de gaten te houden. Deze fabrikant heeft een reputatie opgebouwd als producent van hoogwaardige, professionele verven en coatings. Benjamin Moore biedt een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waaronder mat, satijn en glans.

Farrow & Ball is een andere verffabrikant die ik aanbeveel. Deze fabrikant staat bekend om hun unieke kleurenpalet en natuurlijke verfproducten. Farrow & Ball gebruikt alleen de beste natuurlijke pigmenten en bindmiddelen, waardoor hun verven een prachtige, rijke kleur hebben.

Tot slot wil ik je nog wijzen op PPG Paints. Deze fabrikant biedt professionele verven en coatings voor zowel binnen- als buitenwerk. PPG Paints staat bekend om hun innovatieve producten, zoals hun watergedragen verf en hun unieke kleurenmengsysteem.

In de wereld van professionele verven zijn er talloze verffabrikanten, maar bovenstaande fabrikanten staan bekend om hun hoogwaardige producten en reputatie. Door de juiste verffabrikant te kiezen, kun jij er zeker van zijn dat jouw volgende schildersproject een prachtig eindresultaat oplevert.

Overzicht van bekende verfmerken

Een goede verffabrikant is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, produceren en distribueren van hoogwaardige verfproducten. Dit omvat het selecteren van de juiste grondstoffen, het creëren van de juiste formules en het testen van de producten om te zorgen voor de best mogelijke kwaliteit en prestaties. Een goede verffabrikant zal ook zorgen voor een efficiënte en veilige productieproces en werken aan het verminderen van hun milieu-impact. Ze zullen ook inspelen op de veranderende eisen van de markt door continu te innoveren en nieuwe producten te ontwikkelen.

Boonstoppel verf

Boonstoppel is een Nederlands merk van verf en verven gerelateerde producten, Het bedrijf is opgericht in 1894 en produceert een breed scala aan producten, zoals muurverf, lak, beits, vernis, grondverf en verfkwasten. Boonstoppel richt zich op zowel professionele als consumentenmarkt en biedt een brede waaier van kleuren en afwerkingen, zoals mat, zijdeglans, hoogglans en anti-slip. Boonstoppel is bekend om zijn hoge kwaliteit producten en hun duurzame oplossingen. Boonstoppel is actief in Nederland en België.

Sigma verf

Sigma is een merk van verf en verven gerelateerde producten dat is opgericht in 1894, Sigma is een Italiaans bedrijf en is een van de grootste verffabrikanten in Europa. Het produceert een breed scala aan producten, zoals muurverf, lak, beits, vernis, grondverf, verfkwasten en rollers. Sigma richt zich op zowel professionele als consumentenmarkt en biedt een brede waaier van kleuren en afwerkingen, zoals mat, zijdeglans, hoogglans en anti-slip. Sigma is bekend om zijn hoge kwaliteit producten en innovatieve oplossingen voor specifieke toepassingen, zoals vochtregulatie en gezondheid. Sigma heeft een breed scala van kleuren en afwerkingen die aan de wensen van de klanten voldoen. Sigma is actief in heel Europa.

verfroller

Alabastine

Alabastine is een Nederlands merk van verf en verven gerelateerde producten. Het bedrijf is opgericht in 1889 en produceert een breed scala aan producten, zoals muurverf, lak, beits, vernis, grondverf en verfkwasten. Alabastine richt zich op zowel professionele als consumentenmarkt en biedt een brede waaier van kleuren en afwerkingen, zoals mat, zijdeglans, hoogglans en anti-slip. Alabastine is bekend om zijn hoge kwaliteit producten en duurzame oplossingen. Alabastine heeft een breed scala van kleuren en afwerkingen die aan de wensen van de klanten voldoen. Alabastine is actief in Nederland en België.

Avis verf

 

Avis Verf is een Nederlandse verffabrikant. Ze produceren een breed scala aan verfproducten voor zowel binnen- als buitengebruik, waaronder muurverf, houtbeitsen en lakken. Ze bieden ook een verscheidenheid aan gespecialiseerde verven zoals anti-graffiti coatings en brandvertragende verven. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige producten en inzet voor duurzaamheid, door het gebruik van milieuvriendelijke ingrediënten en productiemethoden.

Brantho Korrux verf

Brantho Korrux is een Duitse verffabrikant die zich richt op de productie van industriële verven en lakken. Het bedrijf is opgericht in 1953 en is gevestigd in het plaatsje Brackwede, in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Brantho Korrux is gespecialiseerd in de productie van verven voor metalen, kunststoffen en houten oppervlakken. De verven van Brantho Korrux worden veel gebruikt in de industrie, zoals bijvoorbeeld in de auto- en machinebouw.

Brillux verf

 

Brillux is een Duits verffabrikant die zich richt op de productie van professionele verven en lakken voor de bouw- en verfbranche. Het bedrijf werd opgericht in 1881 en heeft zijn hoofdvestiging in Münster, Noordrijn-Westfalen. Brillux biedt een breed scala aan producten, waaronder verven voor binnen- en buitenmuren, vloeren, plafonds, houten oppervlakken en metalen. Het bedrijf heeft een sterk accent op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid en biedt ook oplossingen voor gezondheid en welzijn in gebouwen. Brillux verkoopt zijn producten via een netwerk van verkooppunten en is ook actief in de internationale markt.

Tegelverf

Liever uitbesteden?

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Straks schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

FAQ:

Hierbij wil ik jou graag informeren over verffabrikanten van hoogwaardige verven. Hieronder vind je een FAQ sectie met de 5 meest relevante vragen over dit onderwerp.

 1. Welke verffabrikanten zijn er? Er zijn veel verffabrikanten die hoogwaardige verven produceren, waaronder Sikkens, Sigma Coatings, Boonstoppel en bijvoorbeeld Caparol.

 2. Welke verf is geschikt voor buitengebruik? Er zijn speciale buitenverven beschikbaar van verschillende fabrikanten die speciaal zijn ontworpen voor buitengebruik, zoals Sikkens Cetol en Sigma Shield.

 3. Wat is de levensduur van een verf? De levensduur van een verf is afhankelijk van de verfsoort en de kwaliteit ervan, maar in het algemeen kan een hoogwaardige verf een levensduur hebben van ongeveer 5 tot 10 jaar.

 4. Welke verf is geschikt voor binnen gebruik? Er zijn speciale binnenverven beschikbaar van verschillende fabrikanten die speciaal zijn ontworpen voor binnengebruik, zoals Sikkens Rubbol en Sigma Paints.

 5. Hoe kan ik de kwaliteit van een verf beoordelen? De kwaliteit van een verf kan worden beoordeeld door te kijken naar de samenstelling ervan, zoals de hoeveelheid pigmenten en bindmiddelen, en door te letten op de garantie die door de fabrikant wordt gegeven.

Als onafhankelijke adviseur raad ik je aan om de verffabrikanten te onderzoeken en te vergelijken en zorgvuldig te overwegen welke verf het beste past bij jouw specifieke project en omstandigheden. Zo kun je zeker zijn van de beste kwaliteit voor jouw project.

Meer informatie over verffabrikanten

Cetabever verf

Cetabever is een Nederlandse verffabrikant die zich richt op de productie van professionele verven en lakken voor de bouw- en verfbranche. Het bedrijf is opgericht in 1946 en heeft zijn hoofdvestiging in Zwolle. Cetabever biedt een breed scala aan producten, waaronder verven voor binnen- en buitenmuren, vloeren, plafonds, houten oppervlakken en metalen. Cetabever is erkend als een innovatief bedrijf, met een scala van duurzame en milieuvriendelijke producten, en is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor verven en lakken. De verfproducten van Cetabever zijn van hoogwaardige kwaliteit, en worden gebruikt door professionele schilders, aannemers en doe-het-zelvers. Het bedrijf is actief in de Nederlandse en de internationale markt.

Flexa verf

Flexa is een verffabrikant die zich richt op het produceren van hoogwaardige verfproducten voor binnen- en buitengebruik. Ze bieden een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waaronder matte, glanzende en zijdeglans. Flexa is bekend om de hoge kwaliteit van hun verf en de duurzaamheid ervan. Ook bieden ze een aantal milieuvriendelijke opties, zoals verf gemaakt van natuurlijke grondstoffen en verf met een lage VOC-uitstoot. Flexa is een populaire keuze onder professionele schilders en particuliere gebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare verffabrikant.

Glidden verf

Glidden is een merk van verf dat wordt geproduceerd door PPG Industries, een grote Amerikaanse fabrikant van verf- en coatingsproducten. Het bedrijf is opgericht in 1883 en heeft zijn hoofdvestiging in Pittsburgh, Pennsylvanië. Glidden biedt een breed scala aan verfproducten voor binnen- en buitenmuren, meubels en houtwerk, en metalen. Glidden is erkend als een van de meest betrouwbare merken van verf in de Verenigde Staten en wordt veel gebruikt door professionele schilders, aannemers en doe-het-zelvers. De producten van Glidden zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een goede dekking en een lange levensduur. Het bedrijf biedt ook een breed scala aan kleuren en afwerkingen om aan de wensen van de klant te voldoen. Glidden is actief in de Amerikaanse markt en de producten zijn beschikbaar via diverse verkoopkanalen zoals retailers, online verkoop en verkoop via professionele verfwinkels.

Caparol

Caparol is een verffabrikant die bekend staat om de hoge kwaliteit van hun verfproducten. Ze bieden een breed scala aan verfsoorten voor binnen- en buitengebruik, waaronder muurverf, lakken, beitsen en oliën. Caparol verf is speciaal ontwikkeld om de beste prestaties te leveren in termen van dekkracht, duurzaamheid en kleurechtheid.

Een van de unieke aspecten van Caparol is hun focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze bieden een aantal milieuvriendelijke verfproducten, zoals watergedragen verf en verf met een lage VOC-uitstoot. Caparol is een populaire keuze onder professionele schilders en particuliere gebruikers die op zoek zijn naar een verffabrikant met een goede reputatie voor kwaliteit en duurzaamheid.

CWS verf

CWS (Coating Work Services) is een verffabrikant die zich richt op het ontwikkelen, produceren en distribueren van hoogwaardige verfproducten voor een breed scala aan toepassingen. CWS biedt een brede selectie van producten, waaronder muurverf, lak, beits, primer, en meer. De producten van CWS zijn ontworpen om de best mogelijke prestaties te bieden, met een lange levensduur en een hoogwaardige afwerking. CWS is ook een verantwoordelijke fabrikant, met een focus op milieuvriendelijke producten en een efficiënte productieproces. CWS werkt samen met professionele verf applicatoren, architecten en ontwerpers om de verfbehoeften van de klanten te begrijpen en te voldoen.

Flexa verf

Flexa is een verffabrikant gespecialiseerd in de productie van kindvriendelijke verfproducten. Flexa’s verfproducten zijn speciaal ontwikkeld om veilig te zijn voor kinderen en gezinnen, met geen schadelijke stoffen zoals lood, formaldehyde of VOC’s. Flexa biedt een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waaronder matte, glans en zijdeglans, die zijn ontworpen om de natuurlijke uitstraling van hout te behouden. De verfproducten van Flexa zijn gemakkelijk aan te brengen en drogen snel, waardoor het een perfecte keuze is voor doe-het-zelvers en professionele verf applicatoren. Flexa is ook een milieuvriendelijke verffabrikant en produceert verven met minder milieubelastende stoffen.

Radiator verven Hammerite

Hammerite verf

Hammerite is een verffabrikant gespecialiseerd in de productie van metalen verfproducten. Het bedrijf is opgericht in1926 en is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Hammerite biedt een breed scala aan producten, waaronder spuitverf, rollers en borstels, die zijn ontworpen om metalen oppervlakken te beschermen tegen roest en corrosie. De verfproducten van Hammerite zijn gemakkelijk aan te brengen, drogen snel en geven een professionele afwerking. Hammerite biedt ook speciale verfproducten voor specifieke toepassingen, zoals verf voor het beschermen van daken, verf voor het beschermen van auto’s en verf voor het beschermen van meubels. Hammerite is ook een milieuvriendelijke verffabrikant en produceert verven met minder milieubelastende stoffen.

Histor verf

Histor is een verffabrikant gespecialiseerd in de productie van historische verfproducten. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en biedt een breed scala aan producten die speciaal zijn ontworpen om historische gebouwen en monumenten te restaureren en te behouden. Histor biedt een brede selectie van kleuren en afwerkingen, die zijn gebaseerd op historische verftechnieken en kleurenpaletten. De producten van Histor zijn gemaakt met hoogwaardige grondstoffen en zijn speciaal ontwikkeld om de authentieke uitstraling van historische gebouwen te behouden. Histor werkt samen met historische verenigingen, monumentenbeheerders en professionele verf applicatoren om de verfbehoeften van de klanten te begrijpen en te voldoen.

Classidur verf

Classidur is een verffabrikant gespecialiseerd in de productie van professionele verfproducten. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en biedt een breed scala aan producten voor zowel binnen- als buitenwerk, met een focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Classidur biedt een brede selectie van kleuren en afwerkingen, waaronder muurverf, lak, beits, primer en meer. De producten van Classidur zijn gemakkelijk aan te brengen, drogen snel en geven een professionele afwerking. Classidur werkt samen met architecten, ontwerpers en professionele verf applicatoren om de verfbehoeften van de klanten te begrijpen en te voldoen.

Global Paint verf

Global Paint is een verffabrikant gespecialiseerd in de productie van professionele verfproducten. Het bedrijf is gevestigd in de USA, en biedt een breed scala aan producten voor zowel binnen- als buitenwerk, met een focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Global Paint biedt een brede selectie van kleuren en afwerkingen, waaronder muurverf, lak, beits, primer en meer. De producten van Global Paint zijn gemakkelijk aan te brengen, drogen snel en geven een professionele afwerking. Het bedrijf heeft een specifieke focus op recycling en milieuvriendelijke verf producten. Global Paint werkt samen met architecten, ontwerpers en professionele verf applicatoren om de verfbehoeften van de klanten te begrijpen en te voldoen.

Jansen verf

Jansen is een verffabrikant gespecialiseerd in de productie van professionele verfproducten. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en biedt een breed scala aan producten voor zowel binnen- als buitenwerk, met een focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Jansen biedt een brede selectie van kleuren en afwerkingen, waaronder muurverf, lak, beits, primer en meer. De producten van Jansen zijn gemakkelijk aan te brengen, drogen snel en geven een professionele afwerking. Jansen werkt samen met architecten, ontwerpers en professionele verf applicatoren om de verfbehoeften van de klanten te begrijpen en te voldoen. Jansen is ook bekend om het produceren van verf producten specifiek voor de industrie en het transport.

Keim verf

Keim is een verffabrikant gespecialiseerd in de productie van professionele verfproducten. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en biedt een breed scala aan producten voor zowel binnen- als buitenwerk, met een focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Keim is bekend om de productie van mineralische verfproducten, zoals silicatverf en silikatverf, die een lange levensduur en een hoge weerstand tegen water, vuil en schimmel bieden. Keim biedt een brede selectie van kleuren en afwerkingen, waaronder muurverf, lak, beits, primer en meer. De producten van Keim zijn gemakkelijk aan te brengen, drogen snel en geven een professionele afwerking. Keim werkt samen met architecten, ontwerpers en professionele verf applicatoren om de verfbehoeften van de klanten te begrijpen en te voldoen.

Mathys verf

Mathys is een verffabrikant gespecialiseerd in de productie van professionele verfproducten voor binnen- en buitenwerk. Het bedrijf is gevestigd in België en biedt een breed scala aan producten met een focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Mathys biedt een brede selectie van kleuren en afwerkingen, waaronder muurverf, lak, beits, primer en meer. De producten van Mathys zijn gemakkelijk aan te brengen, drogen snel en geven een professionele afwerking. Mathys werkt samen met architecten, ontwerpers en professionele verf applicatoren om de verfbehoeften van de klanten te begrijpen en te voldoen. Het bedrijf is bekend om de productie van verfproducten specifiek voor de bouw en de industrie.

 

Painting the past

 

Painting the Past is a verffabrikant gespecialiseerd in de productie van historische verfproducten. Het bedrijf is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en biedt een breed scala aan producten die speciaal zijn ontworpen om historische gebouwen en monumenten te restaureren en te behouden. Painting the Past biedt een brede selectie van kleuren en afwerkingen, die zijn gebaseerd op historische verftechnieken en kleurenpaletten. De producten van Painting the Past zijn gemaakt met hoogwaardige grondstoffen en zijn speciaal ontwikkeld om de authentieke uitstraling van historische gebouwen te behouden. Painting the Past werkt samen met historische verenigingen, monumentenbeheerders en professionele verf applicatoren om de verfbehoeften van de klanten te begrijpen en te voldoen.

Sikkens verf

Sikkens is een verffabrikant gespecialiseerd in de productie van professionele verfproducten. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en biedt een breed scala aan producten voor zowel binnen- als buitenwerk, met een focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Sikkens biedt een brede selectie van kleuren en afwerkingen, waaronder muurverf, lak, beits, primer en meer. De producten van Sikkens zijn gemakkelijk aan te brengen, drogen snel en geven een professionele afwerking. Sikkens werkt samen met architecten, ontwerpers en professionele verf applicatoren om de verfbehoeften van de klanten te begrijpen en te voldoen. Het bedrijf is bekend om de productie van verfproducten specifiek voor de houtbewerking en de industrie.

Südwest verf

Südwest is een verffabrikant gespecialiseerd in de productie van professionele verfproducten. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en biedt een breed scala aan producten voor zowel binnen- als buitenwerk, met een focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Südwest biedt een brede selectie van kleuren en afwerkingen, waaronder muurverf, lak, beits, primer en meer. De producten van Südwest zijn gemakkelijk aan te brengen, drogen snel en geven een professionele afwerking. Südwest werkt samen met architecten, ontwerpers en professionele verf applicatoren om de verfbehoeften van de klanten te begrijpen en te voldoen. Het bedrijf is ook bekend om de productie van verfproducten specifiek voor de industrie en de transport.

Wijzonol verf

Wijzonol is een Nederlandse verffabrikant die zich richt op de professionele markt. Het bedrijf biedt een breed scala aan verfproducten voor binnen- en buitenmuren, deuren, kozijnen en meer. De verven van Wijzonol worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien biedt het bedrijf technische ondersteuning en kleuradvies aan professionals in de bouw- en verfbranche. Door de professionele aanpak en focus op kwaliteit, is Wijzonol een betrouwbare keuze voor de verfbehoeften van zowel particulieren als bedrijven.

Conclusie

Er zijn veel verffabrikanten die hoogwaardige verven produceren. Veel verffabrikanten richten zich op specifieke toepassingen, zoals binnen- of buitenverf. Fabrikanten die zich richten op hoogwaardige verven maken gebruik van hoogwaardige grondstoffen en produceren verven met een goede dekkingskracht en duurzaamheid.

Veel verffabrikanten bieden ook verschillende soorten afwerkingen, zoals mat, zijdeglans of hoogglans. Bij het kiezen van een verffabrikant is het belangrijk om te kijken naar de reputatie en ervaring van de fabrikant en om te overwegen of hun verven geschikt zijn voor jouw specifieke toepassing. Veel verffabrikanten bieden ook technische ondersteuning en kleuradvies. Het is belangrijk om de verpakking en de instructies zorgvuldig te lezen en de veiligheidsmaatregelen op te volgen bij het gebruik van verf van een verffabrikant.

 

Deel deze pagina

Auteur - Gert Geijtenbeek

Auteur - Gert Geijtenbeek

Biografie Gert Geijtenbeek:
Gert Geijtenbeek is een professionele schilder met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Hij begon zijn carrière als leerling-schilder en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een ervaren vakman en eigenaar van Schildersbedrijf Geijtenbeek. Gert en zijn medewerkers, hebben in de loop der jaren talloze schilderprojecten aangepakt, van het schilderen van kleine appartementen tot het schilderen, spuiten en stucen van grote bedrijfspanden en monumenten. Hij heeft een brede kennis van verschillende soorten schildersgereedschap, verf en behandelingen en weet precies hoe hij deze moet aanbrengen om het beste resultaat te behalen. Gert is gepassioneerd over zijn werk en streeft altijd naar perfectie. Hij en zijn medewerkers hebben een goede reputatie opgebouwd in de schildersbranche en wordt geroemd om zijn professionele aanpak en zorgvuldige afwerking. Bovendien is Gert altijd bereid om zijn klanten te helpen en hun vragen te beantwoorden, wat hem een geliefd en vertrouwd figuur maakt bij zijn opdrachtgevers. Zijn afspraak is afspraak!