Schilder Purmerend

Beste bezoeker,

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en ervaren schildersbedrijf in Purmerend? Zoek dan niet verder! Bij ons kun je terecht voor al jouw schilder- en renovatieklussen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van stucwerk en spuitwerk, maar ook voor het schilderen van zowel binnen- als buitenmuren ben je bij ons aan het juiste adres.

Een van onze recente projecten in Purmerend was het renoveren van een oudere woning, waarbij we veel stucwerk en spuitwerk hebben gedaan. Het pand had veel beschadigingen en verouderde pleisterlagen die dringend aan vervanging toe waren. Ons team van ervaren vakmensen heeft de oude pleisterlagen eerst verwijderd en daarna nieuwe lagen aangebracht met behulp van stucwerk. Hierdoor kreeg het pand een volledig nieuwe uitstraling.

Daarnaast hebben we ook veel spuitwerk uitgevoerd, wat resulteerde in een strakke en egale afwerking. Het spuiten van verf is een efficiënte manier om grote oppervlaktes te schilderen, en zorgt voor een egaler resultaat dan bijvoorbeeld het traditioneel rollen van verf.

Kortom, ons schildersbedrijf in Purmerend staat voor kwaliteit en vakmanschap. Of het nu gaat om het schilderen van muren, het renoveren van een oud pand of het uitvoeren van stucwerk en spuitwerk, wij hebben de expertise en ervaring om elk project tot een succes te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

En, we bieden….

Schilder Purmerend

Bel ons vandaag

Schilder Purmerend

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Purmerend

Welkom bij schildersbedrijf Geijtenbeek! Als directeur van ons bedrijf vertel ik je graag waarom we graag klanten uit Purmerend en omgeving willen helpen met hun schilderwerk. Allereerst omdat we trots zijn op ons vak en de beste kwaliteit willen leveren aan onze klanten. Maar ook omdat we graag lokaal betrokken zijn en willen bijdragen aan het mooi houden van de regio.

Wat zijn de voordelen voor jou als klant om met een allround schildersbedrijf als Geijtenbeek in zee te gaan? Ten eerste kun je bij ons terecht voor al je schilderwerk, maar ook voor stucwerk, spuiten en behangen. Dit betekent dat we een totaaloplossing kunnen bieden voor al je wensen op het gebied van wand- en plafondafwerking. Bovendien hebben we veel ervaring en expertise in huis, zodat we je kunnen voorzien van het beste advies en de mooiste resultaten kunnen leveren.

Maar dat is nog niet alles. We werken namelijk ook met de beste materialen en modernste technieken, waardoor we snel en efficiënt kunnen werken en de beste kwaliteit kunnen leveren. Bovendien denken we graag met je mee over kleurgebruik en materiaalkeuze, zodat het eindresultaat volledig aan jouw wensen voldoet.

Dus ben je op zoek naar een betrouwbare, ervaren en allround schilder in Purmerend en omgeving? Dan ben je bij schildersbedrijf Geijtenbeek aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We helpen je graag verder!

Schildersbedrijf Purmerend

Schilder Purmerend nodig? Bekende wijken waar wij veel actief zijn het Centrum, Overwhere, Wheermolen, Gors, Purmer-Noord, Purmer-Zuid en Weidevenne. Wij zijn bekend met de huizen en de staat waarin deze verkeren, ben je opzoek naar een Schildersbedrijf Purmerend, zoek dan niet verder en vraag vandaag nog een offerte aan.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk Purmerend

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk Purmerend

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Purmerend

Als Schildersbedrijf Geijtenbeek begrijpen we dat het belangrijk is om een mooi en goed onderhouden interieur te hebben. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan om jou te helpen bij het binnen schilderwerk in de gemeente Purmerend.

Onze ervaren schilders zijn gespecialiseerd in het schilderen van diverse oppervlakken binnenshuis, zoals wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige verfproducten en moderne technieken om een optimaal resultaat te garanderen.

Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan jouw schilderwerk. Denk hierbij aan het herstellen van beschadigde plekken, het verwijderen van oude verflagen of het bijwerken van verkleuringen.

Wij begrijpen dat iedere klant uniek is en daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen aan voor jouw specifieke wensen en behoeften. Onze schilders staan altijd klaar om met jou mee te denken en te adviseren over kleurkeuzes, verfsoorten en afwerkingen.

Als je op zoek bent naar professioneel binnen schilderwerk in de gemeente Purmerend, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. Wij helpen jou graag om jouw interieur weer als nieuw te maken!

 
Schildersbedrijf Geijtenbeek

Buitenschilder Purmerend

Schildersbedrijf Geijtenbeek buitenschilder Purmerend.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk Purmerend. Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

buiten schilder

Winterschilder Purmerend

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder Purmerend is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Purmerend.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

buiten schilderen

Stukadoor Purmerend

Ben je opzoek naar stukadoor Purmerend? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Purmerend. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:

  • stukadoor plafond Purmerend
  • stukadoor muren Purmerend
  • stukadoor badkamer Purmerend

Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Purmerend offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

stuckwerk-nieuwbouw

Kleuradvies Purmerend

Ben je op zoek naar hulp bij het kiezen van de juiste kleuren voor jouw interieur in Purmerend? Bij Schildersbedrijf Geijtenbeek staan wij voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste kleuren en de beste styling voor jouw woning. Met ons styling en kleuradvies zorgen wij ervoor dat jouw interieur er weer fris, modern en sfeervol uitziet. Ons onafhankelijk advies is gebaseerd op onze jarenlange ervaring en expertise. Wij nemen de tijd om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden en maken op basis daarvan een plan op maat. Zo ben jij verzekerd van een interieur dat volledig aansluit bij jouw persoonlijke stijl en smaak. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten in Purmerend en omgeving. Wij helpen je graag verder!

Verf Zijdeglans

Wij zijn actief in Purmerend en de omliggende plaatsen:
Haarlem, Alkmaar, Hilversum, Volendam, Harderwijk, Hoorn, Hoofddorp, Huizen, Bussum, Heerhugowaard, Winkel, Weesp, Amstelveen, Den helder, Zaandam, Beverwijk, Enkhuizen, IJmuiden, Nieuw-vennep, Schagen, Heemskerk, Castricum, Uithoorn, Schilder Amsterdam

Glas zetten Purmerend

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoek je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren, om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Purmerend, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glasplaatsen Purmerend of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Purmerend.

Glas zetten nieuw glas

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Straks schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Schildersbedrijf Geijtenbeek Purmerend
Nijverheidsweg 18
1442 LD Purmerend
Tel: 0641163834
info@schildersbedrijfgeijtenbeek.nl

4.7/5 (52 Reviews)