Schilder Hoorn

Welkom bij ons schildersbedrijf in Hoorn! Wij zijn trots op onze jarenlange ervaring in het schildersvak en hebben inmiddels talloze tevreden klanten geholpen in de regio. Hieronder vind je een beschrijving van een van onze recente schildersprojecten, om je een idee te geven van ons vakmanschap en waarom je zaken met ons zou moeten doen.

Voor dit project werden we ingehuurd door een lokale ondernemer om het interieur van zijn winkelpand in het historische centrum van Hoorn te schilderen. Het pand was al meer dan 100 jaar oud en had dringend behoefte aan een opfrisbeurt. Het was een uitdagend project vanwege de ouderdom van het pand en de vele verschillende materialen en oppervlakken die moesten worden geschilderd.

We begonnen met een grondige inspectie van het pand om te bepalen welke reparaties er nodig waren voordat we konden beginnen met schilderen. We vonden scheuren in het pleisterwerk en loszittende verf op sommige houten oppervlakken, die we eerst moesten repareren. Vervolgens kozen we zorgvuldig de juiste verfkleuren uit om de sfeer van het pand te behouden en tegelijkertijd een frisse uitstraling te geven.

We begonnen met het schilderen van het plafond en de muren met een speciale verf die geschikt is voor oudere gebouwen, en werkten vervolgens onze weg naar beneden, inclusief deuren, kozijnen en trappen. We besteedden extra aandacht aan het schilderen van de houten trap, die veel karakter en charme aan het pand toevoegt.

Het resultaat was adembenemend: een prachtig geschilderd pand dat er weer als nieuw uitzag, maar nog steeds de historische uitstraling had behouden waar de klant zo van hield. Onze klant was uiterst tevreden met het werk dat we hebben verricht en prees onze expertise en oog voor detail.

Dus waarom zou je zaken moeten doen met ons schildersbedrijf in Hoorn? Omdat we trots zijn op ons vakmanschap en aandacht voor detail, omdat we alleen de beste materialen gebruiken en omdat we ons volledig inzetten om jouw visie te realiseren. Of het nu gaat om een ​​oud pand dat moet worden gerestaureerd of een modern pand dat moet worden bijgewerkt, we hebben de vaardigheden en expertise om elk project tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat!

En, wij bieden….

Garantie 5 jaar

 
 
 
 
Schilder Hoorn

Bel ons vandaag

Schilder Hoorn

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Hoorn

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Hoorn en omgeving? Dan ben je bij schildersbedrijf Geijtenbeek aan het juiste adres! Als allround schildersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in schilderen, stucwerk, spuiten en behangen. Maar waarom zou je nou precies voor ons kiezen?

Ten eerste leveren wij altijd topkwaliteit. Wij werken met hoogwaardige materialen en hebben jarenlange ervaring in ons vakgebied. Wij zorgen ervoor dat jouw woning er weer als nieuw uitziet en dat het schilderwerk lang mooi blijft.

Daarnaast bieden wij een uitstekende service. Wij denken met je mee, geven advies op maat en zorgen dat de werkzaamheden zo soepel mogelijk verlopen. Je hebt altijd één vast aanspreekpunt, wat zorgt voor duidelijkheid en efficiëntie.

Ook hanteren wij eerlijke prijzen en transparante communicatie. Bij ons kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij maken vooraf duidelijke afspraken en houden ons daar ook aan.

Kortom, door te kiezen voor schildersbedrijf Geijtenbeek in Hoorn en omgeving kies je voor kwaliteit, service en eerlijkheid. Wij zorgen dat jouw woning er weer als nieuw uitziet en dat je er nog jarenlang van kunt genieten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Schildersbedrijf Hoorn

Schilder Hoorn nodig? Bekende wijken waar wij veel actief zijn de Binnenstad, Venenlaankwartier, Hoorn-Noord, Grote Waal, Risdam-Zuid, Risdam-Noord, Nieuwe Steen, Zwaag, Blokker, Kersenboogerd-Noord, Kersenboogerd-Zuid, Hoorn, Bangert en oosterpolder. Wij zijn bekend met de huizen en de staat waarin deze verkeren, ben je opzoek naar een Schildersbedrijf Hoorn, zoek dan niet verder en vraag vandaag nog een offerte aan.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk Hoorn

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk Hoorn

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Hoorn

Als je op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf voor binnen schilderwerk in de gemeente Hoorn, dan kunnen wij je helpen. Bij schildersbedrijf Geijtenbeek hebben we jarenlange ervaring in het schilderen van diverse interieurs en het restaureren van monumentale panden.

We kunnen je helpen met diverse activiteiten op het gebied van binnen schilderwerk, zoals het schilderen van wanden, plafonds, kozijnen en deuren. Daarnaast kunnen we ook herstelwerkzaamheden uitvoeren aan muren en plafonds, voordat we starten met het schilderwerk.

Bij ons staat kwaliteit voorop en werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen. We geven je graag kleuradvies om ervoor te zorgen dat de kleuren in je interieur goed op elkaar zijn afgestemd. Ook houden we rekening met de lichtinval in je woning en de stijl van je woning.

Onze schilders zijn vakkundig en hebben oog voor detail. We zorgen ervoor dat het schilderwerk nauwkeurig en met aandacht voor het monumentale karakter van je pand wordt uitgevoerd. We zijn flexibel in onze planning en kunnen rekening houden met je agenda.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige partner voor binnen schilderwerk in Hoorn, dan ben je bij schildersbedrijf Geijtenbeek aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 
Schildersbedrijf Geijtenbeek

Buitenschilder Hoorn

Schildersbedrijf Geijtenbeek buitenschilder Hoorn.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk Hoorn. Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

buiten schilder

Winterschilder Hoorn

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder Hoorn is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Hoorn.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

buiten schilderen

Stukadoor Hoorn

Ben je opzoek naar stukadoor Hoorn? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Hoorn. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:

  • stukadoor plafond Hoorn
  • stukadoor muren Hoorn
  • stukadoor badkamer Hoorn

Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Hoorn offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

stuckwerk-nieuwbouw

Kleuradvies Hoorn

Als schildersbedrijf weten wij als geen ander dat kleur een grote impact kan hebben op de sfeer en uitstraling van een ruimte. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand in Hoorn, ons styling en kleuradvies kan hierbij helpen. Samen gaan we kijken welke kleuren het beste passen bij de ruimte en de gewenste uitstraling. Ook kunnen wij advies geven over de beste combinaties en welke kleuren het mooiste bij elkaar passen. Met ons advies creëren we een harmonieus geheel waarin de kleuren elkaar versterken. En natuurlijk kunnen wij het verven van de ruimte ook voor onze rekening nemen. Zo krijgt jouw woning of bedrijfspand in Hoorn een frisse en moderne uitstraling. Maak nu een afspraak voor vrijblijvend styling en kleuradvies op maat!

Verf Zijdeglans

Wij zijn actief in Hoorn en de omliggende plaatsen:
Haarlem, Alkmaar, Hilversum, Volendam, Harderwijk, Purmerend, Hoofddorp, Huizen, Bussum, Heerhugowaard, Winkel, Weesp, Amstelveen, Den helder, Zaandam, Beverwijk, Enkhuizen, IJmuiden, Nieuw-vennep, Schagen, Heemskerk, Castricum, Uithoorn, Schilder Amsterdam

Glas zetten Hoorn

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoek je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren,
om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Hoorn, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glasplaatsen Hoorn of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Hoorn.

glas-zetten- Wageningen

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Straks schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Schildersbedrijf Geijtenbeek Hoorn
Kernweg 10
1627 LC Hoorn (NH)
Tel: 0641163834
info@schildersbedrijfgeijtenbeek.nl

4.6/5 (53 Reviews)