Schilder Harderwijk

Welkom bij ons schildersbedrijf in Harderwijk! Wij zijn een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf met een passie voor vakmanschap en kwaliteit. Ons team van professionele schilders staat klaar om jou te helpen met al jouw schildersprojecten.

Bij ons draait alles om de tevredenheid van onze klanten. We willen ervoor zorgen dat jouw woning of bedrijfspand er niet alleen mooi uitziet, maar ook beschermd is tegen de elementen en lang meegaat. Daarom werken we alleen met hoogwaardige materialen en verf van gerenommeerde merken.

Wij hebben al vele jaren ervaring in het schilderen van woningen en bedrijfspanden in Harderwijk en omgeving. We hebben talloze klanten geholpen met het verbeteren van hun huis of bedrijf.

Een voorbeeld van een project waar wij aan hebben gewerkt, is het schilderen van een oud pand aan de boulevard van Harderwijk. Het pand was toe aan een opknapbeurt en onze schilders hebben het hele pand professioneel geschilderd, van de gevel tot de binnenkant van het pand. We hebben ervoor gezorgd dat de originele details en kleuren van het pand bewaard zijn gebleven, terwijl we het pand weer een frisse en moderne uitstraling hebben gegeven.

Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten schilderwerk, zoals het schilderen van muren, plafonds, kozijnen en deuren. We bieden ook andere diensten aan, zoals het behangen van muren en het repareren van houtrot.

Kortom, ons schildersbedrijf in Harderwijk is de juiste keuze voor jouw schildersproject. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn er om jouw schilderservaring in Harderwijk tot een succes te maken!

En….

 
Schilder Harderwijk

Bel ons vandaag

Schilder Harderwijk

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Harderwijk

Als directeur van Schildersbedrijf Geijtenbeek vertel ik je graag waarom wij graag klanten uit jouw regio willen helpen met schilderwerk en andere diensten zoals stucwerk, spuiten en behangen. Allereerst biedt ons allround schildersbedrijf jou als klant het voordeel dat je voor al je schilderwerk en andere klussen bij één betrouwbare partner terecht kunt. Dat bespaart je tijd, geld en gedoe met het zoeken naar verschillende bedrijven voor verschillende klussen.

Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring en expertise in de schildersbranche, waardoor wij altijd garant staan voor kwalitatief hoogstaand werk. Of het nu gaat om het schilderen van een muur of het behangen van een hele kamer, wij zorgen ervoor dat het resultaat precies is zoals jij het voor ogen had.

Ook hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en advies op maat. Wij denken graag met je mee over de beste oplossingen voor jouw schilder- en kluswerkzaamheden en geven daarbij onafhankelijk advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en krijg je het beste resultaat voor je geld.

Tot slot zijn wij als schildersbedrijf flexibel en betrouwbaar. Wij werken op afspraak en houden ons aan onze afspraken, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Ook werken wij snel en efficiënt, zodat je weer snel van je prachtig opgefriste interieur kunt genieten.

Kortom, als klant uit Harderwijk en omgeving kun je bij Schildersbedrijf Geijtenbeek terecht voor al je schilder- en kluswerkzaamheden en kun je rekenen op kwaliteit, persoonlijk contact en een betrouwbare partner. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,

Gert Geijtenbeek

 

Schilder Harderwijk nodig? Bekende wijken waar wij veel actief zijn de Binnenstad, Waterfront, Zeebuurt, Friese Gracht, Stadsdennen, Sypel, Weiburg, Stadsweiden, Slingerbos, Tweelingstad, Frankrijk, Drielanden, Industriegebied en Hierden. Wij zijn bekend met de huizen en de staat waarin deze verkeren, ben je opzoek naar een Schildersbedrijf Harderwijk, zoek dan niet verder en vraag vandaag nog een offerte aan.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk Harderwijk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk Harderwijk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Harderwijk

Als je op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf voor binnen schilderwerk in de gemeente Harderwijk, dan kunnen wij je helpen. Bij schildersbedrijf Geijtenbeek hebben we jarenlange ervaring in het schilderen van diverse interieurs en het restaureren van monumentale panden.

We kunnen je helpen met diverse activiteiten op het gebied van binnen schilderwerk, zoals het schilderen van wanden, plafonds, kozijnen en deuren. Daarnaast kunnen we ook herstelwerkzaamheden uitvoeren aan muren en plafonds, voordat we starten met het schilderwerk.

Bij ons staat kwaliteit voorop en werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen. We geven je graag kleuradvies om ervoor te zorgen dat de kleuren in je interieur goed op elkaar zijn afgestemd. Ook houden we rekening met de lichtinval in je woning en de stijl van je woning.

Onze schilders zijn vakkundig en hebben oog voor detail. We zorgen ervoor dat het schilderwerk nauwkeurig en met aandacht voor het monumentale karakter van je pand wordt uitgevoerd. We zijn flexibel in onze planning en kunnen rekening houden met je agenda.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige partner voor binnen schilderwerk in Harderwijk, dan ben je bij schildersbedrijf Geijtenbeek aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Schildersbedrijf Geijtenbeek

Buitenschilder Harderwijk

Schildersbedrijf Geijtenbeek buitenschilder Harderwijk.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk Harderwijk. Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

schilderwerk

Winterschilder Harderwijk

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder Harderwijk is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Harderwijk.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

huis schilderen

Stukadoor Harderwijk

Ben je opzoek naar stukadoor Harderwijk? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Harderwijk. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:

  • stukadoor plafond Harderwijk
  • stukadoor muren Harderwijk
  • stukadoor badkamer Harderwijk

Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Harderwijk offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

stuckwerk-nieuwbouw

Kleuradvies Harderwijk

 

Als schildersbedrijf in de gemeente Harderwijk begrijp ik hoe belangrijk het is om de juiste styling en kleuren te kiezen voor jouw woning of bedrijfspand. Maar hoe pak je dit aan? Ik bied onafhankelijk advies en begeleiding bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van styling en kleur.

Met mijn kleuradvies kijk ik naar jouw persoonlijke smaak en de kenmerken van de ruimte. Ik geef advies over welke kleuren het beste bij elkaar passen en hoe je deze kunt combineren om de gewenste sfeer te creëren. Door mijn expertise op het gebied van kleuren kan ik altijd de beste keuze maken voor de ruimte.

Daarnaast bied ik stylingadvies op maat. Ik kijk naar de stijl van de ruimte en geef advies over welke elementen toegevoegd of veranderd kunnen worden om deze meer tot zijn recht te laten komen. Van verlichting tot meubels en accessoires, ik help je graag om de ruimte tot leven te brengen.

Mijn doel is om jouw visie te vertalen naar een prachtige, functionele en stijlvolle ruimte. Of je nu een compleet nieuwe uitstraling wilt creëren of slechts een paar aanpassingen wilt maken, ik sta voor je klaar met professioneel en onafhankelijk advies. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en advies over styling en kleuradvies in Harderwijk.

woonkamer interieur

Wij zijn actief in Harderwijk en de omliggende plaatsen:
Haarlem, Alkmaar, Hilversum, Volendam, Hoorn, Purmerend, Hoofddorp, Huizen, Bussum, Heerhugowaard, Winkel, Weesp, Amstelveen, Den helder, Zaandam, Beverwijk, Enkhuizen, IJmuiden, Nieuw-vennep, Schagen, Heemskerk, Castricum, Uithoorn, Schilder Amsterdam

Glas zetten Harderwijk

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoek je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren, om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Harderwijk, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glasplaatsen Harderwijk of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Harderwijk.

glas-zetten- Wageningen

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Straks schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Schildersbedrijf Geijtenbeek Harderwijk
Fahrenheitstraat 43
3846 CC Harderwijk
Tel: 0641163834
info@schildersbedrijfgeijtenbeek.nl

4.7/5 (52 Reviews)