Schilder Vianen

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Vianen

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Vianen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van ervaren schilders staat klaar om jouw project tot in de puntjes te verzorgen.

Onlangs hebben we een prachtig renovatieproject afgerond waarbij we niet alleen het schilderwerk hebben verzorgd, maar ook stucwerk en behangwerk hebben gedaan. Het pand was flink verouderd en had dringend een opknapbeurt nodig. We hebben alle muren glad gestuct en vervolgens voorzien van een mooie laag verf. Ook hebben we verschillende kamers behangen, waardoor de ruimtes een compleet nieuwe uitstraling kregen.

Of je nu op zoek bent naar binnen- of buitenwerk op het gebied van schilderen, spuitwerk, stucwerk of behangen, wij zijn het aanspreekpunt voor jouw project. Bij ons staat kwaliteit en service hoog in het vaandel en we streven er altijd naar om jouw verwachtingen te overtreffen.

Dus waarom zou je voor ons kiezen? Ten eerste hebben we jarenlange ervaring in de schildersbranche en beschikken we over een team van vakkundige en betrouwbare schilders. Daarnaast denken we graag met je mee en geven we onafhankelijk advies op basis van jouw wensen en budget. Bovendien werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en hanteren we scherpe tarieven.

Kortom, wil jij een renovatieproject laten uitvoeren en ben je op zoek naar een schildersbedrijf in Vianen dat staat voor kwaliteit en service? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. We staan graag voor je klaar!

En we geven….

Bel ons vandaag

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Vianen

 

Welkom bij Schildersbedrijf Geijtenbeek, dé lokale specialist in schilderwerk, stucwerk, spuiten en behangen in Vianen en omgeving. Als eigenaar van ons bedrijf wil ik graag met jou delen waarom het zo’n slimme keuze is om jouw schilderwerk aan ons uit te besteden.

Als je kiest voor een lokaal bedrijf zoals het onze, kies je voor persoonlijke service en betrokkenheid. Wij zijn een familiebedrijf dat al jarenlang in Vianen en omstreken actief is en weten als geen ander wat er speelt in de regio. Onze klanten staan bij ons altijd op nummer één en we doen er dan ook alles aan om aan jouw wensen te voldoen. Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze vakmensen zijn stuk voor stuk experts in hun vakgebied. Ze hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van schilderwerk, stucwerk, spuiten en behangen. Bij ons kun je dan ook rekenen op vakwerk van de hoogste kwaliteit.

Als lokaal bedrijf zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en daarom doen we er alles aan om onze werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Bovendien zijn we altijd in de buurt en kunnen we snel ter plaatse zijn bij eventuele problemen of vragen.

Maar er is meer. Door te kiezen voor ons als lokaal schildersbedrijf draag je bij aan de lokale economie. Wij zijn namelijk sterk betrokken bij onze regio en investeren in lokale projecten en initiatieven. Zo zorgen we er samen voor dat Vianen en omgeving een mooie en leefbare plek blijft om te wonen en werken.

Kortom, er zijn tal van voordelen om te kiezen voor Schildersbedrijf Geijtenbeek als jouw lokale specialist in schilderwerk, stucwerk, spuiten en behangen. Of het nu gaat om persoonlijke service, vakmanschap, flexibiliteit of betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, bij ons ben je aan het juiste adres. Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

schildersbedrijf zeist

In de bekende wijken van Vianen, zoals Het Monnikenhof en De Hagen zult u regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op Wendelaar, Het Slyk, Dominicushof en de Cambierstraat. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Vianen.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Vianen

Binnenschilder Vianen, je hebt hem zojuist gevonden!
De binnenschilder werkzaamheden vinden bij ons vooral plaats in de winter,
omdat wij als schilders in de maanden november, december, januari en februari
een minder volle agenda hebben voor buitenwerk.
Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden en technieken die binnen toegepast kunnen worden, denk hierbij aan:
• latexwerk en sausen
• dekkend schilderwerk
• lak- en beitswerk
• behangen van muren en wanden
• het plakken van glasvlies en fotobehang
Het schilderwerk aan de binnenkant van je huis is raadzaam in te plannen in de winter.
Neem nu contact met ons op!

Schildersbedrijf Geijtenbeek

Buitenschilder Vianen

Schildersbedrijf Geijtenbeek in de regio Vianen.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:                                                                            • afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk (regio Vianen). Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

schilderwerk

Winterschilder Vianen

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Vianen is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Vianen.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

winterschilder- Apeldoorn

Stukadoor Vianen

Ben je opzoek naar stukadoor Vianen? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Vianen. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:
  • stukadoor plafond Vianen
  • stukadoor muren Vianen
  • stukadoor badkamer Vianen
Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Vianen offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.
stuckwerk-nieuwbouw

Kleuradvies Vianen

Als schildersbedrijf begrijpen we hoe belangrijk de juiste kleuren en styling zijn voor een huis of kantoorpand. We kunnen je helpen bij het kiezen van de perfecte kleuren voor je interieur en exterieur in Vianen.

Ons professionele team biedt onafhankelijk advies dat past bij jouw smaak en persoonlijkheid. We kijken naar het licht in de kamer, de huidige meubels en de sfeer die je wilt creëren om een ​​passend kleurenpalet samen te stellen.

Met ons styling en kleuradvies kunnen we ervoor zorgen dat jouw huis of kantoor er fantastisch uitziet. Onze jarenlange ervaring in het schildersvak stelt ons in staat om met de beste oplossingen te komen voor elk project, groot of klein.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen bij het creëren van een interieur en exterieur dat helemaal bij jou past.

 
watergedragen verf

Glas zetten Vianen

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoekt je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren,
om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Vianen, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glas plaatsen Vianen of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Vianen.

glas-zetten- Wageningen

Schildersbedrijf Geijtenbeek Vianen
Lange Dreef 11
4131 NJ Vianen
Tel: 0641163834
info@schildersbedrijfgeijtenbeek.nl

5/5 (12 Reviews)