Schilder Uden

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Uden

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf in Uden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige schilder- en renovatiewerkzaamheden aan zowel particulieren als bedrijven.

Onlangs hebben we een uitdagend schilder- en renovatieproject afgerond in een woning in Uden. Het project omvatte stucwerk, behangwerk en schilderwerk in verschillende kamers van de woning. We begonnen met het zorgvuldig voorbereiden van de oppervlakken door deze te reinigen, plamuren en schuren. Vervolgens brachten we het stucwerk aan en na het drogen hebben we deze gladgeschuurd.

Het behangwerk was een belangrijk onderdeel van het project en we hebben verschillende behangsoorten aangebracht, waaronder vliesbehang en glasweefselbehang. Na het aanbrengen van het behang hebben we de oppervlakken zorgvuldig afgewerkt door de naden af te kitten en waar nodig te schilderen.

Als laatste stap hebben we de kamers voorzien van een mooie afwerking door deze te schilderen in de gewenste kleuren. De klant was erg tevreden met het resultaat en wij zijn trots op het werk dat we hebben geleverd.

Waarom zou je voor ons kiezen als schildersbedrijf in Uden? Wij staan bekend om onze kwalitatieve werkzaamheden, persoonlijke benadering en professionele service. Wij nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en denken graag met je mee voor de beste oplossing. Bovendien werken we met hoogwaardige materialen en gereedschappen, zodat we altijd de beste resultaten kunnen leveren.

Dus als je op zoek bent naar een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf in Uden voor jouw schilder- en renovatieproject, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met een vrijblijvend advies en offerte.

En we geven…..

 

Bel ons vandaag

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Uden

 

Beste klant,

Als directeur van Schildersbedrijf Geijtenbeek vertel ik je graag waarom wij graag klanten uit Uden en omgeving helpen met schilderwerk. Als allround schilderbedrijf bieden wij een totaalpakket aan diensten, waaronder schilderen, stucwerk, spuiten en behangen. Dit betekent dat wij jou als klant kunnen voorzien van een compleet en kwalitatief hoogstaand resultaat.

Bij Schildersbedrijf Geijtenbeek streven wij naar tevredenheid bij onze klanten en dat doen wij door persoonlijke aandacht te geven en ons te focussen op jouw wensen. Onze professionele schilders hebben jarenlange ervaring in het vak en werken met hoogwaardige materialen en producten. Hierdoor kunnen wij jou garanderen dat het resultaat van het schilderwerk langdurig mooi blijft en jij er lang plezier van hebt.

Bovendien zijn wij als schildersbedrijf betrouwbaar en flexibel. Wij komen onze afspraken na en passen ons aan aan jouw agenda en wensen. Dit maakt het voor jou als klant gemakkelijk om met ons zaken te doen.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor jouw schilderwerk, dan ben je bij Schildersbedrijf Geijtenbeek aan het juiste adres. Wij staan klaar om jouw huis of bedrijfspand in Uden en omgeving weer helemaal op te laten bloeien met ons vakmanschap.

Met vriendelijke groet,

Gert Geijtenbeek

schildersbedrijf zeist

In de bekende wijken van Uden, zoals Hoenderbos, Liessent, Hoogveld en Moleneind zult u regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op de Karperdijk, Heufkens, Prior van Milstraat en  Paukenstraat. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Uden.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Uden

Als Schildersbedrijf Geijtenbeek begrijpen we hoe belangrijk het is om een mooi en goed onderhouden interieur te hebben. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan om jou te helpen bij het binnen schilderwerk in de gemeente Uden en omgeving.

Onze ervaren schilders zijn gespecialiseerd in het schilderen van diverse oppervlakken binnenshuis, zoals wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige verfproducten en moderne technieken om een optimaal resultaat te garanderen.

Naast het schilderen van deze oppervlakken, kunnen wij je ook helpen bij het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan jouw schilderwerk. Denk hierbij aan het herstellen van beschadigde plekken, het verwijderen van oude verflagen of het bijwerken van verkleuringen.

Wij begrijpen dat iedere klant uniek is en daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen aan voor jouw specifieke wensen en behoeften. Onze schilders staan altijd klaar om met jou mee te denken en te adviseren over kleurkeuzes, verfsoorten en afwerkingen.

Als je op zoek bent naar professioneel binnen schilderwerk in de gemeente Uden en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. Wij helpen jou graag om jouw interieur weer als nieuw te maken!

Schildersbedrijf Geijtenbeek

Buitenschilder Uden

Schildersbedrijf Geijtenbeek in de regio Uden.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk (regio Uden). Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

 
schilderwerk

Winterschilder Uden

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Uden is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Uden.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

winterschilder- Apeldoorn

Stukadoor Uden

Ben je opzoek naar stukadoor Uden? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Uden. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:
  • stukadoor plafond Uden
  • stukadoor muren Uden
  • stukadoor badkamer Uden
Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Uden offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.
stuckwerk-nieuwbouw

Kleuradvies Uden

Wil jij je woning een nieuwe uitstraling geven maar weet je niet goed welke kleuren en stijlen bij elkaar passen? Geen zorgen! Als ervaren schildersbedrijf en styling expert kan ik jou helpen met het kiezen van de juiste kleuren en materialen die aansluiten bij jouw wensen en interieurstijl. Wij bieden onafhankelijk advies en kijken samen met jou naar de mogelijkheden om jouw woning te transformeren naar een plek waar jij je thuis voelt. Door onze expertise en ervaring weten wij als geen ander welke kleuren en materialen goed samengaan en hoe deze het beste tot hun recht komen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend styling en kleuradvies in de gemeente Uden en ontdek hoe wij jouw woning een nieuw leven kunnen geven!

Stijladvies kleur

Glas zetten Uden

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoekt je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren,
om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Uden, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glas plaatsen Uden of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Uden.

glas-zetten- Wageningen

Schildersbedrijf Geijtenbeek Uden
Neringstraat West 3
5401 GB Uden
Tel: 0641163834
info@schildersbedrijfgeijtenbeek.nl

5/5 (11 Reviews)