Schilder Renkum

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Renkum

Ben jij op zoek naar een ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf in Renkum? Zoek dan niet verder! Ons schildersbedrijf staat bekend om de kwaliteit van ons werk en de uitstekende service die wij bieden. Wij werken met een team van ervaren en professionele schilders die elk project met zorg en aandacht aanpakken. Of je nu een klein project hebt of een groot renovatieproject, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onlangs hebben wij een prachtig renovatieproject afgerond in Renkum waarbij we stucwerk en veel spuitwerk hebben gedaan. Het ging om een oud pand dat flink opgeknapt moest worden. Het was een uitdagend project waarbij we met verschillende materialen en technieken hebben gewerkt. We hebben niet alleen het schilderwerk verzorgd, maar ook het stucwerk en spuitwerk. Het resultaat was verbluffend: een prachtig gerenoveerd pand dat er weer als nieuw uitziet.

Waarom zou je voor ons kiezen? Allereerst omdat wij garant staan voor kwaliteit. Onze schilders zijn allemaal vakmensen die jarenlange ervaring hebben in het schildersvak. Daarnaast bieden wij uitstekende service en staan wij altijd voor onze klanten klaar. Wij denken graag met je mee en geven onafhankelijk advies. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Kortom, ben jij op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Renkum voor jouw renovatieproject? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw project tot een succes te maken!

En, we bieden…

Bel ons vandaag

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Renkum

Beste bezoeker,

Als directeur van schildersbedrijf Geijtenbeek ben ik trots om te kunnen zeggen dat we graag klanten uit Renkum en omgeving willen helpen met hun schilderwerk. Onze missie is om hoogwaardig vakmanschap te leveren tegen een eerlijke prijs, en we geloven dat we dat kunnen bereiken door allround te zijn en te investeren in onze kennis en vaardigheden.

Als u ervoor kiest om zaken te doen met een schilderbedrijf dat allround is, zoals het onze, profiteert u van een breed scala aan diensten. Niet alleen zijn we experts in schilderen, maar we zijn ook gespecialiseerd in stucwerk, spuiten en behangen. Dit betekent dat we u kunnen helpen met alles, van het opfrissen van uw muren tot het volledig renoveren van uw interieur.

Maar dat is niet alles. Wanneer u kiest voor schildersbedrijf Geijtenbeek, kiest u voor een bedrijf dat zich volledig inzet voor uw tevredenheid. We werken samen met u om uw visie tot leven te brengen en zorgen ervoor dat u volledig tevreden bent met het eindresultaat. Bovendien gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw project perfect wordt afgerond.

Dus waar wacht je nog op? Of het nu gaat om het schilderen van uw woonkamer, het opfrissen van uw keuken of het renoveren van uw hele huis, schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw droomhuis te realiseren.

Met vriendelijke groet,

Gert Geijtenbeek

schildersbedrijf zeist

In de bekende wijken van Renkum zult u regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op de Hartenseweg, Hogenkampseweg, van de Molenallee ende Bart Crumstraat. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Renkum.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Renkum

Als Schildersbedrijf Geijtenbeek begrijpen we hoe belangrijk het is om een mooi en goed onderhouden interieur te hebben. Daarom bieden wij verschillende diensten aan om jou te helpen bij het binnen schilderwerk in de gemeente Renkum en omgeving.

Onze ervaren schilders zijn gespecialiseerd in het schilderen van verschillende oppervlakken binnenshuis, zoals wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige verfproducten en moderne technieken om een optimaal resultaat te garanderen.

Naast het schilderen van deze oppervlakken, kunnen wij je ook helpen bij het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan jouw schilderwerk. Denk hierbij aan het herstellen van beschadigde plekken, het verwijderen van oude verflagen of het bijwerken van verkleuringen.

Wij begrijpen dat iedere klant uniek is en daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen aan voor jouw specifieke wensen en behoeften. Onze schilders staan altijd klaar om met jou mee te denken en te adviseren over kleurkeuzes, verfsoorten en afwerkingen.

Als je op zoek bent naar professioneel binnen schilderwerk in de gemeente Renkum en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. Wij helpen jou graag om jouw interieur weer als nieuw te maken!

 
Schildersbedrijf Geijtenbeek

Buitenschilder Renkum

Schildersbedrijf Geijtenbeek in de regio Renkum.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk (regio Renkum). Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

schilderwerk

Winterschilder Renkum

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Renkum is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Renkum.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

winterschilder- Apeldoorn

Stukadoor Renkum

Ben je opzoek naar stukadoor Renkum? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Renkum. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:
  • stukadoor plafond Renkum
  • stukadoor muren Renkum
  • stukadoor badkamer Renkum
Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Renkum offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.
stuckwerk-nieuwbouw

Kleuradvies Renkum

Als ervaren schildersbedrijf helpen wij jou graag bij het kiezen van de juiste kleuren en styling voor jouw woning of bedrijfspand in Renkum. Kleur en styling zijn belangrijke factoren bij het creëren van de gewenste sfeer en uitstraling van een ruimte. Ons team van deskundige adviseurs staat voor je klaar om onafhankelijk advies te geven en samen met jou tot een passend kleur- en stylingplan te komen. Wij houden rekening met jouw wensen en de functie van de ruimte. Zo zorgen wij ervoor dat het eindresultaat helemaal naar jouw smaak is en past bij jouw persoonlijke stijl. Wil je meer weten over onze aanpak en hoe wij jou kunnen helpen met styling en kleuradvies in Renkum? Neem dan gerust contact met ons op!

RAL grijs muurverf

Glas zetten Renkum

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoekt je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren,
om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Renkum, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glasplaatsen uit Renkumof glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Renkum.

glas-zetten- Wageningen

Schildersbedrijf Geijtenbeek Renkum
Industrieweg 8
6871 KA Renkum
Tel: 0641163834
info@schildersbedrijfgeijtenbeek.nl

5/5 (11 Reviews)