Schilder Lunteren

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Lunteren

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en ervaren schildersbedrijf in Lunteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben al vele jaren ervaring in het vak en leveren altijd hoogwaardige kwaliteit. Maar waarom zou je nou precies voor ons kiezen?

Ten eerste hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en service. Bij ons ben je geen nummer, maar behandelen we je als individuele klant met unieke wensen en behoeften. We luisteren graag naar jouw ideeën en geven daarbij passend advies. Samen werken we naar het gewenste eindresultaat toe.

Daarnaast werken wij uitsluitend met de beste materialen en gereedschappen. Zo kunnen wij garanderen dat het schilderwerk niet alleen mooi is, maar ook langdurig meegaat. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van schilderen en weten als geen ander hoe we deze kunnen toepassen op jouw project.

Recentelijk hebben wij bijvoorbeeld een prachtig schildersproject afgerond in een woning in Lunteren. Het ging om het schilderen van de gevel, kozijnen en deuren. De woning was toe aan een opfrisbeurt en wij hebben deze weer helemaal in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat mag er zeker wezen en de klant was dan ook erg tevreden!

Kortom, bij ons schildersbedrijf in Lunteren ben je verzekerd van kwaliteit, persoonlijke service en vakmanschap. Wij gaan graag voor jou aan de slag en zorgen ervoor dat jouw schildersproject een succes wordt!

En bieden….

Garantie 5 jaar

Schildersbedrijf- Lunteren

Bel ons vandaag

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Lunteren

Als directeur van schildersbedrijf Geijtenbeek kan ik met trots zeggen dat we graag klanten uit Lunteren en omgeving willen helpen met hun schilderwerk. Waarom? Omdat we geloven dat iedereen een mooi en goed onderhouden huis verdient. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

Als allround schildersbedrijf bieden we meer dan alleen schilderen. Ook voor stucwerk, spuiten en behangen kun je bij ons terecht. Dit heeft voor jou als klant vele voordelen. Je hoeft namelijk niet te zoeken naar verschillende specialisten voor elk klusje, maar kunt bij ons terecht voor al je onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld.

Bovendien werken wij altijd met de beste materialen en technieken om de beste resultaten te leveren. Onze ervaren schilders gaan pas weg als jij tevreden bent. En natuurlijk zijn wij altijd transparant over de kosten en de planning.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige partner voor je schilderwerk in Lunteren en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Gert Geijtenbeek

schildersbedrijf zeist

In de bekende wijken van Lunteren zult u regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op de Hulweg, West Zoom, Engweg en de Postweg. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Lunteren.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Lunteren

Als Schildersbedrijf Geijtenbeek begrijpen we hoe belangrijk het is om een mooi en goed onderhouden interieur te hebben. Daarom bieden wij verschillende diensten aan om jou te helpen bij het realiseren van jouw ideale binnen schilderwerk in de gemeente Lunteren.

Onze ervaren schilders zijn gespecialiseerd in verschillende soorten binnen schilderwerk, waaronder het schilderen van wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige verfproducten en moderne technieken om een optimaal resultaat te garanderen.

Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan jouw schilderwerk. Denk hierbij aan het herstellen van beschadigde plekken, het verwijderen van oude verflagen of het bijwerken van verkleuringen.

Wij begrijpen dat iedere klant uniek is en daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen aan voor jouw specifieke wensen en behoeften. Onze schilders staan altijd klaar om met jou mee te denken en te adviseren over kleurkeuzes, verfsoorten en afwerkingen.

Kortom, als je op zoek bent naar professioneel binnen schilderwerk in de gemeente Lunteren, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. Wij staan voor je klaar!

Schildersbedrijf Geijtenbeek

Buitenschilder Lunteren

Buitenschilder Lunteren.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk (regio Lunteren). Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

schilderwerk

Winterschilder Lunteren

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder Lunteren is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Lunteren.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

winterschilder- Apeldoorn

Stukadoor Lunteren

Ben je opzoek naar stukadoor Lunteren? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Lunteren. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:
  • stukadoor plafond Lunteren
  • stukadoor muren Lunteren
  • stukadoor badkamer Lunteren
Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Lunteren offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.
stuckwerk-nieuwbouw

Kleuradvies Lunteren

Ben je op zoek naar styling en kleuradvies voor jouw huis in Lunteren? Als Schildersbedrijf Geijtenbeek sta ik klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte kleuren voor jouw muren, plafonds, deuren en kozijnen. Samen kunnen we een kleurenschema ontwerpen dat past bij jouw smaak en interieur. Of je nu een moderne uitstraling wilt of juist meer houdt van een klassiekere stijl, ik kan je helpen bij het maken van de juiste keuzes. Ik houd rekening met de lichtinval in de kamer, de grootte van de ruimte en het gewenste sfeergevoel. Mijn doel is om jouw visie te vertalen naar een mooi en samenhangend geheel. Ben je klaar om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met me op en laten we samen aan de slag gaan!

 
Styling 2

Glas zetten Lunteren

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoekt je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren, om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Lunteren, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glas plaatsen Lunteren of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Lunteren.

Glas zetten nieuw glas

Schildersbedrijf Geijtenbeek Lunteren
Kauwenhoven 58
6741PW Lunteren
Tel: 0641163834
info@schildersbedrijfgeijtenbeek.nl

5/5 (15 Reviews)