Schilder Dronten

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Dronten

Welkom bij ons schildersbedrijf in Dronten! Ben jij op zoek naar een betrouwbaar en ervaren schildersbedrijf om jouw woning, kantoor of winkel er fantastisch uit te laten zien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van experts staat klaar om jou te helpen met al jouw schildersprojecten.

Bij ons draait het allemaal om kwaliteit. Wij begrijpen dat jouw woning of bedrijfspand er niet alleen mooi uit moet zien, maar ook duurzaam en slijtvast moet zijn. Daarom werken we alleen met de beste materialen en verf van hoge kwaliteit. Ons team van professionals is zeer ervaren in het schilderen van verschillende soorten oppervlakken, van muren en plafonds tot kozijnen en deuren.

Maar we begrijpen ook dat het kiezen van het juiste schildersbedrijf lastig kan zijn. Daarom willen we je graag onafhankelijk advies geven om de juiste keuze te maken. Kijk bijvoorbeeld naar de ervaring van het bedrijf. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring in het schilderen van woningen en bedrijfspanden in Dronten en omgeving. We hebben talloze klanten geholpen met het verbeteren van hun huis of bedrijf.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We bieden transparante offertes en houden je op de hoogte van alle kosten tijdens het schildersproces.

Onze klantenservice is een ander belangrijk aspect waar wij veel waarde aan hechten. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften en werken samen met jou om het gewenste resultaat te bereiken. Van de eerste kennismaking tot de laatste details van het schilderwerk, wij zijn er om jou te helpen.

Kortom, ons schildersbedrijf in Dronten is de juiste keuze voor jouw schildersproject. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn er om jouw schilderservaring in Dronten tot een succes te maken!

En….

 
huis schilderen

Bel ons vandaag

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Dronten

Als directeur van Schildersbedrijf Geijtenbeek vertel ik graag waarom wij graag klanten uit Dronten en omgeving helpen met hun schilderwerk. Als allround schildersbedrijf hebben wij namelijk de expertise en ervaring in huis om zowel binnen- als buitenschilderwerk uit te voeren.

Wij begrijpen dat het schilderen van een huis of bedrijfspand een flinke klus kan zijn. Daarom nemen wij jou graag al het werk uit handen. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige en snelle uitvoering van het schilderwerk. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen, zodat het schilderwerk lang mooi blijft en jouw huis of bedrijfspand goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Bij Schildersbedrijf Geijtenbeek vinden wij persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Daarom denken wij altijd met jou mee en geven wij onafhankelijk advies. Zo kun jij altijd een weloverwogen keuze maken over het schilderen van jouw huis of bedrijfspand.

Ook hechten wij veel waarde aan een duurzame en milieuvriendelijke aanpak. Wij zorgen ervoor dat onze werkwijze zo min mogelijk belastend is voor het milieu. Zo kun jij niet alleen genieten van een mooi geschilderd huis of bedrijfspand, maar ook bijdragen aan een beter milieu.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbaar en allround schildersbedrijf in Dronten en omgeving, dan ben je bij Schildersbedrijf Geijtenbeek aan het juiste adres. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen jou graag verder!

Met vriendelijke groet,

Gert Geijtenbeek

 

Schilder Dronten nodig? Je komt ons vaak tegen in de bekende wijken van Dronten zoals Swifterband, Dronten West, Dronten Noord, Dronten Midden, Dronten Zuid, Biddinghuizen en  het buitengebied. Wij zijn bekend met de huizen en de staat waarin deze verkeren, ben je opzoek naar een Schildersbedrijf in Dronten, zoek dan niet verder en vraag vandaag nog een offerte aan.

Schildersbedrijf

Projecten

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk Dronten

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk Dronten

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Dronten

Als je op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf voor binnen schilderwerk in de gemeente Dronten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij schildersbedrijf Geijtenbeek hebben we jarenlange ervaring in het schilderen van diverse interieurs en het restaureren van monumentale panden.

We kunnen je helpen met diverse activiteiten op het gebied van binnen schilderwerk, zoals het schilderen van wanden, plafonds, kozijnen en deuren. Daarnaast kunnen we ook herstelwerkzaamheden uitvoeren aan muren en plafonds, voordat we starten met het schilderwerk.

Bij ons staat kwaliteit voorop en werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen. We geven je graag kleuradvies om ervoor te zorgen dat de kleuren in je interieur goed op elkaar zijn afgestemd. Ook houden we rekening met de lichtinval in je woning en de stijl van je woning.

Onze schilders zijn vakkundig en hebben oog voor detail. We zorgen ervoor dat het schilderwerk nauwkeurig wordt uitgevoerd en dat er aandacht wordt besteed aan de afwerking. We zijn flexibel in onze planning en kunnen rekening houden met je agenda.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige partner voor binnen schilderwerk in Dronten, dan ben je bij schildersbedrijf Geijtenbeek aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Schildersbedrijf Geijtenbeek

Buitenschilder Dronten

Schildersbedrijf Geijtenbeek buitenschilder Dronten.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk Dronten. Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

schilderwerk

Winterschilder Dronten

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder Dronten is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Dronten.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

Buiten schilderen

Stukadoor Dronten

Ben je opzoek naar stukadoor Dronten? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Dronten. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:

  • stukadoor plafond Dronten
  • stukadoor muren Dronten
  • stukadoor badkamer Dronten

Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Dronten offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

stuckwerk-nieuwbouw

Kleuradvies Dronten

 

Als schildersbedrijf in de gemeente Dronten begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste kleuren en styling te kiezen voor jouw woning of bedrijfspand. Maar waar begin je? Wij bieden onafhankelijk advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste styling en kleuren.

Ons kleuradvies begint met het kijken naar jouw persoonlijke smaak en de kenmerken van de ruimte. We geven advies over welke kleuren het beste bij elkaar passen en hoe je deze kunt combineren om de gewenste sfeer te creëren. Onze expertise op het gebied van kleuren zorgt ervoor dat we altijd de beste keuze maken voor de ruimte.

Daarnaast bieden we stylingadvies op maat. We kijken naar de stijl van de ruimte en geven advies over welke elementen toegevoegd of veranderd kunnen worden om deze meer tot zijn recht te laten komen. Van verlichting tot meubels en accessoires, we helpen je graag om de ruimte tot leven te brengen.

Ons doel is om jouw visie te vertalen naar een prachtige, functionele en stijlvolle ruimte. Of je nu een compleet nieuwe uitstraling wilt creëren of slechts een paar aanpassingen wilt maken, wij staan voor je klaar met professioneel en onafhankelijk advies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies over styling en kleuradvies in Dronten.

Verf Zijdeglans

Wij zijn actief in Dronten en de omliggende plaatsen:
Schilder Lelystad, Schilder Almere, Schilder Zeewolde, Schilder Emmeloord, Schilder Kampen, Schilder Biddinghuizen, Schilder Urk, Schilder Kampen, Schilder Harderwijk, Schilder Ermelo, Schilder Hilversum, Schilder Laren, Schilder Naarden, Schilder Bussem, Schilder Huizen, Schilder Weesp, Schilder Blaricum, Schilder Eemnes, Schilder Nijkerk, Schilder Nunspeet, Schilder Putten, Schilder Voorthuizen, Schilder Soest, Schilder Bilthoven, Schilder Amstelveen, Schilder Diemen, Schilder Amsterdam

Glas zetten Dronten

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoek je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren,
om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Dronten, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glasplaatsen Dronten of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Dronten.

Glas zetten nieuw glas

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Straks schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Schildersbedrijf Geijtenbeek Dronten
De Oude IJssel 11 c
8253 PV Dronten
Tel: 0641163834
info@schildersbedrijfgeijtenbeek.nl

4.6/5 (53 Reviews)