Schilder Breukelen

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Schilder Breukelen

Welkom bij ons schildersbedrijf in Breukelen! Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en ervaren schildersbedrijf om jouw woning, kantoor of winkel er fantastisch uit te laten zien, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van experts staat klaar om jou te helpen met al jouw schildersprojecten.

Bij ons staat kwaliteit voorop. We begrijpen dat jouw woning of bedrijfspand er niet alleen mooi uit moet zien, maar ook duurzaam en slijtvast moet zijn. Daarom werken we alleen met de beste materialen en verf van hoge kwaliteit. Ons team van professionals is zeer ervaren in het schilderen van verschillende soorten oppervlakken, van muren en plafonds tot kozijnen en deuren.

Bij ons staat de klant centraal. Wij willen jouw schilderervaring in Breukelen zo aangenaam mogelijk maken. Van de eerste kennismaking tot de oplevering van het schilderwerk, wij zorgen ervoor dat je tevreden bent met het eindresultaat. Onze klantenservice is uitstekend en wij bieden graag onafhankelijk advies om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw project.

Het vinden van het juiste schildersbedrijf kan lastig zijn. Daarom willen we je graag een aantal tips geven om de juiste keuze te maken. Kijk bijvoorbeeld naar de ervaring van het bedrijf. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring in het schilderen van woningen en bedrijfspanden in Breukelen en omgeving. We hebben een uitstekende reputatie opgebouwd en hebben al vele tevreden klanten geholpen.

Ook is het belangrijk om te kijken naar de prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs. We bieden transparante offertes en houden je op de hoogte van alle kosten tijdens het schilderproces.

Kortom, ons schildersbedrijf in Breukelen is de juiste keuze voor jouw schildersproject. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn er om jouw schilderservaring in Breukelen tot een succes te maken met….

 

Bel ons vandaag

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Breukelen

Als directeur van Schildersbedrijf Geijtenbeek wil ik jou graag vertellen waarom het verstandig is om ons in te schakelen voor het schilderen van jouw huis. Wij hebben ruime ervaring in het schilderen van huizen in Breukelen en omgeving, en onze vakmensen weten precies wat er nodig is voor het beste resultaat. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen, zodat het schilderwerk niet alleen mooi blijft, maar ook jouw huis goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Bij Schildersbedrijf Geijtenbeek hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Daarom luisteren wij altijd naar jouw wensen en geven wij jou onafhankelijk advies. Zo kun jij altijd een weloverwogen beslissing maken over het schilderen van jouw huis.

Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en trends op het gebied van schilderen. Hierdoor kunnen wij jouw huis voorzien van de nieuwste kleuren en afwerkingen, waardoor het er nog mooier uit zal zien. Ook werken wij op een duurzame en milieuvriendelijke manier, zodat wij ons steentje bijdragen aan een beter milieu.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel schildersbedrijf in Breukelen en omgeving, dan ben je bij Schildersbedrijf Geijtenbeek aan het juiste adres. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen jou graag verder!

Met vriendelijke groet,

Gert Geijtenbeek

schildersbedrijf zeist

In de bekende wijken van Breukelen, zoals  Kortrijk, Broekland, Portengen en Oud-Aa zult u regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op de Portengen, Straatweg, Breukelerwaard en Bisschopswater. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Breukelen.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Breukelen

Als je op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf voor binnen schilderwerk in de gemeente Breukelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij schildersbedrijf Geijtenbeek hebben we jarenlange ervaring in het schilderen van diverse interieurs en het restaureren van monumentale panden.

We kunnen je helpen met diverse activiteiten op het gebied van binnen schilderwerk, zoals het schilderen van wanden, plafonds, kozijnen en deuren. Daarnaast kunnen we ook herstelwerkzaamheden uitvoeren aan muren en plafonds, voordat we starten met het schilderwerk.

Bij ons staat kwaliteit voorop en werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen. We geven je graag kleuradvies om ervoor te zorgen dat de kleuren in je interieur goed op elkaar zijn afgestemd. Ook houden we rekening met de lichtinval in je woning en de stijl van je woning.

Onze schilders zijn vakkundig en hebben oog voor detail. We zorgen ervoor dat het schilderwerk nauwkeurig en met aandacht voor het monumentale karakter van je pand wordt uitgevoerd. We zijn flexibel in onze planning en kunnen rekening houden met je agenda.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige partner voor binnen schilderwerk in Breukelen, dan ben je bij schildersbedrijf Geijtenbeek aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 
Schildersbedrijf Geijtenbeek

Buitenschilder Breukelen

Schildersbedrijf Geijtenbeek in de regio Breukelen.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk (regio Breukelen). Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

Buiten-schilder

Winterschilder Breukelen

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Breukelen is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Breukelen.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

winterschilder- Apeldoorn

Stukadoor Breukelen

Ben je opzoek naar stukadoor Breukelen? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Breukelen. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:

  • stukadoor plafond Breukelen
  • stukadoor muren
  • stukadoor badkamer

Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Breukelen offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

stuckwerk-nieuwbouw

Kleuradvies Breukelen

 

Als schildersbedrijf in de gemeente Breukelen begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste kleuren en styling te kiezen voor jouw woning of bedrijfspand. Maar waar begin je? Wij bieden onafhankelijk advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste styling en kleuren.

Ons kleuradvies begint met het kijken naar jouw persoonlijke smaak en de kenmerken van de ruimte. We geven advies over welke kleuren het beste bij elkaar passen en hoe je deze kunt combineren om de gewenste sfeer te creëren. Onze expertise op het gebied van kleuren zorgt ervoor dat we altijd de beste keuze maken voor de ruimte.

Daarnaast bieden we stylingadvies op maat. We kijken naar de stijl van de ruimte en geven advies over welke elementen toegevoegd of veranderd kunnen worden om deze meer tot zijn recht te laten komen. Van verlichting tot meubels en accessoires, we helpen je graag om de ruimte tot leven te brengen.

Ons doel is om jouw visie te vertalen naar een prachtige, functionele en stijlvolle ruimte. Of je nu een compleet nieuwe uitstraling wilt creëren of slechts een paar aanpassingen wilt maken, wij staan voor je klaar met professioneel en onafhankelijk advies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies over styling en kleuradvies in Breukelen.

RAL 4000 violet

Glas zetten Breukelen

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoekt je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren, om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Breukelen, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glasplaatsen uit Breukelen of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Breukelen.

glas-zetten- Wageningen

Schildersbedrijf Geijtenbeek Breukelen
De Corridor 5C
3621 ZA Breukelen
Tel: 0641163834
info@schildersbedrijfgeijtenbeek.nl

5/5 (11 Reviews)