kit voor de schilder

Schilders – Kitten

Kit- overzicht van diverse soorten kit

Als je kitten koopt als professioneel schilder maar ook als klusser, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende zaken:

Type kitten:

Er zijn verschillende soorten kitten beschikbaar, afhankelijk van het type oppervlak dat je gaat behandelen en het gewenste eindresultaat. Sommige soorten kitten zijn bijvoorbeeld beter geschikt voor hout, terwijl andere beter geschikt zijn voor metaal of kunststof. Zorg ervoor dat je het juiste type kitten kiest voor het project dat je gaat uitvoeren.

Merk:

Er zijn verschillende merken kitten beschikbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen en kwaliteiten. Lees recensies van andere gebruikers om te zien wat zij van het product vinden en kies een merk dat een goede reputatie heeft opgebouwd.

Prijs:

Kitten is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Zoek naar koopjes en vergelijk de prijzen van verschillende leveranciers om te zien waar je het beste deal kunt krijgen.

Gemak van gebruik:

Als professioneel schilder heb je waarschijnlijk weinig tijd om kitten te gebruiken. Kijk daarom voor kitten dat gemakkelijk te gebruiken is en snel droogt, zodat je snel door kunt gaan met het schilderwerk.

Ik hoop dat deze tips je helpen om het juiste kitten te kiezen voor jouw project als professioneel schilder! Is er iets specifieks waarmee ik je verder kan helpen?

Direct diverse kitten bestellen? Dat kan eenvoudig en snel. Zie onderzijde van deze pagina.

Wat is een kit en waarom zijn deze kitten belangrijk voor schilders?

Kit is een soort pasta dat gebruikt wordt om oppervlakken glad te maken en te verfijnen of om kieren te dichten. Het wordt vaak gebruikt in de houtbewerking, maar het wordt ook gebruikt door schilders om onvolkomenheden in het oppervlak van een muur of op hout te verwijderen voordat er geschilderd wordt.

Kitten zijn belangrijk voor schilders omdat ze helpen om de ondergrond zo glad mogelijk te maken of om kieren te dichten, voor de verf aan te brengen. Als er onregelmatigheden of onvolkomenheden in het oppervlak van een muur of doek aanwezig zijn, kan dit leiden tot een onevenmatige verdeling van de verf of zelfs tot scheuren in de verf. Door het gebruik van een kitten kunnen deze onvolkomenheden worden verwijderd, waardoor de verf glad en egaal aangebracht kan worden.

Schilders kunnen ook kitten gebruiken om de oppervlakte van een eerder geschilderd oppervlak te glad maken en voorbereiden op een nieuwe laag verf. Het gebruik van een kitten is dus een belangrijk onderdeel van het voorbereidingsproces bij het schilderen.

Er zijn verschillende soorten kitten beschikbaar met verschillende grofheid, dus een schilder kan een kitten kiezen die geschikt is voor het specifieke oppervlak waarop zij/hij gaat werken. Sommige kitten zijn zachter en worden gebruikt voor kwetsbare oppervlakken terwijl anderen grover zijn en gebruikt worden voor hardere oppervlakken of hebben meer opvulllend vermogen.

 
kit en kitspuit

Verschillende soorten kit en hun specifieke gebruiksmogelijkheden

Den Braven, producent van  kitten en afdichtmaterialen voor de professional, biedt een breed scala aan kitproducten voor verschillende soorten afdichting en afwerking. Hieronder zijn enkele van hun populaire kitproducten en hun specifieke gebruiksmogelijkheden:

 • Acryl Anti Crack: gebruikt voor het voorkomen van scheuren in gips- of betonnen oppervlakken
 • Acryl Ducting Seal: gebruikt voor het afdichten van luchtkanalen en ventilatiebuizen
 • Acryl Wet-on-Wet: gebruikt voor snelle afdichting van oppervlakken in situaties waar een snelle afdichting vereist is
 • Crackle Free 120: gebruikt voor het voorkomen van scheuren in gips- of betonnen oppervlakken
 • Joint Fix®: gebruikt voor het afdichten van voegen en naden in betonnen, houten of metalen oppervlakken
 • Seal & Paint 125: gebruikt voor het afdichten en verven van oppervlakken
 • Woodsealer: gebruikt om houten oppervlakken te beschermen tegen vocht, schimmel en insecten
 • Acryl Clear WT: gebruikt voor het beschermen van oppervlakken tegen water, vocht en andere vloeistoffen.
 • Etc.etc…
 • In onze kennisbank zullen we uitgebreider en dieper ingaan op de professionele producten die Den Braven heeft ontwikkeld voor een hoogstaande afwerking of afdichting.
 • Lees hieronder verder!
 
Kitten den Braven

Liever uitbesteden?

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Straks schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

FAQ:

Als ervaren schilder weet ik dat de juiste kitsoort essentieel is voor een succesvolle afwerking van een project. Kitsoorten zijn verantwoordelijk voor het afdichten van naden en scheuren in oppervlakken en kiezen voor de juiste kit kan het verschil maken tussen een stevige en duurzame afwerking of een afwerking die snel gaat scheuren.

In deze tekst wil ik je alles vertellen over de verschillende kitsoorten die schilders gebruiken, zodat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw volgende project.

FAQ:

Wat is het verschil tussen acryl- en siliconenkit?

Acrylkit is wateroplosbaar en droogt snel, terwijl siliconenkit olieoplosbaar is en een langere droogtijd heeft. Siliconenkit is ook meer flexibel en waterbestendig dan acrylkit.

Wat is de beste kit voor badkamers en keukens?

Siliconenkit is de beste keuze voor badkamers en keukens vanwege de waterbestendigheid en flexibiliteit.

Wat is de beste kit voor buitengebruik?

Polyurethaankit is de beste keuze voor buitengebruik vanwege de weerbestendigheid en duurzaamheid.

Wat is de beste kit voor binnengebruik?

Acrylkit is de beste keuze voor binnengebruik vanwege de snelle droogtijd en eenvoudige verwerkbaarheid.

Kan ik kit gebruiken op geverfde oppervlakken?

Ja, je kunt kit gebruiken op geverfde oppervlakken, maar het is wel belangrijk om te zorgen dat de verf droog is en grondig gereinigd is voordat je de kit aanbrengt.

Als je nog vragen hebt over kitsoorten of als je op zoek bent naar specifieke aanbevelingen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik help je graag verder.

Kitten: Den Braven

Acrylaatkitten: afdichten en goed overschilderbaar.

Unieke watergedragen acrylaatkit voor het voorkomen van scheuren en verkleuring in verf:

Acryl Anti Crack van Den Braven is een product dat gebruikt wordt om scheuren in betonnen oppervlakken te repareren. Het is een acrylharsmengsel dat snel uithardt en een stevige, waterdichte afdichting biedt. Het product is gemakkelijk aan te brengen met een spuitpistool of roller, en kan worden geschilderd of betegeld na uitharding. Acryl Anti Crack is speciaal ontworpen om de bewegingen van betonnen oppervlakken op te vangen, waardoor het ideaal is voor gebruik in gebieden waar scheuren vaak voorkomen, zoals parkeergarages, tunnels, en grote gebouwen.

Hoogwaardige afdichtingskit voor toepassing in luchtkanalen:

Acryl Ducting Seal van Den Braven is een product dat wordt gebruikt voor het afdichten van luchtkanalen en ventilatiebuizen. Het is een acrylharsmengsel dat snel uithardt en een stevige, flexibele afdichting biedt. Het product is gemakkelijk aan te brengen met een spuitpistool of roller, en kan worden geschilderd of betegeld na uitharding. Acryl Ducting Seal is speciaal ontworpen om de bewegingen van ventilatiebuizen op te vangen, waardoor het ideaal is voor gebruik in gebieden waar veel bewegingen voorkomen, zoals grote gebouwen en industriële installaties. Het is ook resistent tegen chemische stoffen en brand, waardoor het een veilige keuze is voor gebruik in risicovolle omgevingen.

Direct overschilderbare acrylaatkit:

Acryl Wet-on-Wet van Den Braven is een snel uithardend acrylharsmengsel dat speciaal is ontworpen voor gebruik in situaties waar een snelle afdichting vereist is. Het product kan worden aangebracht op een natte ondergrond en hoeft niet eerst te drogen voordat het wordt overschilderd of betegeld. Het is eenvoudig aan te brengen met een roller of spuitpistool en biedt een stevige, flexibele afdichting. Acryl Wet-on-Wet is perfect voor gebruik in renovatie- of reparatieprojecten, bijvoorbeeld bij lekkages of scheuren in daken, muren of vloeren. Het is ook resistent tegen chemische stoffen en brand, waardoor het een veilige keuze is voor gebruik in risicovolle omgevingen.

Unieke acrylaatkit die verfproblemen voorkomt:

Crackle Free 120 van Den Braven is een product dat wordt gebruikt voor het voorkomen van scheuren in gips- of betonnen oppervlakken. Het is een flexibele voegcompound die wordt aangebracht voordat het oppervlak wordt geverfd of betegeld. Crackle Free 120 maakt gebruik van een unieke formule die de bewegingen van het oppervlak opvangt en voorkomt dat scheuren in de afwerking ontstaan. Het product is eenvoudig aan te brengen met een roller of spuitpistool en droogt snel. Na droging kan het oppervlak worden geverfd of betegeld zonder dat er scheuren ontstaan. Crackle Free 120 is speciaal ontworpen voor gebruik in gebieden waar scheuren vaak voorkomen, zoals parkeergarages, tunnels, en grote gebouwen.

Hoogwaardig kant-en-klaar verhardend voegreparatiemiddel:

Joint Fix® van Den Braven is een product dat wordt gebruikt voor het afdichten van voegen en naden in betonnen, houten of metalen oppervlakken. Het is een flexibele, snel uithardende afdichting die een stevige, waterdichte afdichting biedt. Het product is gemakkelijk aan te brengen met een spuitpistool of roller en kan worden geschilderd of betegeld na uitharding. Joint Fix® is speciaal ontworpen om de bewegingen van de oppervlakken waarop het wordt aangebracht op te vangen, waardoor het ideaal is voor gebruik in gebieden waar veel bewegingen voorkomen, zoals grote gebouwen en industriële installaties. Het is ook resistent tegen chemische stoffen en brand, waardoor het een veilige keuze is voor gebruik in risicovolle omgevingen.

Direct overschilderbare acrylaatkit:

Seal & Paint 125 van Den Braven is een product dat wordt gebruikt voor het afdichten en verven van oppervlakken. Het is een 2-in-1 product dat combineert een flexibele, snel uithardende afdichting met een hoogwaardige verf. Het product wordt aangebracht met een roller of spuitpistool en droogt snel. Na droging kan het oppervlak worden gebruikt zonder dat er verdere afwerking nodig is. Seal & Paint 125 is speciaal ontworpen voor gebruik in gebieden waar snelle afdichting en verf nodig is, zoals bij renovatie- of reparatieprojecten. Het is ook resistent tegen chemische stoffen en brand, waardoor het een veilige keuze is voor gebruik in risicovolle omgevingen.

Beschermende coating voor het weerbestendig verduurzamen van hout:

Woodsealer van Den Braven is een product dat wordt gebruikt om houten oppervlakken te beschermen tegen vocht, schimmel en insecten. Het is een waterdichte afdichting die snel uithardt en een stevige, flexibele afdichting biedt. Het product is gemakkelijk aan te brengen met een roller of spuitpistool en kan worden geverfd na uitharding. Woodsealer is speciaal ontworpen voor gebruik op houten oppervlakken zoals gevels, daken, vloeren, meubels en andere houten elementen binnen en buiten. Het is ook resistent tegen UV-straling, waardoor het een goede keuze is voor gebruik in buitenomgevingen. Woodsealer beschermt houten oppervlakken tegen rot, schimmel, insecten en andere schade, waardoor het de levensduur van het hout verlengt.

Glasheldere overschilderbare acrylaatkit op waterbasis:

Acryl Clear WT van Den Braven is een transparante afdichting die gebruikt wordt voor het beschermen van oppervlakken tegen water, vocht en andere vloeistoffen. Het is een acrylharsmengsel dat snel uithardt en een stevige, flexibele afdichting biedt. Het product is gemakkelijk aan te brengen met een spuitpistool of roller en kan worden geverfd of betegeld na uitharding. Acryl Clear WT is speciaal ontworpen voor gebruik in gebieden waar oppervlakken worden blootgesteld aan water, vocht of andere vloeistoffen, zoals dakbedekking, gevels, vloeren, meubels en andere oppervlakken binnen en buiten. Het product is transparant en is geschikt voor gebruik op oppervlakken waar een onzichtbare afdichting vereist is. Het is ook resistent tegen UV-straling, waardoor het een goede keuze is voor gebruik in buitenomgevingen.

Hoogwaardige snel regenbestendige acrylaatkit voor binnen en buiten:

Acryl Exterior+ van Den Braven is een product dat wordt gebruikt voor het beschermen van buitenoppervlakken tegen weersinvloeden en UV-straling. Het is een acrylharsmengsel dat snel uithardt en een stevige, flexibele afdichting biedt. Het product is gemakkelijk aan te brengen met een roller of spuitpistool en kan worden geverfd of betegeld na uitharding. Acryl Exterior+ is speciaal ontworpen voor gebruik op buitenoppervlakken zoals gevels, daken, vloeren, meubels en andere houten elementen. Het product beschermt oppervlakken tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw, hagel en UV-straling. Het is ook resistent tegen chemische stoffen en brand, waardoor het een veilige keuze is voor gebruik in risicovolle omgevingen. Acryl Exterior+ verlengt de levensduur van buitenoppervlakken en houdt ze in een goede staat.

Hoogwaardige acrylaatkit op dispersiebasis:

Acryl-LM van Den Braven is een product dat wordt gebruikt voor het afdichten van voegen en naden in betonnen, houten of metalen oppervlakken. Het is een acrylharsmengsel met een lage modulus, wat betekent dat het zeer flexibel is en zich kan aanpassen aan de bewegingen van de ondergrond. Het product hardt snel uit en biedt een stevige, waterdichte afdichting. Acryl-LM is gemakkelijk aan te brengen met een spuitpistool of roller en kan worden geschilderd of betegeld na uitharding. Het is speciaal ontworpen voor gebruik in gebieden waar veel bewegingen voorkomen, zoals grote gebouwen en industriële installaties. Het is ook resistent tegen chemische stoffen en brand, waardoor het een veilige keuze is voor gebruik in risicovolle omgevingen.

Hoogwaardige acrylaatkit met korrelstructuur:

Stucco 150 van Den Braven is een product dat gebruikt wordt voor het afwerken en renoveren van betonnen, houten of metalen oppervlakken. Het is een flexibele, snel uithardende voegcompound die een stevige, waterdichte afdichting biedt. Het product is gemakkelijk aan te brengen met een spuitpistool of roller en kan worden geverfd of betegeld na uitharding. Stucco 150 is speciaal ontworpen voor gebruik in situaties waar een snelle afwerking vereist is, zoals bij renovatie- of reparatieprojecten. Het is ook resistent tegen chemische stoffen en brand, waardoor het een veilige keuze is voor gebruik in risicovolle omgevingen. Het is een 2-in-1 product, het dient als afdichting en afwerking tegelijkertijd.

Hoogwaardige watergedragen acrylaatkit met korrelstructuur:

Stuc-O-Seal van Den Braven is een product dat gebruikt wordt voor het afdichten en afwerken van voegen en naden in betonnen, houten of metalen oppervlakken. Het is een flexibele, snel uithardende voegcompound die een stevige, waterdichte afdichting biedt. Het product is gemakkelijk aan te brengen met een spuitpistool of roller en kan worden geverfd of betegeld na uitharding. Stuc-O-Seal is speciaal ontworpen voor gebruik in situaties waar een snelle afdichting en afwerking vereist is, zoals bij renovatie- of reparatieprojecten. Het is ook resistent tegen chemische stoffen en brand, waardoor het een veilige keuze is voor gebruik in risicovolle omgevingen. Het is een 2-in-1 product, het dient als afdichting en afwerking tegelijkertijd.

Hoogwaardige acrylaatkit op dispersiebasis:

Superior Indoor 110 van Den Braven is een product dat gebruikt wordt voor het afdichten en afwerken van voegen en naden in binnenoppervlakken, zoals gips- of betonnen wanden en plafonds. Het is een flexibele, snel uithardende voegcompound die een stevige, waterdichte afdichting biedt. Het product is gemakkelijk aan te brengen met een spuitpistool of roller en kan worden geverfd of betegeld na uitharding. Superior Indoor 110 is speciaal ontworpen voor gebruik in binnenomgevingen, zoals woningen, kantoren en andere gebouwen. Het is ook resistent tegen chemische stoffen en brand, waardoor het een veilige keuze is voor gebruik in risicovolle omgevingen. Het is een 2-in-1 product, het dient als afdichting en afwerking tegelijkertijd.

Hoogwaardige acrylaatkit voor binnen en buiten:

Superior Outdoor 130 van Den Braven is een product dat gebruikt wordt voor het afdichten en afwerken van voegen en naden in buitenoppervlakken, zoals betonnen, houten of metalen oppervlakken. Het is een flexibele, snel uithardende voegcompound die een stevige, waterdichte afdichting biedt. Het product is gemakkelijk aan te brengen met een spuitpistool of roller en kan worden geverfd of betegeld na uitharding. Superior Outdoor 130 is speciaal ontworpen voor gebruik in buitenomgevingen zoals gevels, daken, vloeren, meubels en andere houten elementen. Het product beschermt oppervlakken tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw, hagel en UV-straling. Het is ook resistent tegen chemische stoffen en brand, waardoor het een veilige keuze is voor gebruik in risicovolle omgevingen. Superior Outdoor 130 verlengt de levensduur van buitenoppervlakken en houdt ze in een goede staat.

Hoogwaardige watergedragen acrylaatkit:

Acryl-W van Den Braven is een product dat wordt gebruikt voor het afdichten van voegen en naden in betonnen, houten of metalen oppervlakken. Het is een acrylharsmengsel dat snel uithardt en een stevige, waterdichte afdichting biedt. Het product is gemakkelijk aan te brengen met een spuitpistool of roller en kan worden geverfd of betegeld na uitharding. Acryl-W is speciaal ontworpen voor gebruik in situaties waar een snelle afdichting vereist is, zoals bij renovatie- of reparatieprojecten. Het is ook resistent tegen chemische stoffen en brand, waardoor het een veilige keuze is voor gebruik in risicovolle omgevingen. Acryl-W is speciaal ontworpen voor gebruik in vochtige of natte omgevingen.

Veelzijdige lijm op dispersiebasis:

Montagefix-W van Den Braven is een product dat gebruikt wordt voor het monteren en vastzetten van elementen zoals leidingen, buizen, kabels, ventilatoren en andere elementen. Het is een flexibele, snel uithardende montagekit die een stevige, waterdichte verbinding biedt. Het product is gemakkelijk aan te brengen met een spuitpistool of roller. Montagefix-W is speciaal ontworpen voor gebruik in situaties waar een snelle montage vereist is, zoals bij renovatie- of reparatieprojecten. Het is ook resistent tegen chemische stoffen en brand, waardoor het een veilige keuze is voor gebruik in risicovolle omgevingen. Montagefix-W is speciaal ontworpen voor gebruik in vochtige of natte omgevingen.

 
 
 
 
kiiten kitsoorten

Kit: Den Braven voor beglazing en ramen.

Neutrale siliconenkit voor het afdichten van natuursteen, sanitair-, beglazings- en gevelvoegen:

Building & Sanitary 210 Den Braven is een afdichtmiddel dat wordt gebruikt in de bouw en onderhoud van gebouwen. Het is ontworpen om oppervlakken zoals beton, steen, hout, metaal en keramiek af te dichten en te verbinden. Het product is waterdicht en flexibel, waardoor het geschikt is voor gebruik in een verscheidenheid van toepassingen, zoals badkamers, keukens en andere ruimtes waar water en vocht aanwezig zijn. Het is een hoogwaardig product dat wordt geproduceerd door Den Braven, een toonaangevende leverancier van afdichtmiddelen en lijmen.

Duurzame elastische overschilderbare hybride stopverf vervanger:

Monustop® is een specifiek product binnen het assortiment van Den Braven en is ontworpen voor het afdichten van ramen en deuren. Het is een flexibele afdichting die gemakkelijk kan worden aangebracht en is speciaal ontworpen om bewegingen in de constructie op te vangen zonder dat de afdichting beschadigd raakt. Het is een duurzame oplossing voor het afdichten van ramen en deuren en is geschikt voor zowel binnen- als buitenapplicaties.

Neutrale siliconenkit voor het afdichten van natuursteen en sanitair-, beglazings- en gevelvoegen:

Silicone-COLOURS + Natural Stone van Den Braven is een kleurrijk en duurzaam afdichtingsmateriaal voor natuursteen. Het is een silicone-based afdichting die speciaal ontworpen is om te worden gebruikt in combinatie met natuursteen. Het product is beschikbaar in een breed scala van kleuren die perfect aansluiten bij de kleuren van uw natuursteen. Dit maakt het een ideale oplossing voor het afdichten van natuursteen in de badkamer, keuken of buitenomgeving. Silicone-COLOURS + Natural Stone is UV-bestendig en is bestand tegen weersinvloeden, waardoor het een duurzame oplossing is voor het afdichten van natuursteen. Bovendien is het gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig te verwerken, zodat u snel kunt genieten van een professioneel afgedichte natuursteen.

Neutrale siliconenkit voor het afdichten van natuursteen en sanitair-, beglazings- en gevelvoegen:

Silicone-NM van Den Braven is een neutrale afdichtmiddel speciaal ontworpen voor niet-metallische materialen. Het is een silicone-based afdichting die gemakkelijk te verwerken is en geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Deze afdichting is specifiek ontworpen voor het afdichten van niet-metallische materialen zoals kunststof, hout, glas en andere niet-metallische oppervlakken. Het is een flexibele en duurzame afdichting die kan worden aangebracht in een brede waaier van omgevingen en is bestand tegen weersinvloeden. Bovendien is Silicone-NM van Den Braven gemakkelijk te verwijderen wanneer u in de toekomst besluit om het afdichtingsmateriaal te vervangen. Dit product is een betrouwbare oplossing voor het afdichten van niet-metallische materialen en is een goede keuze voor zowel binnen- als buitenapplicaties.

Elastisch blijvende stopverf vervanger:

Silstop van Den Braven is een afdichtmiddel speciaal ontworpen voor het afdichten van gaten en scheuren in metallische oppervlakken. Het is een silicone-based afdichting die gemakkelijk te verwerken is en snel droogt. Dit product is specifiek ontworpen voor het afdichten van gaten en scheuren in metalen oppervlakken zoals dakpannen, metalen daken, leidingen en andere metalen constructies. Silstop is een flexibele en duurzame afdichting die kan worden aangebracht in een brede waaier van omgevingen en is bestand tegen weersinvloeden. Bovendien is Silstop gemakkelijk te verwijderen wanneer u in de toekomst besluit om het afdichtingsmateriaal te vervangen. Dit product is een betrouwbare oplossing voor het afdichten van gaten en scheuren in metalen oppervlakken en is een goede keuze voor zowel binnen- als buitenapplicaties.

Duurzame neutrale siliconenkit voor beglazings- en gevelvoegen:

Window Seal® Plus van Den Braven is een afdichtmiddel speciaal ontworpen voor het afdichten van ramen en deuren. Het is een high-performance afdichtingsmateriaal dat bestaat uit een samenstelling van silicone en acryl. Dit product is specifiek ontworpen voor het afdichten van ramen en deuren en biedt een uitstekende prestatie in termen van waterdichtheid, luchtdichtheid en geluidsisolatie. Window Seal® Plus is eenvoudig aan te brengen en droogt snel. Het is flexibel en kan bewegingen in de constructie opvangen zonder dat de afdichting beschadigd raakt. Bovendien is het UV-bestendig en weerbestendig en is een duurzame oplossing voor het afdichten van ramen en deuren. Dit product is een betrouwbare oplossing voor het afdichten van ramen en deuren en is een goede keuze voor zowel binnen- als buitenapplicaties.

Dé perfect overschilderbare allround oplossing voor binnen en buiten:

All-In-One Seal van Den Braven is een afdichtmiddel dat speciaal ontworpen is voor de afdichting van een breed scala van materialen. Het is een all-in-one afdichtingsproduct dat bestaat uit een combinatie van silicone, acryl en polyurethaan. Dit product is een krachtige en veelzijdige afdichting die geschikt is voor een breed scala van toepassingen. Het is specifiek ontworpen voor het afdichten van ramen, deuren, daken, leidingen en andere constructies. All-In-One Seal biedt een uitstekende prestatie in termen van waterdichtheid, luchtdichtheid en geluidsisolatie. Het is eenvoudig aan te brengen en droogt snel. Bovendien is het UV-bestendig, weerbestendig en is een duurzame oplossing voor de afdichting van diverse materialen. Dit product is een betrouwbare oplossing voor een breed scala van afdichtingstoepassingen en is een goede keuze voor zowel binnen- als buitenapplicaties.

 
Hoogwaardige overschilderbare hybride beglazingskit:

All Paint Glazing 410 van Den Braven is een afdichtmiddel speciaal ontworpen voor het afdichten van glas in ramen en deuren. Het is een acryl-based afdichting die gemakkelijk te verwerken is en droogt snel. Dit product is specifiek ontworpen voor het afdichten van glas in ramen en deuren, het is ook geschikt voor het afdichten van andere gladde oppervlakken zoals metalen, kunststof en houten oppervlakken. All Paint Glazing 410 biedt een uitstekende prestatie in termen van waterdichtheid, luchtdichtheid en geluidsisolatie. Het is eenvoudig aan te brengen en droogt snel. Bovendien is het UV-bestendig en weerbestendig en is een duurzame oplossing voor de afdichting van glas in ramen en deuren. Dit product is een betrouwbare oplossing voor de afdichting van glas in ramen en deuren en is een goede keuze voor zowel binnen- als buitenapplicaties.

Duurzame 1-component plastisch blijvende kit op basis van polybuteen:

Butylene-X van Den Braven is een afdichtmiddel dat speciaal ontworpen is voor het afdichten van scheuren, gaten en kieren in ondergronden van beton en metselwerk. Het is een polybutyleen-based afdichting die gemakkelijk te verwerken is en snel droogt. Dit product is specifiek ontworpen voor het afdichten van scheuren, gaten en kieren in ondergronden van beton en metselwerk, zoals bijvoorbeeld in muren, plafonds en vloeren. Butylene-X biedt een uitstekende prestatie in termen van waterdichtheid en is bestand tegen weersinvloeden. Het is eenvoudig aan te brengen en droogt snel. Bovendien is het UV-bestendig en weerbestendig en is een duurzame oplossing voor de afdichting van scheuren, gaten en kieren in ondergronden van beton en metselwerk. Dit product is een betrouwbare oplossing voor de afdichting van scheuren, gaten en kieren in ondergronden van beton en metselwerk en is een goede keuze voor zowel binnen- als buitenapplicaties en een duurzame 1-component plastisch blijvende kit op basis van polybuteen.

Reinigingsmiddel voor niet-poreuze oppervlakken:

Cleaner Den Braven is een reinigingsmiddel dat wordt gebruikt voor het verwijderen van verontreinigingen, vette en olieachtige aanslag, roest en andere vervuiling van diverse oppervlakken. Het product is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kan worden toegepast op onder andere machines, gereedschappen, motoren, roestvrijstalen oppervlakken en transportbanden. Cleaner Den Braven is gemakkelijk in gebruik, werkt snel en is efficiënt in het verwijderen van vervuiling. Het is een professioneel product voor industrieel en technisch onderhoud.

PE-Band:

PE-Band van Den Braven is een polyethyleen tape die wordt gebruikt voor het afdichten van verbindingen en voegen. Het is een flexibele en elastische tape die gemakkelijk kan worden aangebracht en die een waterdichte afdichting biedt. PE-Band is bestand tegen UV-straling, corrosie en temperaturen tot 80 graden Celsius. Het is geschikt voor gebruik in de bouw, industrie, en transportsector.
PE-Band is ideaal voor het afdichten van verbindingen in dakconstructies, gevels, sanitair en ventilatiesystemen, maar ook voor het afdichten van transportbanden, leidingen en containers. Het is een snelle en efficiënte oplossing voor het afdichten van verbindingen en voegen en heeft een lange levensduur.

Overschilderbare stopverf op basis van lijnzaadolie:

Profstop Universal van Den Braven is een universele, flexibele kit voor het afdichten van voegen en verbindingen. Het is een overschilderbare stopverf op basis van lijnzaadolie. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de bouw en industrie en is geschikt voor afdichtingen onder extreme weersomstandigheden. Profstop Universal is eenvoudig aan te brengen en biedt een snelle en duurzame oplossing voor afdichtingen in bijvoorbeeld dakconstructies, gevels, sanitair en ventilatiesystemen. Het is een professioneel product voor industrieel en technisch onderhoud, waarmee je snel en efficiënt lekkages kan opsporen en afdichten. Profstop Universal is geschikt voor binnen- en buitengebruik en is waterdicht en bestand tegen UV-straling, corrosie en temperaturen tot 80 graden Celsius.

100% zuivere azijnzuurhoudende siliconenkit voor beglazings-, gevelvoegen en sanitair:

Silicone-BB + Sanitary van Den Braven is een professioneel afdichtmiddel speciaal ontwikkeld voor sanitairtoepassingen. Het product is een silicone afdichtmiddel dat speciaal is geformuleerd om aan de hoge eisen van de sanitairindustrie te voldoen. Het is geschikt voor afdichtingen in badkamers, keukens, toiletten en andere sanitairruimtes. Silicone-BB + Sanitary is eenvoudig aan te brengen met een gun en is snel uithardend. Het is waterdicht, flexibel en bestand tegen temperaturen tot 150 graden Celsius. Het is resistent tegen UV-straling, schimmels, schimmels en bacteriën, waardoor het een hygiënische en duurzame oplossing biedt voor sanitairafdichtingen. Silicone-BB + Sanitary is ook geschikt voor gebruik in voedingsmiddelen industrie, omdat het is geclassificeerd als niet giftig en geschikt voor contact met voedingsmiddelen.

Neutrale siliconenkit voor sanitair-, beglazings- en gevelvoegen:

Silicone-NO + Sanitary van Den Braven is een professioneel afdichtmiddel speciaal ontwikkeld voor sanitairtoepassingen. Het product is een neutrale silicone afdichtmiddel, dat is speciaal geformuleerd om aan de hoge eisen van de sanitairindustrie te voldoen. Het is geschikt voor afdichtingen in badkamers, keukens, toiletten en andere sanitairruimtes. Het is ook geschikt voor gebruik in voedingsmiddelen industrie, omdat het is geclassificeerd als niet giftig en geschikt voor contact met voedingsmiddelen.
Silicone-NO + Sanitary is eenvoudig aan te brengen met een gun en is snel uithardend. Het is waterdicht, flexibel en bestand tegen temperaturen tot 150 graden Celsius. Het is resistent tegen UV-straling, schimmels, schimmels en bacteriën, waardoor het een hygiënische en duurzame oplossing biedt voor sanitairafdichtingen.
Het product is een neutrale silicone, dit betekent dat het geen geur of kleur afgeeft, dit maakt het ideaal voor gebruik in gebieden waar esthetische aspecten belangrijk zijn.

Hoogwaardige All-Round overschilderbare elastische hybridekit:

Superior All Sealer 420 van Den Braven is een all-purpose afdichtmiddel speciaal ontwikkeld voor gebruik in de bouw- en industrie-omgevingen. Het is een hoogwaardige, flexibele kit voor het afdichten van voegen en verbindingen. De kit bestaat uit een primer, een flexibel afdichtmiddel en een afdichtingsband. Superior All Sealer 420 is gemakkelijk aan te brengen, snel uithardend en biedt een waterdichte afdichting die bestand is tegen UV-straling, corrosie en temperaturen tot 80 graden Celsius. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik in extreme weersomstandigheden en is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het product is geschikt voor een breed scala van toepassingen, waaronder dakconstructies, gevels, sanitair, ventilatiesystemen, transportbanden, leidingen en containers. Superior All Sealer 420 biedt een snelle en efficiënte oplossing voor het afdichten van verbindingen en voegen en heeft een lange levensduur.

Duurzame beperkt overschilderbare neutrale siliconenkit voor beglazings- en gevelvoegen:

Window Seal Plus Transparent is gemakkelijk aan te brengen met een gun en is snel uithardend. Het is resistent tegen UV-straling, schimmels, schimmels en bacteriën, waardoor het een hygiënische en duurzame oplossing biedt voor afdichtingen van ramen en deuren. Het is bestand tegen temperaturen tot 150 graden Celsius.
Het product is geschikt voor gebruik in woningen, kantoren, hotels, scholen en andere gebouwen waar esthetische aspecten belangrijk zijn. Window Seal Plus Transparent is een efficiënte oplossing voor het afdichten van ramen en deuren, waardoor tocht, lucht- en waterlekkages worden voorkomen.

Neutrale siliconenkit voor sanitair-, beglazings- en gevelvoegen:

Zwaluw Silicone-NO Colours van Den Braven is een professioneel afdichtmiddel speciaal ontwikkeld voor sanitairtoepassingen. Het product is een neutrale silicone afdichtmiddel met kleur, dat speciaal is geformuleerd om aan de hoge eisen van de sanitairindustrie te voldoen. Het is geschikt voor afdichtingen in badkamers, keukens, toiletten en andere sanitairruimtes.
Het product is een neutrale silicone, dit betekent dat het geen geur afgeeft, het is echter wel beschikbaar in verschillende kleuren, zoals wit, bruin, zwart, grijs, etc. Zo kan je de afdichting afstemmen op de kleur van de tegel of het sanitair.
Zwaluw Silicone-NO Colours is eenvoudig aan te brengen met een gun en is snel uithardend. Het is waterdicht, flexibel en bestand tegen temperaturen tot 150 graden Celsius. Het is resistent tegen UV-straling, schimmels, schimmels en bacteriën, waardoor het een hygiënische en duurzame oplossing biedt voor sanitairafdichtingen.
Het product is ook geschikt voor gebruik in voedingsmiddelen industrie, omdat het is geclassificeerd als niet giftig en geschikt voor contact met voedingsmiddelen.

Transparante neutrale siliconenkit voor sanitair-, beglazings- en gevelvoegen:

Zwaluw Silicone-NO Transparent van Den Braven is een professioneel afdichtmiddel speciaal ontwikkeld voor sanitairtoepassingen. Het product is een neutrale, transparante silicone afdichtmiddel, dat speciaal is geformuleerd om aan de hoge eisen van de sanitairindustrie te voldoen. Het is geschikt voor afdichtingen in badkamers, keukens, toiletten en andere sanitairruimtes. Het product is een neutrale silicone, dit betekent dat het geen geur of kleur afgeeft. Dankzij de transparante kleur, is het nauwelijks zichtbaar en daardoor ideaal voor gebruik in gebieden waar esthetische aspecten belangrijk zijn. Zwaluw Silicone-NO Transparent is eenvoudig aan te brengen met een gun en is snel uithardend. Het is waterdicht, flexibel en bestand tegen temperaturen tot 150 graden Celsius. Het is resistent tegen UV-straling, schimmels, schimmels en bacteriën, waardoor het een hygiënische en duurzame oplossing biedt voor sanitairafdichtingen. Het product is ook geschikt voor gebruik in voedingsmiddelen industrie, omdat het is geclassificeerd als niet giftig en geschikt voor contact met voedingsmiddelen.

Neutrale siliconenkit voor sanitair-, beglazings- en gevelvoegen:

Neutrasil-1001U van Den Braven is een professioneel afdichtmiddel speciaal ontwikkeld voor gebruik in de bouw- en industrie-omgevingen. Het is een universele, flexibele kit voor het afdichten van voegen en verbindingen. De kit bestaat uit een primer, een flexibel afdichtmiddel en een afdichtingsband. Neutrasil-1001U is gemakkelijk aan te brengen, snel uithardend en biedt een waterdichte afdichting die bestand is tegen UV-straling, corrosie en temperaturen tot 80 graden Celsius. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik in extreme weersomstandigheden en is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het product is geschikt voor een breed scala van toepassingen, waaronder dakconstructies, gevels, sanitair, ventilatiesystemen, transportbanden, leidingen en containers. Neutrasil-1001U biedt een snelle en efficiënte oplossing voor het afdichten van verbindingen en voegen en heeft een lange levensduur.Het product is een neutrale silicone, dit betekent dat het geen geur of kleur afgeeft, Dit maakt het ideaal voor gebruik in gebieden waar esthetische aspecten belangrijk zijn.

Conclusie

Schilderskit is een materiaal dat wordt gebruikt om kleine beschadigingen en oneffenheden op muren en plafonds op te vullen, het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten, waaronder poederachtige en pasta-achtige varianten, het is gemakkelijk te mengen en aan te brengen met een plamuurmes of krabber, het droogt snel en is klaar om te schilderen, het is duurzaam.

Ook is kit slijtvast, zodat het beschadigingen op de lange termijn kan repareren, het is ook waterbestendig, wat het geschikt maakt voor gebruik in badkamers en keukens, voor het beste resultaat, moet het oppervlak schoon, droog en vrij van stof en vet zijn, het is belangrijk om de kit voldoende tijd te geven om te drogen voordat u begint met schilderen.

Auteur - Gert Geijtenbeek

Auteur - Gert Geijtenbeek

Biografie Gert Geijtenbeek:
Gert Geijtenbeek is een professionele schilder met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Hij begon zijn carrière als leerling-schilder en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een ervaren vakman en eigenaar van Schildersbedrijf Geijtenbeek. Gert en zijn medewerkers, hebben in de loop der jaren talloze schildersprojecten aangepakt, van het schilderen van kleine appartementen tot het schilderen, spuiten en stucen van grote bedrijfspanden en monumenten. Hij heeft een brede kennis van verschillende soorten schildersgereedschap, verf en behandelingen en weet precies hoe hij deze moet aanbrengen om het beste resultaat te behalen. Gert is gepassioneerd over zijn werk en streeft altijd naar perfectie. Hij en zijn medewerkers, hebben een goede reputatie opgebouwd in de schildersbranche en worden geroemd om hun professionele aanpak en zorgvuldige afwerking. Bovendien is Gert altijd bereid om zijn klanten te helpen en hun vragen te beantwoorden, wat hem een geliefd en vertrouwd figuur maakt bij zijn opdrachtgevers. Zijn afspraak is afspraak.