Schilder Rijswijk

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf voor jouw renovatieproject? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren en vakkundig team van schilders die zich richten op het leveren van kwaliteit en vakmanschap.

Onlangs hebben we een prachtig schilder- en renovatieproject afgerond in Rijswijk waarbij we stucwerk maar ook behangwerk hebben gedaan. Het betrof een oud pand met veel karakter, maar ook veel achterstallig onderhoud. We hebben de handen uit de mouwen gestoken en het pand in zijn oude glorie hersteld. Het resultaat was verbluffend.

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van stucwerk en behangwerk. Wij zorgen ervoor dat het stucwerk egaal en strak is afgewerkt en dat het behangwerk naadloos en zonder kreukels op de muren zit. Daarbij gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en gereedschappen om de beste kwaliteit te garanderen.

Maar naast vakmanschap hechten we ook veel waarde aan goede communicatie en service. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Daarom houden we je op de hoogte van de voortgang van het project en denken we actief met je mee. Zo komen we samen tot het gewenste eindresultaat.

Kortom, ben je op zoek naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Rijswijk voor jouw renovatieproject? Kies dan voor ons. Wij leveren vakmanschap, kwaliteit en service en maken van jouw project een succes. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

En, we bieden….

 
Schilder Rijswijk

Bel ons vandaag

Schilder Rijswijk

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Rijswijk

Als directeur van schildersbedrijf Geijtenbeek vertel ik je graag waarom wij graag klanten uit Rijswijk en omgeving helpen met hun schilderwerk.

Als allround schildersbedrijf zijn we gespecialiseerd in meer dan alleen schilderen. We bieden ook stucwerk, spuiten en behangen aan. Dit betekent dat we je een totaaloplossing kunnen bieden voor al je interieur- en exterieurprojecten. Dit bespaart je niet alleen tijd en geld, maar zorgt ook voor een consistente en professionele uitstraling.

Bovendien streven we naar een uitstekende klantenservice en kwaliteit. We werken alleen met hoogwaardige producten en bieden onze klanten altijd eerlijk en onafhankelijk advies. Onze ervaren en vakbekwame schilders zorgen voor een perfect resultaat en gaan pas weg als jij tevreden bent.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor al je schilderwerk, stucwerk, spuiten en behangen in Rijswijk en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek zelf de voordelen van een allround schildersbedrijf. We helpen je graag!

In de bekende wijken van Rijswijk, zoals Cromvliet en Leeuwendaal,
Oud Rijswijk, Bomenbuurt, Welgelegen, Rembrandtkwartier en Havenkwartier,
Hoornwijck en Broekpolder
Julianapark, Huis te Lande, Te Werve
Plaspoelpolder
Spoorzicht, Kleurenbuurt, Artiestenbuurt en Stationskwartier
Muziekbuurt en Wilhelminapark
Overvoorde, Strijp, Presidentenbuurt en Ministerbuurt
Stervoorde, Eikelenburg en Hoekpolder
Sion en Kraayenburg en Vrijenban zult u regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op de Warmoestuin, Haagweg, Buitensingel, Huis te Hoornkade en de Oranjelaan. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Rijswijk.

Gevel renovatie

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buitenschilderwerk Rijswijk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnenschilderwerk Rijswijk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan zijn wij er voor je. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Straks schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Binnenschilder Rijswijk

Als Schildersbedrijf Geijtenbeek begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw interieur er goed uit te laten zien. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan om jou te helpen bij het binnen schilderwerk in de gemeente Rijswijk en omgeving.

Onze professionele schilders zijn gespecialiseerd in het schilderen van diverse oppervlakken binnenshuis, zoals wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige verfproducten en moderne technieken om een optimaal resultaat te garanderen.

Naast het schilderen van deze oppervlakken, kunnen wij je ook helpen bij het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan jouw schilderwerk. Denk hierbij aan het herstellen van beschadigde plekken, het verwijderen van oude verflagen of het bijwerken van verkleuringen.

Wij begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen aan voor jouw specifieke wensen en behoeften. Onze schilders staan altijd klaar om met jou mee te denken en te adviseren over kleurkeuzes, verfsoorten en afwerkingen.

Als je op zoek bent naar professioneel binnen schilderwerk in de gemeente Rijswijk en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. Wij helpen jou graag om jouw interieur weer als nieuw te maken!

 

Buitenschilder Rijswijk

Schildersbedrijf Geijtenbeek in de regio Rijswijk.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk (regio Rijswijk) Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

buiten schilderen

Winterschilder Rijswijk

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Rijswijk is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Rijswijk.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

Stukadoor Rijswijk

Ben je opzoek naar stukadoor Rijswijk? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Rijswijk. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:

  • stukadoor plafond Rijswijk
  • stukadoor muren Rijswijk
  • stukadoor badkamer Rijswijk

Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Rijswijk offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

stuckwerk-nieuwbouw

Kleuradvies Rijswijk

 

Hallo daar! Ben je op zoek naar professioneel styling en kleuradvies voor je huis of bedrijfspand in Rijswijk? Als Schildersbedrijf Geijtenbeek sta ik voor je klaar om je te helpen met het creëren van een interieur dat bij jou past. Met mijn jarenlange ervaring in de schildersbranche en mijn passie voor styling en kleur, kan ik je voorzien van deskundig advies.

Of je nu op zoek bent naar een frisse nieuwe look voor je woonkamer, een modern kantoor interieur of een stijlvolle uitstraling voor je restaurant, ik denk graag met je mee. Door goed te luisteren naar jouw wensen en voorkeuren, kan ik een persoonlijk en uniek ontwerp maken dat helemaal aansluit bij jouw stijl.

Samen kunnen we kijken naar de beste kleurencombinaties en materialen voor jouw ruimte, en ik kan je adviseren over de beste verf- en afwerkingsproducten om het gewenste resultaat te bereiken. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent met het eindresultaat en dat jouw ruimte er fantastisch uitziet en aanvoelt.

Dus, als je op zoek bent naar professioneel styling en kleuradvies in Rijswijk, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta voor je klaar om je te helpen!

Kleuradvied

Glas zetten Rijswijk

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoekt je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren, om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Rijswijk, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glas plaatsen Rijswijk of glasschade Rijswijk, nu heb je een adres in de omgeving van Rijswijk.

Glas-zetten- Nijmegen

Schildersbedrijf Geijtenbeek Rijswijk
Madame Curielaan 6-10
2289 CA Rijswijk (ZH)
Tel: 0641163834
info@schildersbedrijfgeijtenbeek.nl

4.7/5 (71 Reviews)