Schilder Ridderkerk

Welkom bij ons schildersbedrijf in Ridderkerk! Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en ervaren schildersbedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben al vele jaren ervaring in het schildersvak en hebben al vele tevreden klanten geholpen. Maar waarom zou je nou specifiek voor ons moeten kiezen? Daar vertellen we je graag meer over.

Ten eerste staan wij voor kwaliteit en vakmanschap. Wij geloven dat een goed resultaat begint bij een goede voorbereiding. Daarom besteden wij veel tijd en aandacht aan het schuren, plamuren en afplakken van de te schilderen oppervlakken. Op deze manier zorgen wij voor een glad en strak resultaat. Daarnaast werken wij alleen met hoogwaardige materialen, zodat het eindresultaat lang mooi blijft.

Maar wat ons echt onderscheidt van andere schildersbedrijven, is ons oog voor detail. Bij een recent renovatieproject hebben we stucwerk en veel spuitwerk gedaan. Hierbij hebben we niet alleen oog gehad voor de kwaliteit van het werk, maar ook voor de uitstraling en sfeer die de ruimte moest krijgen. We hebben goed geluisterd naar de wensen van de klant en samen tot een ontwerp gekomen dat perfect bij de ruimte paste. Door het gebruik van verschillende kleuren en technieken hebben we een prachtig en uniek resultaat weten te bereiken.

Kortom, als je op zoek bent naar een schildersbedrijf dat staat voor kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail, dan moet je bij ons zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw project tot in de puntjes wordt verzorgd, zodat jij kunt genieten van een mooi en duurzaam resultaat met….

 
Schilder Ridderkerk

Bel ons vandaag

Schilder Ridderkerk

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Ridderkerk

Als directeur van schildersbedrijf Geijtenbeek wil ik graag uitleggen waarom ons allround schildersbedrijf de juiste keuze is voor al uw schilderwerk en andere klussen. Wij helpen u graag bij het onderhouden en vernieuwen van uw woning, kantoor of pand.

Het grote voordeel van een allround schildersbedrijf is dat we niet alleen gespecialiseerd zijn in schilderen, maar ook in stucwerk, spuiten en behangen. Dit betekent dat we een volledig scala aan diensten aanbieden en dus alle klussen voor u kunnen uitvoeren, zonder dat u daarvoor verschillende bedrijven hoeft in te schakelen.

Onze ervaren vakmensen werken met hoogwaardige materialen en apparatuur om het beste resultaat te leveren. We denken graag met u mee en bieden advies op maat. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw pand er weer als nieuw uitziet en dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Als u kiest voor schildersbedrijf Geijtenbeek, kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende service. We werken snel en efficiënt, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt tijdens de werkzaamheden. Daarnaast bieden wij altijd een eerlijke en transparante prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Kortom, wij zijn er trots op om klanten uit Ridderkerk en omgeving te kunnen helpen met al hun schilder- en andere kluswerkzaamheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om u te helpen!

Met vriendelijke groet,

Gert Geijtenbeek

 

Hieronder ziet u een overzicht van enige door ons uitgevoerde projecten.

In de bekende wijken van Ridderkerk, zoals Ridderkerk-Centrum, Ridderkerk-West, Ridderkerk-Oost, Drievliet, Het Zand, Slikkerveer, Bolnes, Rijsoord, Oostendam, Donkersloot, Verenambacht en Cornelisland zult u regelmatig onze schilders, glaszetters of stukadoors kunnen tegenkomen. Recent hebben wij nog projecten afgerond op de Rijksstraatweg, Willemstraat, Ringdijk, Jacob van Ruisdaelstraat en Donckselaan. Ook voor dit jaar hebben we weer veel te doen in Ridderkerk.

 

Hieronder zie je enige door ons uitgevoerde projecten waar we trots op zijn.

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buitenschilderwerk Ridderkerk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnenschilderwerk Ridderkerk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan zijn wij er voor je. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Straks schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Binnenschilder Ridderkerk

Als Schildersbedrijf Geijtenbeek begrijpen we dat jouw interieur een belangrijke rol speelt in jouw dagelijks leven. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan om jou te helpen met het binnen schilderwerk in de gemeente Ridderkerk en omgeving.

Onze deskundige schilders zijn gespecialiseerd in het schilderen van diverse oppervlakken binnenshuis, zoals wanden, plafonds, deuren, kozijnen en trappen. Wij maken hierbij gebruik van hoogwaardige verfproducten en moderne technieken om een duurzaam en prachtig resultaat te garanderen.

Daarnaast bieden wij ook reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan voor jouw schilderwerk. Denk hierbij aan het herstellen van beschadigde plekken, het verwijderen van oude verflagen of het bijwerken van verkleuringen.

Wij begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden wij ook maatwerkoplossingen aan voor jouw specifieke wensen en behoeften. Onze schilders staan altijd klaar om met jou mee te denken en te adviseren over kleurkeuzes, verfsoorten en afwerkingen.

Als je op zoek bent naar professioneel binnen schilderwerk in de gemeente Ridderkerk en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. Wij helpen jou graag om jouw interieur weer als nieuw te maken!

Binnenschilder Ridderkerk

Buitenschilder Ridderkerk

Schildersbedrijf Geijtenbeek in de regio Ridderkerk.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk (regio Ridderkerk) Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

Winterschilder Ridderkerk

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder in de regio Ridderkerk is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Ridderkerk.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

Stukadoor Ridderkerk

Ben je opzoek naar stukadoor Ridderkerk? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Ridderkerk. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:

  • stukadoor plafond Ridderkerk
  • stukadoor muren Ridderkerk
  • stukadoor badkamer Ridderkerk

Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Ridderkerk offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

stuckwerk-nieuwbouw

Kleuradvies Ridderkerk

Als eigenaar van een professioneel schildersbedrijf begrijp ik als geen ander dat het kiezen van de juiste kleuren voor je interieur een uitdaging kan zijn. Gelukkig sta ik als jouw lokale expert klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte kleuren voor jouw huis in Ridderkerk.

Of je nu op zoek bent naar een gedurfde accentkleur of een neutraal palet, ik kan je helpen bij het kiezen van de juiste kleuren en combinaties die passen bij jouw stijl en persoonlijkheid. Samen kunnen we kijken naar jouw ruimte, meubels en accessoires en zorgen dat de kleuren mooi bij elkaar aansluiten.

Bovendien zijn we niet alleen gespecialiseerd in kleuradvies, maar ook in stylingsadvies. Dus of je nu je hele huis opnieuw wilt inrichten of slechts één kamer wilt opfrissen, we kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste kleuren, meubels en accessoires om de sfeer en stijl te creëren die jij wilt.

industrieel design stijl

Glas zetten Ridderkerk

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoekt je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren,
om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Ridderkerk, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glasplaatsen Ridderkerk of glasschade Ridderkerk, nu heb je een adres in de omgeving van Ridderkerk.

Glas-zetten- Nijmegen

Schildersbedrijf Geijtenbeek Ridderkerk
Voorzand 24
2984 BH Ridderkerk
Tel: 0641163834
info@schildersbedrijfgeijtenbeek.nl

4.7/5 (70 Reviews)