Schilder Lelystad

Goed en vakkundig buiten- en binnen schilderwerk en toch betaalbaar.
Een goede betrouwbare schilder Lelystad met jarenlange ervaring is niet eenvoudig te vinden. Schildersbedrijf Geijtenbeek staat al jaren garant voor het leveren van goed buitenschilderwerk en binnen schilderwerk van hoge kwaliteit. Tevens zijn wij de schilder in jouw regio! Door continu te innoveren en te werken met duurzame materialen, kunnen wij er voor zorgen dat je op
termijn voordeliger uit bent. Zo maken wij gebruik van hoogwaardige verfsoorten en hanteren wij efficiënte technieken, waarmee wij er voortdurend in slagen om de beste kwaliteit te behalen. Goed, nauwkeurig en effectief werken met als je dat wilt, een onderhoudscontract waardoor je nooit meer voor negatieve verrassingen komt te staan en je schilderkosten verdeeld worden over een aantal jaren. Voordat wij voor je aan de slag gaan, komen wij bij jou in de regio Lelystad op locatie om de situatie te inspecteren. Op basis van de bevindingen van de schilder, kunnen wij je het beste en meest voordelige schilderwerk voor je adviseren. Doordat wij veel aandacht besteden aan het offertetraject, is de opdracht voor beide partijen al snel helder. Als we samen goede en duidelijke afspraken maken, zijn wij in staat zijn om effectiever voor je te werken, zorgen weg te nemen en je weer blij te maken met uw prachtig geschilderde woning!

Schilder Lelystad

Bel ons vandaag

Schilder Lelystad

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Lelystad

Een schilderbedrijf in Lelystad nodig?
Ook in Lelystad wordt veel naar erkende schilders gezocht.
Dit kan zijn voor binnen schilderwerk of voor buitenschilderwerk.
Vanwege het feit dat we in Nederland wonen wordt er vooral gezocht naar buitenschilderwerk of houtrotreparaties.
Schilderwerk wordt helaas sterk aangetast door ons klimaat.
Woon je in Lelystad of de omgeving van Lelystad dan is het belangrijk de staat van het onderhoud regelmatig te controleren door een bedrijf bij je in de regio.
Een schildersbedrijf uit Lelystad, dat scheelt namelijk voorrijkosten.
Zo voorkomt je hoge kosten voor iets wat voorkomen had kunnen worden.
Schildersbedrijven Lelystad, je hebt er al één gevonden!
Dan kunt je erop vertrouwen dat het helemaal goed komt met het schilderwerk.

Schildersbedrijf Lelystad

Schilder Lelystad nodig? Bekende wijken waarin wij actief zijn, zijn Atolwijk, Bolder, Boswijk, Botter, Kustwijk, Lelystad-Haven, Warande, Stadshart, Waterwijk, De Landerijken en Zuiderzeewijk. Wij zijn bekend met de huizen en de staat waarin deze verkeren, ben je opzoek naar een Schildersbedrijf Lelystad, zoek dan niet verder en vraag vandaag nog een offerte aan.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk Lelystad

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk Lelystad

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Lelystad

Binnen schilder Lelystad, je hebt hem zojuist gevonden!
De binnen schilderwerkzaamheden vinden bij ons vooral plaats in de winter,
omdat wij als schilders in de maanden november, december, januari en februari
een minder volle agenda hebben voor buitenwerk.
Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden en technieken die binnen toegepast kunnen worden, denk hierbij aan
• latexwerk en sausen
• dekkend schilderwerk
• lak- en beitswerk
• behangen van muren en wanden
• het plakken van glasvlies en fotobehang
Het schilderwerk aan de binnenkant van je huis is raadzaam in te plannen in de winter. Neem nu contact met ons op!

Schildersbedrijf Geijtenbeek

Buitenschilder Lelystad

Schildersbedrijf Geijtenbeek buitenschilder Lelystad.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk Lelystad. Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

Buitenschilder

Winterschilder Lelystad

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar. Het voordeel van ons als winterschilder Lelystad is dat wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief. Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien. In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten van ons als winterschilder Lelystad.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart en hanteren dan scherpere tarieven. Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt? Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

Winterschilder

Stukadoor Lelystad

Ben je opzoek naar stukadoor Lelystad? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Lelystad. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:

  • stukadoor plafond Lelystad
  • stukadoor muren Lelystad
  • stukadoor badkamer Lelystad

Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Lelystad offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

stuckwerk-nieuwbouw

Kleuradvies Lelystad

Kleuradvies Lelystad. Vaak kiest men iedere schilderbeurt weer voor dezelfde kleurstelling. Dit kan anders. Zelfs door subtiele kleurwijzingen en/of kleurtoepassingen kan een huis een nieuwe frisse en modernere uitstraling krijgen. Een huis of bedrijfspand dient eens in de 6 tot 8 jaar geschilderd te worden om duurzaamheid te garanderen. Schilderbedrijf Geijtenbeek geeft je kleuradvies en helpt graag met het maken van de juiste keuzen.
Tenslotte zijn wij de kleurspecialist, dit is ons vak!
Jullie huis als visitekaartje van de buurt.
Laat je door ons helpen!

Kleuradvies Amersfoort

Wij zijn actief in Lelystad en de omliggende plaatsen:
Schilder AlmereSchilder Dronten, Schilder Zeewolde, Schilder Emmeloord, Schilder Kampen, Schilder Biddinghuizen, Schilder Urk, Schilder Kampen, Schilder Harderwijk, Schilder Ermelo, Schilder Hilversum, Schilder Laren, Schilder Naarden, Schilder Bussem, Schilder Huizen, Schilder Weesp, Schilder Blaricum, Schilder Eemnes, Schilder Nijkerk, Schilder Nunspeet, Schilder Putten, Schilder Voorthuizen, Schilder Soest, Schilder Bilthoven, Schilder Amstelveen, Schilder Diemen, Schilder Amsterdam

Glas zetten Lelystad

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoek je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren,
om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Lelystad, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glasplaatsen Lelystad of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Lelystad.

glas-zetten- Wageningen

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Straks schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Schildersbedrijf Geijtenbeek Lelystad
Zuiveringweg 64
8243 PE Lelystad
Tel: 0641163834
info@schildersbedrijfgeijtenbeek.nl

4.7/5 (52 Reviews)