Schilder Lelystad

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en ervaren schildersbedrijf in Lelystad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk en staan bekend om onze kwaliteit en service. Maar waarom zou je eigenlijk voor ons kiezen?

Ten eerste hebben we jarenlange ervaring in het schildersvak. Onze professionele schilders weten precies wat er nodig is om jouw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uit te laten zien. Daarnaast werken we uitsluitend met hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een duurzaam resultaat en jarenlang plezier van je schilderwerk.

Onlangs hebben we een mooi project afgerond in Lelystad. Een klant had ons gevraagd om hun woning aan de buitenkant te schilderen en het resultaat mag er zijn! We hebben de kozijnen, deuren en gevels weer helemaal strak en fris gemaakt. De klant was erg tevreden en wij ook!

Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardig schilderwerk vinden we het belangrijk om een goede service te bieden. We denken graag met je mee en geven je advies op maat, zodat je altijd de juiste keuzes maakt voor jouw woning of bedrijfspand. Ook zorgen we altijd voor een nette en opgeruimde werkplek, zodat je zo min mogelijk overlast hebt van onze werkzaamheden.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbaar schildersbedrijf in Lelystad, dan zijn wij de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. We helpen je graag verder!

En bieden….

Garantie 5 jaar

Schilder Lelystad

Bel ons vandaag

Schilder Lelystad

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Lelystad

Welkom in de kleurrijke wereld van schildersbedrijf Geijtenbeek! Als allround schilderbedrijf staan we klaar om onze klanten uit Lelystad en omgeving te helpen met al hun schilderwerk. Onze expertise gaat verder dan alleen schilderen: we zijn ook gespecialiseerd in stucwerk, spuiten en behangen. Maar waarom zou je eigenlijk voor ons kiezen?

Allereerst bieden wij als schildersbedrijf Geijtenbeek kwaliteit en vakmanschap. Onze schilders hebben jarenlange ervaring en werken met de beste materialen en technieken. Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht en service belangrijk: wij luisteren naar jouw wensen en geven graag advies op maat.

Verder bieden wij als allround schilderbedrijf ook een totaalpakket aan diensten, waardoor je niet voor verschillende klussen verschillende bedrijven hoeft in te schakelen. Dit scheelt niet alleen tijd en moeite, maar ook kosten.

Als klant van schildersbedrijf Geijtenbeek kun je bovendien rekenen op een professionele en efficiënte werkwijze. Wij zorgen voor een goede planning en werken snel en netjes, zodat je zo min mogelijk overlast ervaart.

Tot slot bieden wij als schildersbedrijf Geijtenbeek een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij leveren hoogwaardig vakmanschap voor een eerlijke prijs.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbaar, allround schildersbedrijf in Lelystad en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag!

Schildersbedrijf Lelystad

Schilder Lelystad nodig? Bekende wijken waarin wij actief zijn, zijn Atolwijk, Bolder, Boswijk, Botter, Kustwijk, Lelystad-Haven, Warande, Stadshart, Waterwijk, De Landerijken en Zuiderzeewijk. Wij zijn bekend met de huizen en de staat waarin deze verkeren, ben je opzoek naar een Schildersbedrijf Lelystad, zoek dan niet verder en vraag vandaag nog een offerte aan.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk Lelystad

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk Lelystad

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Lelystad

Als schildersbedrijf kunnen wij je helpen bij het binnen schilderwerk van je woning in Lelystad. Ons team van professionele schilders heeft ruime ervaring in het schilderen van binnenmuren, plafonds en houtwerk, en wij zorgen ervoor dat je interieur er weer als nieuw uitziet.

Wij beginnen met het voorbereiden van de oppervlakken die geschilderd moeten worden, door deze grondig te inspecteren en te reinigen. Vervolgens zorgen we dat alle oneffenheden worden verwijderd en de oppervlakken worden geschuurd en geprepareerd, voordat we beginnen met schilderen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten die duurzaam zijn en lang meegaan, zodat je niet snel opnieuw hoeft te schilderen.

Ons team begrijpt dat het schilderen van je interieur een grote beslissing is, en daarom bieden wij deskundig advies over kleuren, afwerkingen en materialen. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuzes voor jouw woning in Lelystad, zodat je het gewenste resultaat krijgt.

Wij zijn ook flexibel en werken graag samen met jouw planning, om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden aan je woning in Lelystad zo min mogelijk impact hebben op je dagelijkse leven. Onze schilders zijn professioneel en zorgen ervoor dat je interieur er weer als nieuw uitziet, zonder rommel of overlast.

Kortom, wij staan klaar om je te helpen bij het binnen schilderwerk van je woning in Lelystad. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en tarieven.

Schildersbedrijf Geijtenbeek

Buitenschilder Lelystad

Schildersbedrijf Geijtenbeek buitenschilder Lelystad.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk Lelystad. Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

buiten schilderen

Winterschilder Lelystad

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar. Het voordeel van ons als winterschilder Lelystad is dat wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief. Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien. In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten van ons als winterschilder Lelystad.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart en hanteren dan scherpere tarieven. Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt? Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

schilderwerk

Stukadoor Lelystad

Ben je opzoek naar stukadoor Lelystad? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Lelystad. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:

  • stukadoor plafond Lelystad
  • stukadoor muren Lelystad
  • stukadoor badkamer Lelystad

Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Lelystad offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

stuckwerk-nieuwbouw

Kleuradvies Lelystad

Als ervaren schildersbedrijf begrijpen wij dat de juiste kleurkeuze en styling essentieel is voor de uitstraling van jouw woning in Lelystad. Wij bieden onafhankelijk styling en kleuradvies, waarbij we rekening houden met jouw persoonlijke wensen en de stijl van jouw woning. Onze experts zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen je inspireren met nieuwe ideeën. Door het gebruik van hoogwaardige verfproducten kunnen wij garanderen dat de kleuren langdurig mooi blijven. Wil jij een frisse en moderne uitstraling voor jouw woning in Lelystad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

RAL 4000 violet

Wij zijn actief in Lelystad en de omliggende plaatsen:
Schilder AlmereSchilder Dronten, Schilder Zeewolde, Schilder Emmeloord, Schilder Kampen, Schilder Biddinghuizen, Schilder Urk, Schilder Kampen, Schilder Harderwijk, Schilder Ermelo, Schilder Hilversum, Schilder Laren, Schilder Naarden, Schilder Bussem, Schilder Huizen, Schilder Weesp, Schilder Blaricum, Schilder Eemnes, Schilder Nijkerk, Schilder Nunspeet, Schilder Putten, Schilder Voorthuizen, Schilder Soest, Schilder Bilthoven, Schilder Amstelveen, Schilder Diemen, Schilder Amsterdam

Glas zetten Lelystad

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoek je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren, om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Lelystad, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glasplaatsen Lelystad of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Lelystad.

glas-zetten- Wageningen

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Straks schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Schildersbedrijf Geijtenbeek Lelystad
Zuiveringweg 64
8243 PE Lelystad
Tel: 0641163834
info@schildersbedrijfgeijtenbeek.nl

4.6/5 (53 Reviews)