Schilder Kampen

 

Ben je op zoek naar een professioneel schildersbedrijf in Kampen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als ervaren en betrouwbaar schildersbedrijf staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Maar waarom zou je nou juist voor ons moeten kiezen?

Allereerst hebben wij jarenlange ervaring in het schildersvak. Onze vakmensen hebben de juiste kennis en expertise om elk schildersproject tot een succes te maken. Of het nu gaat om het schilderen van een binnenmuur of het lakken van kozijnen, wij draaien onze hand er niet voor om.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat jij als klant tevreden bent met het resultaat en daarom nemen wij altijd de tijd om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Op basis daarvan stellen wij een plan van aanpak op, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Maar genoeg over ons, laten we het hebben over een recent schildersproject dat wij hebben uitgevoerd in Kampen. Het betrof een groot herenhuis in het centrum van Kampen, waarbij we zowel het interieur als het exterieur hebben aangepakt. We hebben de muren in de verschillende kamers voorzien van een nieuwe verflaag, waarbij we gekozen hebben voor een mooie, warme kleur die goed past bij de stijl van het huis. Ook hebben we de kozijnen en deuren aan de buitenkant van het huis gelakt, zodat deze er weer strak en verzorgd uitzien.

Het was een uitdagend project, maar dankzij onze ervaring en expertise hebben wij het tot een succesvol einde weten te brengen. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en persoonlijk advies op maat. Wij staan graag voor je klaar!

En, wij bieden….

Garantie 5 jaar

 
Schilder Kampen

Bel ons vandaag

Schilder Kampen

Strak schilderwerk. Snelle communicatie. Heldere afspraken.

Persoonlijk en betrouwbaar.

Onze ervaring

Wij zijn allround gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- & onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven, renovatie en nieuwbouwafwerking. Heb je geen zin of tijd om zelf de plafonds te witten of de buiten– of binnenkant van jouw huis te verven? Of ontbreekt de ervaring en je wilt graag nieuw behang of mooi stucwerk op jouw muren? Wij regelen het voor je.

Schildersbedrijf Kampen

 

Als directeur van schildersbedrijf Geijtenbeek vertel ik je graag waarom wij jou graag willen helpen met schilderwerk. Als allround schildersbedrijf hebben wij jarenlange ervaring in het schilderen, stucen, spuiten en behangen van verschillende projecten, van groot tot klein.

Het voordeel van het inschakelen van een allround schildersbedrijf zoals Geijtenbeek is dat wij jou als klant een totaalpakket kunnen bieden. Of het nu gaat om schilderwerk voor je woning of bedrijfspand, wij hebben de expertise en vakmanschap om het project tot een succesvol einde te brengen. Door onze allround diensten kunnen wij bovendien flexibel inspelen op jouw wensen en behoeften.

Wij staan bekend om onze persoonlijke en klantgerichte aanpak. Ons team van professionele schilders zorgt niet alleen voor hoogwaardig schilderwerk, maar denkt ook graag met je mee over kleurkeuzes en materialen. Wij hechten veel waarde aan open en heldere communicatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van het project.

Daarnaast bieden wij als schildersbedrijf Geijtenbeek een uitgebreide garantie op ons schilderwerk, zodat je verzekerd bent van een duurzaam en kwalitatief hoogstaand resultaat.

Kortom, of het nu gaat om schilderwerk, stucwerk, spuitwerk of behangen, schildersbedrijf Geijtenbeek is jouw allround partner in Kampen en omgeving. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat.

Met vriendelijke groet,

Gert Geijtenbeek

Hier naast ziet u een overzicht van een aantal door ons uitgevoerde projecten.

Schildersbedrijf Kampen

Schilder Kampen nodig? Je komt ons vaak tegen in de bekende buurten en wijken van kampen zoals Cellesbroek, binnenstad Kampen, Losselanden, Flevowijk, Brunnepe, De Maten, Kampen-Zuid, Hanzewijk en Greente, Hagenbroek, Bovenbroek, Het Onderdijks, Grafhorst, Kamperveen en  het buitengebied. Wij zijn bekend met de huizen en de staat waarin deze verkeren, ben je opzoek naar een Schildersbedrijf in Kampen, zoek dan niet verder en vraag vandaag nog een offerte aan.

Schildersbedrijf

Onze diensten

Offerte

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Buiten Schilderwerk Kampen

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Binnen Schilderwerk Kampen

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Binnenschilder Kampen

Als je op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf voor binnen schilderwerk in de gemeente Kampen, dan kunnen wij je helpen. Bij schildersbedrijf Geijtenbeek hebben we jarenlange ervaring in het schilderen van diverse interieurs en het restaureren van monumentale panden.

We kunnen je helpen met diverse activiteiten op het gebied van binnen schilderwerk, zoals het schilderen van wanden, plafonds, kozijnen en deuren. Daarnaast kunnen we ook herstelwerkzaamheden uitvoeren aan muren en plafonds, voordat we starten met het schilderwerk.

Bij ons staat kwaliteit voorop en werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen. We geven je graag kleuradvies om ervoor te zorgen dat de kleuren in je interieur goed op elkaar zijn afgestemd. Ook houden we rekening met de lichtinval in je woning en de stijl van je woning.

Onze schilders zijn vakkundig en hebben oog voor detail. We zorgen ervoor dat het schilderwerk nauwkeurig en met aandacht voor het monumentale karakter van je pand wordt uitgevoerd. We zijn flexibel in onze planning en kunnen rekening houden met je agenda.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige partner voor binnen schilderwerk in Kampen, dan ben je bij schildersbedrijf Geijtenbeek aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 
Schildersbedrijf Geijtenbeek

Buitenschilder Kampen

Schildersbedrijf Geijtenbeek buitenschilder Kampen.
Alle buitenschilderwerk voeren we uit met een grondige voorbereiding van schuren, reinigen en eventuele reparatiewerkzaamheden.
Met deze basis zorgen we ervoor dat alles de komende jaren weer prima bestand is tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Of uw woning of pand toe is aan een grondige schilderbeurt is van een aantal factoren afhankelijk. Meestal wordt houtwerk buiten eens in de zes tot acht jaar van een nieuwe laag voorzien. Als een verfbeurt dringend nodig is, zie je dat aan:
• afbladderende verf
• barstjes en scheurtjes in de verf
• verf dat verpoederd
• verf die is verkleurd
• houtrot en aantasting
Wij ontzorgen je in buitenschilderwerk Kampen. Van vrijblijvende advies voor de te kiezen kleur en soort verf tot de gehele afwerking van de kozijnen en muren, wij regelen voor jou het complete traject.
Daarbij stemmen we het schilderen helemaal af op jouw planning.

buiten schilder

Winterschilder Kampen

Wil jij je woning opnieuw laten verven in de winter?
Schildersbedrijf Geijtenbeek staat voor je klaar.
Het voordeel van ons als winterschilder Kampen is dat
wij in de wintermaanden je woning schilderen tegen een gunstiger tarief.
Kijk ook naar onze trappenactie!
Een nieuw likje verf aan je woning geven kan er voor zorgen dat je huis
er helemaal als nieuw uit komt te zien.
In dat geval is het wellicht interessant om gebruik te maken van de diensten
van ons als winterschilder Kampen.
Wij als winterschilders zijn actief tussen november en maart
en hanteren dan scherpere tarieven.
Bent u eveneens geïnteresseerd in de diensten die een winterschilder aanbiedt?
Aarzel dan niet langer en ontdek snel de voordelen en tarieven!

Buiten schilderen

Stukadoor Kampen

Ben je opzoek naar stukadoor Kampen? Wij zijn het stukadoorsbedrijf Kampen. Onze stukadoors zorgen voor super strakke muren en plafonds! Een stukadoor ook wel bekend als stucwerker of plakwerker is een klus die moet worden uitgevoerd door een echte vakman. Hetgeen wat in een woning direct op valt, zijn de wanden en het plafond. Hoe deze zijn afgewerkt bepaald het totaal plaatje, oftewel dit is de basis van een verzorgde woning. Wij staan klaar voor de volgende stukwerk klussen:

  • stukadoor plafond Kampen
  • stukadoor muren Kampen
  • stukadoor badkamer Kampen

Wij hebben stukadoors in dienst die zorgen voor het beste stucwerk voor jou in huis of op kantoor. Benieuwd naar stukadoor Kampen offerte? Neem vrijblijvend contact op voor een stukadoor offerte per m2 of per uur.

stuckwerk-nieuwbouw

Kleuradvies Kampen

Ben je op zoek naar inspiratie voor de styling en kleuren van je interieur in de gemeente Kampen? Ik help je graag! Bij Schildersbedrijf Geijtenbeek weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een huis te hebben waarin je je thuis voelt. Daarom bieden we naast schilderwerk ook styling en kleuradvies aan.

Samen kijken we naar jouw wensen en persoonlijke smaak, en vertalen we dit naar een uniek en stijlvol interieur. Of je nu van een landelijke, moderne of industriële stijl houdt, wij hebben de expertise om jouw ideeën om te zetten naar een prachtig resultaat.

Ons kleuradvies is daarbij essentieel. Kleuren kunnen immers een groot effect hebben op de sfeer en uitstraling van een ruimte. We kijken naar de functie van de ruimte, de lichtinval en de stijl van de rest van het huis. Zo creëren we een samenhangend geheel, waarin jij je prettig voelt.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen in Kampen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij geven onafhankelijk advies, zodat jij de beste keuzes kunt maken voor jouw interieur.

schilderen interieur verf

Wij zijn actief in Kampen en de omliggende plaatsen:
Schilder Lelystad, Schilder AlmereSchilder Dronten, Schilder Zeewolde, Schilder Emmeloord, Schilder Biddinghuizen, Schilder Urk, Schilder Kampen, Schilder Harderwijk, Schilder Ermelo, Schilder Hilversum, Schilder Laren, Schilder Naarden, Schilder Bussem, Schilder Huizen, Schilder Weesp, Schilder Blaricum, Schilder Eemnes, Schilder Nijkerk, Schilder Nunspeet, Schilder Putten, Schilder Voorthuizen, Schilder Soest, Schilder Bilthoven, Schilder Amstelveen, Schilder Diemen, Schilder Amsterdam

Glas zetten Kampen

Heb je een kapotte ruit?
Wil je jullie woning laten voorzien van isolatieglas?
Zoek je glaszetters voor een renovatieproject?
Glas zetten: bij Schildersbedrijf Geijtenbeek ben je aan het juiste adres!
De meest voorkomende glasschades worden veroorzaakt door:
• Stormschade
• Spelende kinderen
• Ongelukjes in huis
• Inbraakschade
• Baldadigheid / vandalisme
Bij inbraakschade zien wij vaak dat er ook is geprobeerd is om een slot te forceren,
om de inbraakschade compleet te kunnen verhelpen werken wij in deze gevallen samen met een slotenmaker in Kampen, op deze manier proberen wij onze klanten waar mogelijk te ontzorgen.
Glas plaatsen Kampen of glasschade, nu heb je een adres in de omgeving van Kampen.

glas-zetten- Wageningen

Snelle communicatie

Binnen 24 uur antwoord op jouw aanvraag

Straks schilderwerk

De hoogste kwaliteit en service

Heldere afspraken

5 jaar garantie op het uitgevoerde werk

Schildersbedrijf Geijtenbeek Kampen
Ambachtsstraat 3 D
8263 AJ Kampen
Tel: 0641163834
info@schildersbedrijfgeijtenbeek.nl

4.7/5 (52 Reviews)