Allround schilder vacatures

Onze medewerkers zijn ons visitekaartje. Daarom hechten we net zo veel waarde aan hun voorkomen en klantvriendelijkheid als aan hun ervaring en vakmanschap. Wij zijn dan ook op zoek naar klantvriendelijke en ervaren mensen. Je bent vooral gemotiveerd om aan de slag te gaan, jarenlange ervaring is minder belangrijk. Wel ben je een nette, goed verzorgde schilder met een keurige persoonlijke presentatie. Ervaring in het particuliere werk is wel een vereiste.

Schildersbedrijf Geijtenbeek

Gezocht allround schilders

schildersbedrijf zeist

Allround schilders gezocht. ZZP’ers zeer welkom!

Wij zoeken representatieve allround schilders die goed kunnen omgaan met klanten. Onder ons speciale luxe segment vallen voornamelijk luxe villa’s, monumentale panden andere luxe gebouwen. Wij zoeken schilders met eigen vervoer die ervaring hebben in onderhoud en bekend zijn met alle voorkomende werkzaamheden binnen de schilders branche.  Je gaat veelal zelfstandig op pad en dit geeft je veel vrijheid maar ook veel verantwoording. Met deze baan heb je uitzicht voor een samenwerking voor zeer lange tijd!

Functie-eisen

  • Ervaring in de schildersbranche
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Op korte termijn beschikbaar
  • ZZP’ers zeer welkom!

Onze diensten

Offertes

Onze offerte is vrijblijvend zodat je als klant meerdere offertes kan verzamelen, waaruit jij vervolgens een opdrachtnemer kiest. Wij geven een specifieke beschrijving van onze werkzaamheden die we je voor je gaan doen in dit project. Tevens geven we inzicht in de te maken uren en het gebruik van materialen.

Binnen Schilderwerk

Begint jouw plafond alweer geel uit te slaan of wil je jouw muren of kozijnen gewoon een ander en mooi nieuw kleurtje geven maar zie je op tegen de hoeveelheid werk? Dan staan wij voor je klaar. We herstellen scheuren in de muur, doen stucwerk, kleine reparaties en geven jouw huis in no time een nieuwe look.

Styling

Stylen van een nieuwbouwwoning of een renovatie, verhuizing of complete metamorfose? Onze styliste verrast je met interieur en styling ideeën! Uiteraard kunnen we hierbij ook gebruik maken van de recycling van meubelen en je huidige meubelen in je nieuwe interieur duurzaam hergebruiken.

Buiten Schilderwerk

Houtwerk buiten krijgt veel te verduren. Of het nu gaat om kozijnen, deuren of houten gevelbekleding. Weer, wind en regen stellen je houtwerk flink op de proef. Houtwerk buiten moet dan ook regelmatig worden onderhouden en er moet worden gezorgd dat het schilderwerk niet wordt vergeten. Achterstallig onderhoud kost altijd meer!

Planning

Soms krijgen we te maken met projecten die meer zijn dan alleen het leveren van één van onze diensten. Dit zijn projecten waarin wij moeten samenwerken met andere partijen. Om onze gecombineerde projecten zo gestructureerd mogelijk te laten verlopen, schrijven wij voor aanvang een plan van aanpak.

Onderhoud

Een schilderwerk onderhoudscontract waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. De hoogte van het maandelijkse tarief is afhankelijk van de hoeveelheid werk. In overleg komen wij jaarlijks langs voor een inspectie, onderhoud, reparaties en werken wij iedere 2-3 jaar het schilderwerk bij.

Werken bij Schildersbedrijf Geijtenbeek

schilderwerk-project-5

Werken bij Schildersbedrijf Geijtenbeek

Bij Schildersbedrijf Geijtenbeek profiteer je van het werken bij een professioneel en snel groeiend bedrijf. Desondanks bewaken wij onze informele werksfeer met fijne collega’s. Wij pakken hier alles op en we pakken door: korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen: daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving.

schilderwerk-project

Het is goed werken hier

Wat je overal binnen Schildersbedrijf Geijtenbeek proeft, is de ambitie en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot, binnen en buiten het werk. Schildersbedrijf Geijtenbeek geeft je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen denk hierbij aan opleidingen en/of cursussen.

schilderwerk-project-2

Wat geven wij jou hier voor terug?

Een zelfstandige en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Een collegiaal en flexibel team met lange dienstverbanden. Er is volop ruimte voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling in projecten en opleiding. Een marktconform salaris en een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een groeiend en ambitieus bedrijf met doorgroeimogelijkheden. Een jaarcontract. Een auto van de zaak. Gegarandeerd meer dan dat jij nu verdient!

Op naar een nieuwe uitdaging!

4.7/5 (38 Reviews)